Έχω φάει πολλές και έχω ρίξει επίσης πολλές. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως όταν κολλάς σε μια γκόμενα, ή ''ερωτεύεσαι''( είτε μέσα σε σχέση είτε πριν), έχεις αυξημένες πιθανότητες να φας άκυρο ή να σε χωρίσει κτλ... Το ίδιο ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για σας κυρίες μου που κολλάτε σε κάποιον πολύ

Από την άλλη και το τελείως φτύσιμο ενέχει μεγάλο ρίσκο και είναι αποτελεσματικό σε συγκεκριμένες μόνο περιπτώσεις.. Αυτό που κατα την ταπεινή μου άποψη είναι το καλύτερο , ειδικά σε κάποιες ''ντίβες'', είναι το "σκοτσέζικο ντουζ". Αρκετό ενδιαφέρον, πάγος, ενδιαφέρον, γράψιμο κ.ο.κ. Για να στηριξω την άποψη μου: 1) Μια κοπέλα μου άρεσε πολύ. Ξεκίνησα παγερά αδιάφορος. Σε λίγο δείχνω ενδιαφέρον, ψιλοκάνω κίνηση, παίζει μια ψιλοφάση και μετά .... πάγος για λίγο, μετά μου τα έριξε

2)Πριν 6 μηνες γνώρισα μια κοπέλα που αν και μετριότατη , τότε μου άρεσε. Κατευθειαν της μίλησα, αρχίσαμε να μιλάμε περισσότερο, βγήκαμε για καφέ, για ποτάκι, βολτίτσα κτλ. Εγω σε αυτό το σημείο έχασα την τακτική μου και όταν πήγα σε μερικες μερες να της "τα ρ'ιξω"

, έφαγα Χ. Γιατί; Γιατί όπως είπε σε μια φίλη της, με θεωρεί δεδομένο