guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η guess έγραψε: #501 14-02-09 12:06 Θετική!Μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *tingerbel* Νεοφερμένο μέλος Η *tingerbel* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:29 Η *tingerbel*: #502 14-02-09 15:29 δεν είμαι σίγουρη ακόμα... αλλά μάλλον θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mary-Nastasia Νεοφερμένο μέλος Η Mary-Nastasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:03 Η Mary-Nastasia: #503 14-02-09 18:03 εγώ σκέφτομαι θετική κατεύθυνση γιατί θέλω στρατιωτική ιατρική!βάβαια και στα φιλολογικά εχω 20 σε όλα!αλλα δεν μπαίνεις στρατιωτική ιατρική χωρίς θετική κατευθυνση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_angel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:38 Η mary_angel: #504 14-02-09 19:38 παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:43 Η Devina έγραψε: #505 14-02-09 19:43 Τα κείμενα είναι ένα μάθημα πολύ ενδιαφέρον βέβαια..αλλά τα γούστα είναι προσωπικά.:no1: Αν δεν σου αρέσει ένα μόνο μάθημα και τα πας καλά σε αρχαία,ιστορία κτλ κτλ.. και αφού θες να ακολουθήσεις επαγγέλματα τέτοια προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να μην πας θεωρητική. Και εγώ είμαι θετική αλλά δεν είμαι φαν της φυσικής π.χ αλλά την παλεύω. Το ίδιο να κάνεις και εσύ. Ό,τι δεν μπορούμε το πατάμε κάτω και του λέμε ''Εγώωωω εσένααα θα σε καταφέρω '' :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η {~*1rèNe*~}: #506 14-02-09 19:56 Αφού θες να γίνεις δασκάλα ή φιλόλογος, τι το συζητάς; Τα Κείμενα είναι απλά ένα μάθημα, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και από τα πιο εύκολα, οπότε και να μην σ'αρέσει, δεν θα σε δυσκολέψει πολύ... Άρα πήγαινε Θεωρητική και μην φοβάσαι... Βέβαια "κολλάω" κάπου... Από τη στιγμή που δεν σου αρέσουν τα Κείμενα, πως θα γίνεις Φιλόλογος, που θα τα διδάσκεις κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Η !sunny! έγραψε: #507 14-02-09 21:44 Η χρονική περίοδος που εξετάζει η φετινή Νεοελληνική Λογοτεχνία ως μάθημα είναι πραγματικά βαρετή ,σε καταλαβαίνω! Μη χάσεις όμως τη θεωρητική για τα Κείμενα! Δες τη θετική πλευρά! Πάρτα ,σαν μια ευχάριστη ανάγνωση! Αν σου αρέσουν γενικά τα βιβλία και η λογοτεχνία ,θα σου είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ ΟΛΕ!!! Νεοφερμένο μέλος Η εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η ΕΥΗ ΟΛΕ!!!: #508 14-02-09 22:53 εμενα μ' αρεσουν τ μαθηματικα και η χειμεια.αλλα μ'αρεσουν και τ αρχαια,τα κειμενα,η γλωσσα και ολα τα σχετικα.θελω ν δωσω θετικη αλλα θελω να γινω νηπιαγωγοσ οποτε υποχρεοτικα θεωριτικη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η Vampi έγραψε: #509 14-02-09 22:56 Να πας θεωρητική...Η λογοτεχνία είναι εύκολο μάθημα, είτε σου αρέσει είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:26 Ο johngreek_mad: #510 15-02-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θετική!Μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*tingerbel* Νεοφερμένο μέλος Η *tingerbel* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:29 Η *tingerbel*: #502 14-02-09 15:29 δεν είμαι σίγουρη ακόμα... αλλά μάλλον θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mary-Nastasia Νεοφερμένο μέλος Η Mary-Nastasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:03 Η Mary-Nastasia: #503 14-02-09 18:03 εγώ σκέφτομαι θετική κατεύθυνση γιατί θέλω στρατιωτική ιατρική!βάβαια και στα φιλολογικά εχω 20 σε όλα!αλλα δεν μπαίνεις στρατιωτική ιατρική χωρίς θετική κατευθυνση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_angel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:38 Η mary_angel: #504 14-02-09 19:38 παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:43 Η Devina έγραψε: #505 14-02-09 19:43 Τα κείμενα είναι ένα μάθημα πολύ ενδιαφέρον βέβαια..αλλά τα γούστα είναι προσωπικά.:no1: Αν δεν σου αρέσει ένα μόνο μάθημα και τα πας καλά σε αρχαία,ιστορία κτλ κτλ.. και αφού θες να ακολουθήσεις επαγγέλματα τέτοια προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να μην πας θεωρητική. Και εγώ είμαι θετική αλλά δεν είμαι φαν της φυσικής π.χ αλλά την παλεύω. Το ίδιο να κάνεις και εσύ. Ό,τι δεν μπορούμε το πατάμε κάτω και του λέμε ''Εγώωωω εσένααα θα σε καταφέρω '' :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η {~*1rèNe*~}: #506 14-02-09 19:56 Αφού θες να γίνεις δασκάλα ή φιλόλογος, τι το συζητάς; Τα Κείμενα είναι απλά ένα μάθημα, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και από τα πιο εύκολα, οπότε και να μην σ'αρέσει, δεν θα σε δυσκολέψει πολύ... Άρα πήγαινε Θεωρητική και μην φοβάσαι... Βέβαια "κολλάω" κάπου... Από τη στιγμή που δεν σου αρέσουν τα Κείμενα, πως θα γίνεις Φιλόλογος, που θα τα διδάσκεις κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Η !sunny! έγραψε: #507 14-02-09 21:44 Η χρονική περίοδος που εξετάζει η φετινή Νεοελληνική Λογοτεχνία ως μάθημα είναι πραγματικά βαρετή ,σε καταλαβαίνω! Μη χάσεις όμως τη θεωρητική για τα Κείμενα! Δες τη θετική πλευρά! Πάρτα ,σαν μια ευχάριστη ανάγνωση! Αν σου αρέσουν γενικά τα βιβλία και η λογοτεχνία ,θα σου είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ ΟΛΕ!!! Νεοφερμένο μέλος Η εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η ΕΥΗ ΟΛΕ!!!: #508 14-02-09 22:53 εμενα μ' αρεσουν τ μαθηματικα και η χειμεια.αλλα μ'αρεσουν και τ αρχαια,τα κειμενα,η γλωσσα και ολα τα σχετικα.θελω ν δωσω θετικη αλλα θελω να γινω νηπιαγωγοσ οποτε υποχρεοτικα θεωριτικη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η Vampi έγραψε: #509 14-02-09 22:56 Να πας θεωρητική...Η λογοτεχνία είναι εύκολο μάθημα, είτε σου αρέσει είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:26 Ο johngreek_mad: #510 15-02-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν είμαι σίγουρη ακόμα... αλλά μάλλον θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mary-Nastasia Νεοφερμένο μέλος Η Mary-Nastasia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:03 Η Mary-Nastasia: #503 14-02-09 18:03 εγώ σκέφτομαι θετική κατεύθυνση γιατί θέλω στρατιωτική ιατρική!βάβαια και στα φιλολογικά εχω 20 σε όλα!αλλα δεν μπαίνεις στρατιωτική ιατρική χωρίς θετική κατευθυνση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_angel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:38 Η mary_angel: #504 14-02-09 19:38 παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:43 Η Devina έγραψε: #505 14-02-09 19:43 Τα κείμενα είναι ένα μάθημα πολύ ενδιαφέρον βέβαια..αλλά τα γούστα είναι προσωπικά.:no1: Αν δεν σου αρέσει ένα μόνο μάθημα και τα πας καλά σε αρχαία,ιστορία κτλ κτλ.. και αφού θες να ακολουθήσεις επαγγέλματα τέτοια προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να μην πας θεωρητική. Και εγώ είμαι θετική αλλά δεν είμαι φαν της φυσικής π.χ αλλά την παλεύω. Το ίδιο να κάνεις και εσύ. Ό,τι δεν μπορούμε το πατάμε κάτω και του λέμε ''Εγώωωω εσένααα θα σε καταφέρω '' :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η {~*1rèNe*~}: #506 14-02-09 19:56 Αφού θες να γίνεις δασκάλα ή φιλόλογος, τι το συζητάς; Τα Κείμενα είναι απλά ένα μάθημα, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και από τα πιο εύκολα, οπότε και να μην σ'αρέσει, δεν θα σε δυσκολέψει πολύ... Άρα πήγαινε Θεωρητική και μην φοβάσαι... Βέβαια "κολλάω" κάπου... Από τη στιγμή που δεν σου αρέσουν τα Κείμενα, πως θα γίνεις Φιλόλογος, που θα τα διδάσκεις κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Η !sunny! έγραψε: #507 14-02-09 21:44 Η χρονική περίοδος που εξετάζει η φετινή Νεοελληνική Λογοτεχνία ως μάθημα είναι πραγματικά βαρετή ,σε καταλαβαίνω! Μη χάσεις όμως τη θεωρητική για τα Κείμενα! Δες τη θετική πλευρά! Πάρτα ,σαν μια ευχάριστη ανάγνωση! Αν σου αρέσουν γενικά τα βιβλία και η λογοτεχνία ,θα σου είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ ΟΛΕ!!! Νεοφερμένο μέλος Η εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η ΕΥΗ ΟΛΕ!!!: #508 14-02-09 22:53 εμενα μ' αρεσουν τ μαθηματικα και η χειμεια.αλλα μ'αρεσουν και τ αρχαια,τα κειμενα,η γλωσσα και ολα τα σχετικα.θελω ν δωσω θετικη αλλα θελω να γινω νηπιαγωγοσ οποτε υποχρεοτικα θεωριτικη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η Vampi έγραψε: #509 14-02-09 22:56 Να πας θεωρητική...Η λογοτεχνία είναι εύκολο μάθημα, είτε σου αρέσει είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:26 Ο johngreek_mad: #510 15-02-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ σκέφτομαι θετική κατεύθυνση γιατί θέλω στρατιωτική ιατρική!βάβαια και στα φιλολογικά εχω 20 σε όλα!αλλα δεν μπαίνεις στρατιωτική ιατρική χωρίς θετική κατευθυνση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_angel Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:38 Η mary_angel: #504 14-02-09 19:38 παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:43 Η Devina έγραψε: #505 14-02-09 19:43 Τα κείμενα είναι ένα μάθημα πολύ ενδιαφέρον βέβαια..αλλά τα γούστα είναι προσωπικά.:no1: Αν δεν σου αρέσει ένα μόνο μάθημα και τα πας καλά σε αρχαία,ιστορία κτλ κτλ.. και αφού θες να ακολουθήσεις επαγγέλματα τέτοια προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να μην πας θεωρητική. Και εγώ είμαι θετική αλλά δεν είμαι φαν της φυσικής π.χ αλλά την παλεύω. Το ίδιο να κάνεις και εσύ. Ό,τι δεν μπορούμε το πατάμε κάτω και του λέμε ''Εγώωωω εσένααα θα σε καταφέρω '' :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η {~*1rèNe*~}: #506 14-02-09 19:56 Αφού θες να γίνεις δασκάλα ή φιλόλογος, τι το συζητάς; Τα Κείμενα είναι απλά ένα μάθημα, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και από τα πιο εύκολα, οπότε και να μην σ'αρέσει, δεν θα σε δυσκολέψει πολύ... Άρα πήγαινε Θεωρητική και μην φοβάσαι... Βέβαια "κολλάω" κάπου... Από τη στιγμή που δεν σου αρέσουν τα Κείμενα, πως θα γίνεις Φιλόλογος, που θα τα διδάσκεις κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Η !sunny! έγραψε: #507 14-02-09 21:44 Η χρονική περίοδος που εξετάζει η φετινή Νεοελληνική Λογοτεχνία ως μάθημα είναι πραγματικά βαρετή ,σε καταλαβαίνω! Μη χάσεις όμως τη θεωρητική για τα Κείμενα! Δες τη θετική πλευρά! Πάρτα ,σαν μια ευχάριστη ανάγνωση! Αν σου αρέσουν γενικά τα βιβλία και η λογοτεχνία ,θα σου είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ ΟΛΕ!!! Νεοφερμένο μέλος Η εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η ΕΥΗ ΟΛΕ!!!: #508 14-02-09 22:53 εμενα μ' αρεσουν τ μαθηματικα και η χειμεια.αλλα μ'αρεσουν και τ αρχαια,τα κειμενα,η γλωσσα και ολα τα σχετικα.θελω ν δωσω θετικη αλλα θελω να γινω νηπιαγωγοσ οποτε υποχρεοτικα θεωριτικη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η Vampi έγραψε: #509 14-02-09 22:56 Να πας θεωρητική...Η λογοτεχνία είναι εύκολο μάθημα, είτε σου αρέσει είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:26 Ο johngreek_mad: #510 15-02-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:43 Η Devina έγραψε: #505 14-02-09 19:43 Τα κείμενα είναι ένα μάθημα πολύ ενδιαφέρον βέβαια..αλλά τα γούστα είναι προσωπικά.:no1: Αν δεν σου αρέσει ένα μόνο μάθημα και τα πας καλά σε αρχαία,ιστορία κτλ κτλ.. και αφού θες να ακολουθήσεις επαγγέλματα τέτοια προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να μην πας θεωρητική. Και εγώ είμαι θετική αλλά δεν είμαι φαν της φυσικής π.χ αλλά την παλεύω. Το ίδιο να κάνεις και εσύ. Ό,τι δεν μπορούμε το πατάμε κάτω και του λέμε ''Εγώωωω εσένααα θα σε καταφέρω '' :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η {~*1rèNe*~}: #506 14-02-09 19:56 Αφού θες να γίνεις δασκάλα ή φιλόλογος, τι το συζητάς; Τα Κείμενα είναι απλά ένα μάθημα, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και από τα πιο εύκολα, οπότε και να μην σ'αρέσει, δεν θα σε δυσκολέψει πολύ... Άρα πήγαινε Θεωρητική και μην φοβάσαι... Βέβαια "κολλάω" κάπου... Από τη στιγμή που δεν σου αρέσουν τα Κείμενα, πως θα γίνεις Φιλόλογος, που θα τα διδάσκεις κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Η !sunny! έγραψε: #507 14-02-09 21:44 Η χρονική περίοδος που εξετάζει η φετινή Νεοελληνική Λογοτεχνία ως μάθημα είναι πραγματικά βαρετή ,σε καταλαβαίνω! Μη χάσεις όμως τη θεωρητική για τα Κείμενα! Δες τη θετική πλευρά! Πάρτα ,σαν μια ευχάριστη ανάγνωση! Αν σου αρέσουν γενικά τα βιβλία και η λογοτεχνία ,θα σου είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ ΟΛΕ!!! Νεοφερμένο μέλος Η εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η ΕΥΗ ΟΛΕ!!!: #508 14-02-09 22:53 εμενα μ' αρεσουν τ μαθηματικα και η χειμεια.αλλα μ'αρεσουν και τ αρχαια,τα κειμενα,η γλωσσα και ολα τα σχετικα.θελω ν δωσω θετικη αλλα θελω να γινω νηπιαγωγοσ οποτε υποχρεοτικα θεωριτικη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η Vampi έγραψε: #509 14-02-09 22:56 Να πας θεωρητική...Η λογοτεχνία είναι εύκολο μάθημα, είτε σου αρέσει είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:26 Ο johngreek_mad: #510 15-02-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα κείμενα είναι ένα μάθημα πολύ ενδιαφέρον βέβαια..αλλά τα γούστα είναι προσωπικά.:no1: Αν δεν σου αρέσει ένα μόνο μάθημα και τα πας καλά σε αρχαία,ιστορία κτλ κτλ.. και αφού θες να ακολουθήσεις επαγγέλματα τέτοια προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να μην πας θεωρητική. Και εγώ είμαι θετική αλλά δεν είμαι φαν της φυσικής π.χ αλλά την παλεύω. Το ίδιο να κάνεις και εσύ. Ό,τι δεν μπορούμε το πατάμε κάτω και του λέμε ''Εγώωωω εσένααα θα σε καταφέρω '' :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η {~*1rèNe*~}: #506 14-02-09 19:56 Αφού θες να γίνεις δασκάλα ή φιλόλογος, τι το συζητάς; Τα Κείμενα είναι απλά ένα μάθημα, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και από τα πιο εύκολα, οπότε και να μην σ'αρέσει, δεν θα σε δυσκολέψει πολύ... Άρα πήγαινε Θεωρητική και μην φοβάσαι... Βέβαια "κολλάω" κάπου... Από τη στιγμή που δεν σου αρέσουν τα Κείμενα, πως θα γίνεις Φιλόλογος, που θα τα διδάσκεις κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Η !sunny! έγραψε: #507 14-02-09 21:44 Η χρονική περίοδος που εξετάζει η φετινή Νεοελληνική Λογοτεχνία ως μάθημα είναι πραγματικά βαρετή ,σε καταλαβαίνω! Μη χάσεις όμως τη θεωρητική για τα Κείμενα! Δες τη θετική πλευρά! Πάρτα ,σαν μια ευχάριστη ανάγνωση! Αν σου αρέσουν γενικά τα βιβλία και η λογοτεχνία ,θα σου είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ ΟΛΕ!!! Νεοφερμένο μέλος Η εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η ΕΥΗ ΟΛΕ!!!: #508 14-02-09 22:53 εμενα μ' αρεσουν τ μαθηματικα και η χειμεια.αλλα μ'αρεσουν και τ αρχαια,τα κειμενα,η γλωσσα και ολα τα σχετικα.θελω ν δωσω θετικη αλλα θελω να γινω νηπιαγωγοσ οποτε υποχρεοτικα θεωριτικη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η Vampi έγραψε: #509 14-02-09 22:56 Να πας θεωρητική...Η λογοτεχνία είναι εύκολο μάθημα, είτε σου αρέσει είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:26 Ο johngreek_mad: #510 15-02-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού θες να γίνεις δασκάλα ή φιλόλογος, τι το συζητάς; Τα Κείμενα είναι απλά ένα μάθημα, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και από τα πιο εύκολα, οπότε και να μην σ'αρέσει, δεν θα σε δυσκολέψει πολύ... Άρα πήγαινε Θεωρητική και μην φοβάσαι... Βέβαια "κολλάω" κάπου... Από τη στιγμή που δεν σου αρέσουν τα Κείμενα, πως θα γίνεις Φιλόλογος, που θα τα διδάσκεις κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:44 Η !sunny! έγραψε: #507 14-02-09 21:44 Η χρονική περίοδος που εξετάζει η φετινή Νεοελληνική Λογοτεχνία ως μάθημα είναι πραγματικά βαρετή ,σε καταλαβαίνω! Μη χάσεις όμως τη θεωρητική για τα Κείμενα! Δες τη θετική πλευρά! Πάρτα ,σαν μια ευχάριστη ανάγνωση! Αν σου αρέσουν γενικά τα βιβλία και η λογοτεχνία ,θα σου είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ ΟΛΕ!!! Νεοφερμένο μέλος Η εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η ΕΥΗ ΟΛΕ!!!: #508 14-02-09 22:53 εμενα μ' αρεσουν τ μαθηματικα και η χειμεια.αλλα μ'αρεσουν και τ αρχαια,τα κειμενα,η γλωσσα και ολα τα σχετικα.θελω ν δωσω θετικη αλλα θελω να γινω νηπιαγωγοσ οποτε υποχρεοτικα θεωριτικη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η Vampi έγραψε: #509 14-02-09 22:56 Να πας θεωρητική...Η λογοτεχνία είναι εύκολο μάθημα, είτε σου αρέσει είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:26 Ο johngreek_mad: #510 15-02-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η χρονική περίοδος που εξετάζει η φετινή Νεοελληνική Λογοτεχνία ως μάθημα είναι πραγματικά βαρετή ,σε καταλαβαίνω! Μη χάσεις όμως τη θεωρητική για τα Κείμενα! Δες τη θετική πλευρά! Πάρτα ,σαν μια ευχάριστη ανάγνωση! Αν σου αρέσουν γενικά τα βιβλία και η λογοτεχνία ,θα σου είναι εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΗ ΟΛΕ!!! Νεοφερμένο μέλος Η εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:53 Η ΕΥΗ ΟΛΕ!!!: #508 14-02-09 22:53 εμενα μ' αρεσουν τ μαθηματικα και η χειμεια.αλλα μ'αρεσουν και τ αρχαια,τα κειμενα,η γλωσσα και ολα τα σχετικα.θελω ν δωσω θετικη αλλα θελω να γινω νηπιαγωγοσ οποτε υποχρεοτικα θεωριτικη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η Vampi έγραψε: #509 14-02-09 22:56 Να πας θεωρητική...Η λογοτεχνία είναι εύκολο μάθημα, είτε σου αρέσει είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:26 Ο johngreek_mad: #510 15-02-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα μ' αρεσουν τ μαθηματικα και η χειμεια.αλλα μ'αρεσουν και τ αρχαια,τα κειμενα,η γλωσσα και ολα τα σχετικα.θελω ν δωσω θετικη αλλα θελω να γινω νηπιαγωγοσ οποτε υποχρεοτικα θεωριτικη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:56 Η Vampi έγραψε: #509 14-02-09 22:56 Να πας θεωρητική...Η λογοτεχνία είναι εύκολο μάθημα, είτε σου αρέσει είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:26 Ο johngreek_mad: #510 15-02-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να πας θεωρητική...Η λογοτεχνία είναι εύκολο μάθημα, είτε σου αρέσει είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:26 Ο johngreek_mad: #510 15-02-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mary_angel: παιδιά, σκέφτομαι να παω θεωρητικη αλλα δεν μου αρέσουν τα κειμενα....να το ξανα σκεφτω μήπως; εσεις τι λετε? ΑΑ!!!! για να μην με ρωτησετε τι επαγγελμα θέλω να ακολουθησω σας λεω οτι σκεφτομαι για παιδαγωγικο...φιλολογια....αυτα αρχικα!!!! θα περιμενω την γνωμη σας! ευχαριστώ πολυ!! Click για ανάπτυξη... στη Β Λυκειου τα μαθηματα γινονται πιο "πιασαρικα"! εχουν φονους, ερωτες και τετοια, και σιγουρα θα σου αρεσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Ο Iliaso έγραψε: #511 15-02-09 16:41 νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νηπιαγωγων έχω την εντύπωση ότι περνάς και από 2ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:26 Η Eileen έγραψε: #512 18-02-09 19:26 εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική, αν και με βλέπω να τείνω προς θετική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Ο Purple sunrise: #513 20-02-09 15:41 Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Ο Iliaso έγραψε: #514 20-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Μερικες ερωτησεις 1)Η λογοτεχνια στην Γ Λυκειου θεωρειτε ευκολο μαθημα? 2)Αν εχεις διαβασει καλα γραφεις ή μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεων? 3)Ειναι καθαρα απομνημονευση? 4)Αληθευει οτι αποτελει μαθημα "λεπιδι"? Click για ανάπτυξη... κανένα μάθημα δεν θεωρείται εύκολο στη γ εκτός από τα γενικής... το ότι είναι υποκειμένικο του δίνει αυτόματα μια δυσκολία (στυλ έκθεσης) ... χρειάζεται πάρα πολύ διάβασμα και απομνημόνευση ... επίσης πρέπει να ξες να διαβάζεις πίσω απο τις γραμμές του συγγραφέα αν με εννοείς... αν θες θεωρητική πρέπει να το υποστείς ... είμαι της άποψης να ΜΗΝ κοιτάμε μαθήματα αλλά το μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gewrgia Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:34 Η gewrgia έγραψε: #515 20-02-09 19:34 Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σιγουρα θεωρητικη!!!!!!!με τιποτα θετικη ή τεχνολογικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary Loo Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:50 Η mary Loo έγραψε: #516 22-02-09 12:50 Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφακι29785 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:17 Η Σοφακι29785: #517 22-02-09 17:17 Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεωριτικη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:48 Ο Iliaso έγραψε: #518 22-02-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys ioanna2007 Kanastasia_5883 Fanimaid123 anastasis06 Gggu Schlimazel don_vito Katerinaki13 Belle26 Superhuman eri548 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mary Loo: Σίγουρα θεωρητική και αυτό όχι επειδή είμαι καλή σε αυτά ή επειδή μου αρέσουν,αλλά επειδή μισώ την φυσική...! Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι τι θες να κάνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alessia #8 Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:33 Η alessia #8: #519 24-02-09 20:33 Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 125 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν και τα πηγαινα καλα με τις φυσικομαθηματικοχημειες, φετος τα βρηκα λιγο σγουρα.οι σχολες που μου αρεσουν εχουν βαση τα φιλολογικα κ επειδη φετος τα εχω λατρεψει(τις προηγουμενες χρονιες μου την εδιναν ειδικα τα αρχαια), εχω καταληξει για θεωρητικη.............ειμαι πολυ ασταθης χαρακτηρας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MαR* Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η MαR* έγραψε: #520 26-02-09 00:05 Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τεχνολογικη, γιατι με ενδιαφερει το 4ο πεδιο αλλα μπορει και θετικη γιατι μου αρεσει η χημεια... θα δειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.