ponokos
Νεοφερμένο μέλος

εννοείς εσυ, εγώ σιγκεκριμένα έχω δουλειά να κρίνω αφού είμαι καθηγητήςΕντάξει τότε,συμφωνούμε και οι δύο.Ας αφήσουμε τους καθηγητές να κρίνουν.Εμείς οι δύο δεν έχουμε καμιά δουλειά να ασχολούμαστε.Ε μάλλον στη ψυχολογία της ιταλίας δεν γίνεται σωστή δουλειά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος

εννοείς εσυ, εγώ σιγκεκριμένα έχω δουλειά να κρίνω αφού είμαι καθηγητής
Ναι σόρρυ πώς το λησμόνησα.Είσαι καθηγητής.Και ...σιγκεκριμένα καθηγητής κοινωνιολογίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ponokos
Νεοφερμένο μέλος

Ναι σόρρυ πώς το λησμόνησα.Είσαι καθηγητής.Και ...σιγκεκριμένα καθηγητής κοινωνιολογίας.
ειρωνικά το λες ?
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

ελεναα
Δραστήριο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

souzan
Νεοφερμένο μέλος

Τωρα... στο σχολειο ολες οι επιστημες οι θεωρητικες εχουν να παρουσιασουν μια κοσμοθεωρια (ιδεες για το πώς ειναι ή πώς θα επρεπε να ειναι ο κοσμος) . Για μενα καλο ειναι να ξερεις τί υπαρχει για να αποφασισεις πώς θελεις να πορευτεις στη ζωη .
Οσο και αν την στιγμη που το διδασκεσαι μπορει να αποτελει βασανο ή να θεωρειται βαρετο ,ειναι σιγουρο πως καποια στιγμη καποια απο ολα αυτα θα βοηθησουν να αναλυσετε ή να καταλαβετε γεγονοτα της καθημερινης σας ζωης
Εμενα παντως μ ενοχλει το βιβλιο το οποιο δεν ειναι οπως επρεπε να ειναι!
Οσο για τους καθηγητες σας και το αν κανουν το μαθημα σωστα ,αυτο σε πολλες περιπτωσεις εξαρταται και απο τους μαθητες (δεν ειστε αμοιροι ευθυνων ). Αν εχετε απαιτησεις θα αναγκασετε τον καθηγητη να σας προσφερει μαθημα σοβαρο και οχι προχειρο.
Ολοι αντιλαμβανονται οτι ο φορτος εργασιας σας ειναι μεγαλος και οτι δεν μπορουμε να σας ζηταμε να διαβαζετε στο σπιτι αλλα πολλες φορες νομιζω οτι η απαξιωση σας απεναντι σε εναν ανθρωπο που αγωνιζεται (? ) να σας μαθει καποια πραγματα προκαλει και τη δικη του παραιτηση με αποτελεσμα κανενας να μην ειναι ευχαριστημενος !
Αυτα ..απο μια που το διδασκει αυτο το μαθημα .Μη νομιζετε οτι και για μας ειναι ευκολο να πεισουμε 25-27 παιδια με διαφορετικα ενδιαφεροντα να μας προσεχουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! παντα θα υπαρχουν αυτοι που θα βρισκουν ενδιαφερον σε κατι αλλο την ωρα του μαθηματος !
DimZ12345
Νεοφερμένο μέλος

^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

Η καθηγητρια που ειχαμε ειναι κοινωνιολογος και φοβερη στη δουλεια της! Εκτος απο το βιβλιο, μας εφερνε διαφορα αρθρα απο εφημεριδες που ειχαν σχεση με τα θεματα του βιβλιου και τα σχολιαζαμε στην ταξη. Ακομη, καναμε εργασιες και διαφορα τεστακια με θεμα την κοινωνια αλλα και το ιδιο το ατομο.
Αυτο που μου αρεσε παρα πολυ ηταν ενα τεστακι που ειχαμε κανει για την προσωπικοτητα μας. Στο χαρτακι που ειχαμε το τεστ δεν γραψαμε ονομα και αφου τα μαζεψε ολα, την επομενη ημερα μας τα διαβαζε και μας ελεγε τα στοιχεια της προσωπικοτητας μας! Τα ειχε βρει ολα! Μαλιστα σε ενα παιδι βρηκε πως θελει να περασει σε στρατιωτικη σχολη αλλα η μητερα του δεν τον αφηνει!
Ελπιζω με τα χρονια να βελτιωθει το εκπαιδευτικο συστημα και το μαθημα της Κοινωνιολογιας να μην ειναι σε δευτερη μοιρα. Πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφερον μαθημα,διευρυνει τις γνωσεις μας και μας βαζει σε σκεψη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.