Ποια περιφερειακά ΑΕΙ πιστεύετε ότι θα κλείσουν;

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα.
Στο δημόσιο ο,τι ανοίγει, ουσιαστικά δεν κλείνει... μπορεί να αλλάξει μορφή, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί!
Μπορει ομως να συγχωνευτει ή να μεταφερθει σε αλλη πολη, οπως εγινε με τις πρωην σχολες Αμαλιαδας και Πυργου, οπου τις πηρε πισω το πανεπιστημιο Πατρων, στο οποιο ανηκαν, και μεταφερθηκαν σε Πατρα και Μεσσολογγι... https://www.patrisnews.com/titloi-t...patra-kai-mesologgi-metaferontai-oi-foitites/
 

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.374 μηνύματα.
Τμήμα ΔΕΤ του ΕΛΜΕΠΑ
Ενα εξαιρετικο τμημα στην διοικηση επιχειρήσεων.
Αλλα και τμημα των ακραιων αντιθεσεων
Αριστη εκπαιδευση ,εξαιρετικες εγκαταστασεις σε ονειρεμένη πολη αλλα και με την χαμηλοτερη βαση πανελληνιων.


Μπορουν αραγε να το κλεισουν?
 

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.371 μηνύματα.
Έκθεση βιωσιμότητας, ανάλυση φοιτητών, ανάλυση h-indexes για στάθμιση ακαδημαϊκής παραγωγής και όσα είναι κάτω του ορίου κλείσιμο.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top