Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Απο μικρή τα είχα πολύ ψηλά και ήθελα να τα μάθω και τώρα που δίνω για πτυχίο σε αυτά νιώθω τοοοοόσο όμορφα!
Επίσης, μάθαινα και πολωνικά κάποιο διάστημα, μ'αρέσουν πολύ αλλά μου ήταν τρομερά δύσκολα και τα διέκοψα.

Mythik52
Νεοφερμένο μέλος

russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Τα αγγλικα τα εμαθα καθαρα απο υποχρεωση... Ποτε δεν τους εδωσα την σημασια που θα επρεπε, ποτε δεν διαβασα οσο θα επρεπε ποτε δεν εξασκηθηκα οσο θα επρεπε... Με αποτελεσμα, οταν ηταν να δωσω για το Β2 να αισθανομαι φουλ απροετοιμαστη ομως χωρις ιχνος αγχους... Τελικα ολα καλα... Αν και δεν βγηκαν ακομα τα αποτελεσματα πιστευω πως εχω περασει και με αρκετα καλη βαθμολογια...
Γερμανικα

Επισης αγαπω τα Ολλανδικα ομως τα εχω διακοψει εδω και λιγο καιρο με αποτελεσμα να αρχιζω να τα ξεχναω... Ιδιαιτερα την προφορα τους... ( μου δινεται η ευκαιρια να κανω και Ολλανδικη φιλολογια μεσω της Γερμανικης οποτε κανενα θεμα)
Στο μελλον θα ηθελα να μαθω Σουηδικα ή Δανικα... Ή.... Γιατι οχι και τα 2

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μ'αρέσουν ιδιαίτερα όλες οι ξένες γλώσσες και οι πολιτισμοί, αλλά τα Αγγλικά είναι μακράν η αγαπημένη μου γλώσσα γιατί:
1) Ομιλείται σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη άρα ενώνει τον κόσμο.
2) Προέρχονται από ανάμειξη Λατινικών, παλαιών Γαλλικών, παλαιών Γερμανικών και Κέλτικων.
3) Γουστάρω αγγλική λογοτεχνία (Austen, Dickens, Tolkien και άλλοι μοντέρνοι συγγραφείς).
4) Τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι όλα Αγγλικά (Depeche Mode, Muse, Arctic Monkeys, Coldplay, Portishead, Prodigy, Led Zeppelin, The Who, Beatles, The Rolling Stones, Queen και πάει λέγοντας).
5) Με φτιάχνει η Αγγλική προφορά.
6) Μ'αρέσει η Αγγλία και ο μουντός καιρός της.
7) Λονδίνο.
8) Πορώνομαι όταν βρίζω στα Αγγλικά

9) Όλα τα games που έπαιζα μικρός ήταν στα Αγγλικά φυσικά και μου έχουν αφήσει ευχάριστες αναμνήσεις.
...and the list goes on.

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα αγγλικά μου άρεσαν πολύ και τα λάτρευα όταν ήμουν μικρός (ξεκίνησα αγγλικά στο νηπιαγωγείο),αλλά όταν γνώρισα τα γερμανικά και τα γαλλικά άλλαξε ο κόσμος μου,στην κυριολεξία.

Όσο για τα υπόλοιπα,λοιπόν,τα ισλανδικά τα ξεκίνησα από καθαρή αγάπη για την ισλανδική κουλτούρα,τα ιταλικά επειδή βαριόμουν και είπα να τα ξεκινήσω σε ένα σάιτ στο ίντερνετ,ενώ τα ιαπωνικά τα ξεκίνησα όταν έπιασα παρέα με κάτι Ιάπωνες πάλι μέσω ίντερνετ,έχω ήδη μάθει κάποιες βασικές φράσεις και τώρα τελειώνω και το πρώτο απ'τα τρία συλλαβάρια,τη χιραγκάνα!!!

Για τα αγγλικά έχω μεικτά συναισθήματα,τα γαλλικά και τα γερμανικά ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ,μου αρέσουν επίσης τα ισλανδικά και τα ιαπωνικά,και τέλος τα ιταλικά,το ίδιο με τα αγγλικά.

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ τελείωσα τα αγγλικά και τα γαλλικά πριν 3 περιπου χρόνια. Προτιμώ τα γαλλικά γιατί μου αρέσει η προφορά και ο γαλλικός πολιτισμός.Άρχισα να μαθαίνω Ιταλικά, αλλά αφότου πήγα στην Ιταλία απογοητεύτηκα από τη νοοτροπία των Ιταλών και σταμάτησα. Τώρα άρχισα να μαθαίνω Ισπανικά και μου αρέσουν πολύ. Στο μέλλον θα ήθελα να μάθω κινέζικα γιατί πιστεύω πως είναι μεγάλη πρόκληση.
Τα Ισπανικά σπέρνουν. Άμα τελειώσω με τα Γαλλικά θα τα ξεκινήσω κι εγώ.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για τα Αγγλικα, εχω μια συμπαθεια, αλλα μου τη δινει παρα πολυ η γραμματικη, αυτης της γλωσσας!

Τα Ιταλικα, τα ξεκινησα μετα απο δικη μου πρωτοβουλια, και απλα τα λατρεψα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αγαπημένη μου γλώσσα είναι τα γαλλικά (),αλλά δυστυχώς δεν τα μαθαίνω πια,οπότε θα επιλέξω τα κινέζικα,που τα μαθαίνω εδώ και δύο μήνες περίπου.
![]()
Παναγιώτη πως σου φαίνονται τα Κινέζικα ; Είναι μια γλώσσα που σου ανοίγει πολλές πόρτες αλλά είναι κάπως περίεργη και δύσκολη μου φαίνεται.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Παναγιώτη πως σου φαίνονται τα Κινέζικα ; Είναι μια γλώσσα που σου ανοίγει πολλές πόρτες αλλά είναι κάπως περίεργη και δύσκολη μου φαίνεται.
Σου απάντησα σε πμ

Guest 001921
Επισκέπτης

Anonyme
Δραστήριο μέλος

Εγώ μάθαινα Αγγλικα αλλα τα τελειωσα. Τωρα μαθαινω Γερμανικα και Γαλλικα.
Έχω τελειώσει αγγλικά και γαλλικά + μαθαίνω γερμανικά και όταν έχω χρόνο,ισλανδικά,ιταλικά και ιαπωνικά.
Εγώ τελείωσα τα αγγλικά και τα γαλλικά πριν 3 περιπου χρόνια.
Τα Ισπανικά σπέρνουν. Άμα τελειώσω με τα Γαλλικά θα τα ξεκινήσω κι εγώ.
Άσχετο, απλά ήθελα να πω πόσο αστείο μου φαίνεται να διαβάζω αυτό το "έχω τελειώσει" όταν αναφερόμαστε σε μια γλώσσα. Προσωπικά δεν νιώθω πως έχω τελειώσει ούτε καν τα ελληνικά.

soloikos
Νεοφερμένο μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Άσχετο, απλά ήθελα να πω πόσο αστείο μου φαίνεται να διαβάζω αυτό το "έχω τελειώσει" όταν αναφερόμαστε σε μια γλώσσα. Προσωπικά δεν νιώθω πως έχω τελειώσει ούτε καν τα ελληνικά.![]()
Πρόβλημά σου.
Για εμάς τους κοινούς θνητούς "έχω τελειώσει μία γλώσσα" = "έχω φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο και ενδεχομένως έχω πάρει κάποια πιστοποίηση". Για σένα ίσως να είναι "έχω τελειώσει μία γλώσσα" = "έχω τελειώσει την αντίστοιχη φιλολογία".

Anonyme
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.