Έχω τελειώσει αγγλικά και γαλλικά + μαθαίνω γερμανικά και όταν έχω χρόνο,ισλανδικά,ιταλικά και ιαπωνικά.
Τα αγγλικά μου άρεσαν πολύ και τα λάτρευα όταν ήμουν μικρός (ξεκίνησα αγγλικά στο νηπιαγωγείο),αλλά όταν γνώρισα τα γερμανικά και τα γαλλικά άλλαξε ο κόσμος μου,στην κυριολεξία.

Τα γερμανικά τα ξεκίνησα επίσης σε μικρή ηλικία αλλά τα σταμάτησα πολύ γρήγορα για να ξεκινήσω γαλλικά.Τα γερμανικά τα αγάπησα αμέσως,όχι μόνο γιατί ήμουν μικρός και ό,τι καινούριο

,αλλά γιατί είναι ωραία.Όσο για τα γαλλικά,τα αγάπησα από το πρώτο μάθημα στην ε΄ δημοτικού.Είναι πολύ όμορφη γλώσσα και γι'αυτό φρόντισα να τα τελειοποιήσω και να φτάσω στο C1 σε μικρή ηλικία.
Όσο για τα υπόλοιπα,λοιπόν,τα ισλανδικά τα ξεκίνησα από καθαρή αγάπη για την ισλανδική κουλτούρα,τα ιταλικά επειδή βαριόμουν και είπα να τα ξεκινήσω σε ένα σάιτ στο ίντερνετ,ενώ τα ιαπωνικά τα ξεκίνησα όταν έπιασα παρέα με κάτι Ιάπωνες πάλι μέσω ίντερνετ,έχω ήδη μάθει κάποιες βασικές φράσεις και τώρα τελειώνω και το πρώτο απ'τα τρία συλλαβάρια,τη χιραγκάνα!!!

Για τα αγγλικά έχω μεικτά συναισθήματα,τα γαλλικά και τα γερμανικά ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ,μου αρέσουν επίσης τα ισλανδικά και τα ιαπωνικά,και τέλος τα ιταλικά,το ίδιο με τα αγγλικά.