Mythik52 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:39 Ο Mythik52 έγραψε: #1 04-02-14 13:39 Καλησπερα, Εχω την περιεργεια να μαθω για την αναλογια ανδρων-γυναικων στα τμηματα του 1ου πεδιου. Επειδη καποια τμηματα ειναι ''ανδροκρατουμενα'' και καποια ''γυναικοκρατουμενα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:12 Η Cydonian Knight: #2 05-02-14 02:12 H πλειοψηφία στις σχολές του 1ου πεδίου είναι γυναίκες. Στη Φιλοσοφική Αθηνών πάντως (επειδή κάποιος είχε βγάλει την αναλογία πριν πολλά χρόνια) αντιστοιχούν -νομίζω- 5 ή 6 γυναίκες σε έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπερα, Εχω την περιεργεια να μαθω για την αναλογια ανδρων-γυναικων στα τμηματα του 1ου πεδιου. Επειδη καποια τμηματα ειναι ''ανδροκρατουμενα'' και καποια ''γυναικοκρατουμενα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:12 Η Cydonian Knight: #2 05-02-14 02:12 H πλειοψηφία στις σχολές του 1ου πεδίου είναι γυναίκες. Στη Φιλοσοφική Αθηνών πάντως (επειδή κάποιος είχε βγάλει την αναλογία πριν πολλά χρόνια) αντιστοιχούν -νομίζω- 5 ή 6 γυναίκες σε έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
H πλειοψηφία στις σχολές του 1ου πεδίου είναι γυναίκες. Στη Φιλοσοφική Αθηνών πάντως (επειδή κάποιος είχε βγάλει την αναλογία πριν πολλά χρόνια) αντιστοιχούν -νομίζω- 5 ή 6 γυναίκες σε έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.