Mafiozos_16
Νεοφερμένο μέλος

''Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να κάνεις όλα τα λάθη μόνος σου...
Για αυτό μάθε από των άλλων τα λάθη...''
Και επειδή γνωρίζουμε ότι όταν κάνουμε ένα λάθος όλο και κάτι θα μάθουμε μέσα από αυτό,βρίσκω το ρητό πανσοφο...
Και τώρα μπαίνω στο θέμα,σαν μαθητής της β λυκείου με μοναδικό άγχος τις πανελλήνιες και το μέλλον μου,θέλω να μάθω από απόφοιτους ή και άτομα της γ λυκείου,ποια ήταν τα λάθη τους?
Τι θα μπορούσαν να είχαν κάνει για να τα πάνε καλύτερα...?
Έτσι τουλάχιστον ίσως να αποφύγω μερικά λάθη...
Ελπίζω το θέμα να μην είναι άκυρο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

παράδειγμα: μαθ/κα κατ...2ο θέμα ήταν εφαρμογή του σχολικού βιβλίου (μία μπούρδα)... μόλις είδα την άσκηση λεώ "κοίτα ρε τι πήγανε και βάλανε"...έκανα λάθος στην αντιγραφή/στις πράξεις ούτε ξέρω γω που ακριβώς στο (β) ερώτημα (που ζητούσε μία ευθεία...) βγήκε λάθος η ευθεία. και σαν αν μην εφατνε αυτό, η ευθεία που βρήκα έτεμνε τον κύκλο που είχα βρει στο προηγούμενο ερωτημα (αυτό ήταν σωστο), με αποτέλεσμα να βρω το ελάχιστο μέτρο των δύο μηδέν ενώ ήταν διάφορο του 0... όπως καταλαβαίνεις από αυτή τη βλακεία έχασα περίπου 1,5 μονάδα στα 20.
το απίσυτευτο της υπόθεσης όμως είναι ότι όταν τελείωσα και τα ήλεγχα...το 2ο θέμα βαριόμουν και να το κοιτάξω. τοσο σίγουρη ήμουν.. νταξ δεν είχε σοβαρή επίπτωση αυτό βέβαια στο θέμα της σχολής, μπήκα, αλλά από τότε όποτε έβλεπα εύκολο θέμα το πρόσεχα πιο πολύ και από τα δύσκολα
chris_90
Διάσημο μέλος

Ρε συ, το ΙΔΙΟ, μα τελειως το ιδιο λαθος εκανα κι εγω! Και νομιζα οτι ημουν ο μονος στην Ελλαδα που εκανε τετοια μ*****α!έκανα λάθος στην αντιγραφή/στις πράξεις ούτε ξέρω γω που ακριβώς στο (β) ερώτημα (που ζητούσε μία ευθεία...) βγήκε λάθος η ευθεία. και σαν αν μην εφατνε αυτό, η ευθεία που βρήκα έτεμνε τον κύκλο που είχα βρει στο προηγούμενο ερωτημα (αυτό ήταν σωστο), με αποτέλεσμα να βρω το ελάχιστο μέτρο των δύο μηδέν ενώ ήταν διάφορο του 0... όπως καταλαβαίνεις από αυτή τη βλακεία έχασα περίπου 1,5 μονάδα στα 20.

aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

maria_st8
Νεοφερμένο μέλος

..ον τοπικ η μονη συμβουλη που μπορω να σου δωσω εγω ειναι να μη ξαγρυπνας τα βραδια γιατι οχι ν απαντησεις δε θα μπορεις..ουτε καν να διαβασεις τα θεματα!(μιλαω κ πειρας..
...το ζωο!)
και οσο για το ρητο να μαθαινεις απ τα λαθη σου...το εκανα τη πρωτη νυχτα πριν δωσω,ημουν λιωμα το πρωι (λογικο αφου κοιμηθηκα 6.30-7) και μετα σα ζωο το καθιερωσα...δε κοιμηθηκα καθολου καμια απ τις παραμονες εξετασεων..ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΝ.....maria speaking!

chris_90
Διάσημο μέλος

Εγω στα 2 πρωτα μαθηματα (Εκθεση και Βιολογια ΓΠ) μια χαρα ειχα κοιμηθει! Στα επομενα 4 ηταν το θεμα, στα οποια ζητημα να ειχα κοιμηθει 1 ωρα το προηγουμενο βραδυ!το εκανα τη πρωτη νυχτα πριν δωσω,ημουν λιωμα το πρωι (λογικο αφου κοιμηθηκα 6.30-7) και μετα σα ζωο το καθιερωσα...δε κοιμηθηκα καθολου καμια απ τις παραμονες εξετασεων..ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΝ.....

Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Λαθη τυπου "1+1=3" (καλα, οχι και ΤΟΣΟ παιδαριωδηΚατα τη γνώμη μου, αν έχεις διαβάσει καλά δεν κάνεις χαζά λάθη, γενικότερα, λάθη. Όλο και κάτι σου ξεφεύγει απο το διάβασμα.

fabulous
Δραστήριο μέλος

paganini666
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marooo
Νεοφερμένο μέλος

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

40 λεπτά από την ζωή μου και το τρίωρο.
Φακ μάι λάιφ. :]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορούσες να το απαιτήσεις,έτσι,κατά σύμβαση.1*0=1
40 λεπτά από την ζωή μου και το τρίωρο.
Φακ μάι λάιφ. :]
Και φακ δε πολίς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια απ'τα ίδια (βέβαια σε μένα τα κλάματα ήρθαν στο σπίτιΤο λάθος που κυριολεκτικά δεν θα ξανακάνα΄είναι ότι στις πανελλήνιες είχα άγχος.Με έπιασε πανικός την ώρα που έγραφα κυρίως στα μαθηματικά κατευθύνσης που ήθελα να γράψω καλά αφού ξεσκίστηκα όλο το χρόνο στα διάβασμα.Την ώρα της εξέτασης από το άγχος μου έπαθα πανικό και έβαλα τα κλάμματα μέσα στην τάξη..Για αυτό θα ξανάδωσω φέτος!!
Σου προτείνω να πάς χαλαρά να γράψεις να μην αγχώνεσαι καθώς έχεις διαβάσει όλη την χρονιά και είμαι σίγουρη ότι θα τα πάς τέλεια!!!:no1:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι(αν και είναι νωρίς..)!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.