Κατ'αρχάς δεν πλητουν όλοι οι μαθητές..μόνο αυτοί της Γ λυκείου,αν υπάρχουν εξαιρέσεις τότε αυτα τα ατομα θελουν κ πλητουν..Λοιπον επειδη λογικα τωρα θα πας 1η Λυκειου κρατα στο μυαλο σου πως αμα πας τεχνολογικη η θετική τοτε αν δεν μαθεις καλα αλγεβρα κ τα τελευταια θεωρηματα θα βαρας πραγματικα το κεφαλι σου..Δεν φανταζεσαι ποσο εχω μετανιωσει που εκανα την ΤΕΡΑΣΤΙΑ βλακεια κ δεν διαβαζα στην 1η.Τα βρηκα τωρα ΟΛΑ μαζι με αποτελεσμα να διαβαζω παραλληλα με το βιβλιο της 3ης και αυτο της 1ης...Διαφορετικα,πραγματικα,δεν κανεις τίποτα,παρα μενεις στασιμος.Κατσε,μαθε τα χαλαρα,χωρις να σε βιαζει κανεις κ θα εισαι ΟΚ!παντως ειναι δυσκολη ταξη η 1η.Εγω δλδ ειχα πεσει απ το 18,5 στο 15,5.φυσικα δν φταιει η 1η σε αυτο απολυτα,αλλα η βλακεια που με ειχε πιασει κ βαριομουν.Τωρα,αν πας θεωρητικη κ μεσα στις επιλογες σου ειναι το 5ο πεδιο(οικονομικες σχολες) παλι πρεπει να ξερεις αλγεβρα.Οσο για τα αρχαια,δεν εχω ιδεα:xixi: cya!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.