Ποια είναι η πιο ενδιαφέρουσα σχολή από το 1ο πεδίου για να πάρω άλλο ένα πτυχίο;

dragonite

Νεοφερμένος

Ο dragonite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλησπέρα είμαι απόφοιτος 2 σχολών και εργάζομαι ωστόσο θα ήθελα να περάσω και σε μια τρίτη σχολή 1 πεδίου για να διευρύνω τις γνώσεις μου έχω στο μυαλό μου ιστορικό αρχαιολογικό φιλοσοφική και κοινωνιολογία θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας πάνω σε αυτές και αν έχετε να μου προτείνετε και κάποια άλλη που δεν θα έχει υποχρεωτική παρακολούθηση
 

St11

Νεοφερμένος

Η St11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Προσωπικά θα διάλεγα κοινωνιολογία. Θεωρώ πως είναι η πιο ενδιαφέρον σπουδή, από τη στιγμή που ήδη έχεις 2 πτυχία στα χέρια σου να φανταστώ δεν κοιτάς επαγγελματικη αποκατάσταση.. Οσο για την παρακολούθηση είναι αναλόγως το τμήμα, για παράδειγμα η κοινωνιολογία του Αιγαίου που είχα ρωτήσει εγώ αν χρειάζεται να είμαι Μυτιλήνη για να παρακολουθώ μου είπαν πως όχι, δεν είναι απαραίτητο, υπάρχουν πολλοί φοιτητές που κάνουν τις σπουδές τους εξ αποστάσεως.. μόνο το τελευταίο έτος πρέπει να είμαι εκει είπαν να παρακολουθήσω 4 σεμινάρια αν θυμάμαι καλα. Επίσης, είναι μόνο 40 μαθήματα για τη λήψη πτυχίου.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,749 μηνύματα.
Αν και δεν ξέρω για τις δύο άλλες σχολές ( εγώ σπουδάζω ιστορικό Αρχαιολογικο ) θα σου έλεγα όντως να πας για Κοινωνιολογία. Από την στιγμή που όντως θες να διευρύνεις τις γνώσεις σου νομίζω η Κοινωνιολογία είναι μονόδρομος. Φιλοσοφική και ιστορικό-αρχαιολογικο είναι θα λέγαμε για άτομα που θέλουν να κινηθούν σε αυτό τον χώρο και δεν έχουν να σου προσφέρουν τόσο γενικές γνώσεις. Άσε που ειδικά στην ιστορία όπου είμαι εγώ δεν περιμένεις από την σχολή να μάθεις. Υπάρχουν πολλά συγγράματα και επιστημονικά άρθρα ακόμα και στο διαδίκτυο για να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις γνώσεις αν σε ενδιαφέρει.

Κοινωνιολογία με τα χίλια.
 

dragonite

Νεοφερμένος

Ο dragonite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
απλα θα ηθελα να μην υπαρχουν υποχρεωτικες παρακολουθησεις διοτι εργαζομαι και δεν θα ειναι παντα δυνατο
 

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,891 μηνύματα.
Όχι υποχρεωτική παρακολούθηση = Νομική, ΦΠ, ιστορικό/αρχαιολογικό.

Εάν μπορείς να συνδυάσεις τα αντικείμενα σπουδών με αυτό που έχεις, ακόμη καλύτερα.
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,664 μηνύματα.
βρε τραβα ιατρικη να χεις τριτο πτυχιο ετσι για να ευθυμησουμε λιγο.ποιες αλλες 2 σχολες τελειωσες?
 

dragonite

Νεοφερμένος

Ο dragonite αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Χαχα υπάρχει και αυτή η πιθανότητα αλλά δεν νομίζω να το κάνω
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top