Mercury
Επιφανές μέλος

Αυτο που με εχει βοηθησει παρα πολυ,ειναι να διαβαζω λογοτεχνια..Οχι κατι συγκεκριμενο..Απλως να σου αρεσει το θεμα..Οταν εβρισκα μια λεξη που δεν ηξερα απλως ανοιγα το λεξικο και την εβρισκα.Αν και ειναι πρωτα καλυτερο να προσπαθησεις να καταλαβεις το νοημα απο την προταση
Επισης,σταματησα να βλεπω ταινιες και σειρες με υποτιτλους,βλεπω χωρις η σπανια μονο με αγγλικους υποτιτλους.
Και για το τελος..Μην με βρισετε,αλλα αυτο που με βοηθησε απιστευτα να βελτιωσω τα αγγλικα μου ηταν το World of Warcraft.Μπορει να μου εφαγε 5 χρονια απο την ζωη μου.Αλλα η ικανοτητα μου να καταλαβαινω γρηγορα αγγλικα απο ατομα που δεν ειναι η μητρικη τους γλωσσα ειναι ανεκτιμητη για το listening.Ασε που εχεις μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να δοκιμασεις τις ικανοτητες σου στο speaking.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitrag
Νεοφερμένο μέλος

η αδερφη μου αποφασισε μετα απο αρκετα χρονια να διαβασει για να δωσει το πτυχιο ecce και μου ζητησε να τη βοηθησω,γι αυτο ψαχνω να βρω βιβλια για να ξεκινησει.θελω καποιο βιβλιο με practise tests,ενα γραμματικης και μια σειρα βιβλιων.λογικα θα το δωσει σε 1-1,5 χρονο και,αν και δεν ειναι σε ασχημο επιπεδο τα αγγλικα της,ενα φρεσκαρισμα το χρειαζεται.εχετε κατι να μου προτεινετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικα τα βιβλια για Αγγλικα(textbooks) τα εβρισκα και τα βρισκω εξαιρετικα βαρετα(κανω τις ασκησεις μονο επειδη πρεπει).
Αυτο που με εχει βοηθησει παρα πολυ,ειναι να διαβαζω λογοτεχνια..Οχι κατι συγκεκριμενο..Απλως να σου αρεσει το θεμα..Οταν εβρισκα μια λεξη που δεν ηξερα απλως ανοιγα το λεξικο και την εβρισκα.Αν και ειναι πρωτα καλυτερο να προσπαθησεις να καταλαβεις το νοημα απο την προταση
Επισης,σταματησα να βλεπω ταινιες και σειρες με υποτιτλους,βλεπω χωρις η σπανια μονο με αγγλικους υποτιτλους.
Και για το τελος..Μην με βρισετε,αλλα αυτο που με βοηθησε απιστευτα να βελτιωσω τα αγγλικα μου ηταν το World of Warcraft.Μπορει να μου εφαγε 5 χρονια απο την ζωη μου.Αλλα η ικανοτητα μου να καταλαβαινω γρηγορα αγγλικα απο ατομα που δεν ειναι η μητρικη τους γλωσσα ειναι ανεκτιμητη για το listening.Ασε που εχεις μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να δοκιμασεις τις ικανοτητες σου στο speaking.
Το ιδιο και εγω WoW +ταινιες +βιβλια(λογοτεχνια)+αλλα games =πολυ καλο επιπεδο στα Αγγλικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mlsnaag
Νεοφερμένο μέλος

Ψάχνοντας για κάποιο βιβλίο με γραμματική της αγγλικής γλώσσας βρήκα αυτό:
https://www.politeianet.gr/books/978...erugia-aggliki-grammatiki-sta-ellinika-236610
Υπάρχουν και κάποιες σελίδες ως δείγμα εδώ:
https://issuu.com/giofaniadis/docs/16selidoaggliki/0
Ξέρετε αν είναι καλό;
Ενδιαφέρομαι να διαβάσω για να έχω μια επαφή πριν ξεκινήσω μαθήματα, σε κανένα χρόνο.
Γενικά είμαι αδύναμος σε όλα τα επίπεδα, λόγο κενών που δημιουργόντουσαν σιγά σιγά με τα χρόνια. Οπότε θεώρησα πως το συγκεκριμένο θα με βοηθήσει που έχει όλη τη γραμματική μαζεμένη.
Επίσης με τι άλλο πρέπει να ασχοληθώ αυτό τον χρόνο πέρα από την γραμματική; Γενικά δε θέλω να πάρω πολλά και ακριβά βιβλία.
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resistance
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Resistance
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...