giorgos78 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Απριλίου 2024 στις 00:38 Ο giorgos78: #1 26-04-24 00:38 Γεια σας παιδιά επειδή έχω ψάξει χωρίς αποτέλεσμα τον ποιητή για το ποιήμα το ηλιακό λεωφορείο(μου βγάζει σαν στιχουργό την Κριεζή) θα ήθελα όποιος γνωρίζει με σιγουριά να μου απαντήσει Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 26 Απριλίου 2024 στις 17:12 Η Κάμπια έγραψε: #2 26-04-24 17:12 Το ηλιακό λεωφορείο - Greek Lyrics Ένα λεωφορείο που το λένε ηλιοτρόπιο με πεταλούδες άσπρες και ροζ, κάνει κάθε μέρα κι ένα δρομολόγιο πάνω σε μια γραμμή από φως. Τρέχα ηλιακό μου λεωφορείο, πέρνα σαν αστραπή πορτοκαλιά κι απ’ την εξάτμισή σου πέτα γύρω γύρω ηλιό ηλιόσπορους να τρώνε τα πουλιά. Μ’ ένα λεωφορείο που το λένε... www.greeklyrics.gr Καλλιτέχνης: Γιαννάτου Σαβίνα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 29 Απριλίου 2024 στις 09:48 Η constansn: #3 29-04-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Γεια σας παιδιά επειδή έχω ψάξει χωρίς αποτέλεσμα τον ποιητή για το ποιήμα το ηλιακό λεωφορείο(μου βγάζει σαν στιχουργό την Κριεζή) θα ήθελα όποιος γνωρίζει με σιγουριά να μου απαντήσει Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Είδα την ερώτηση σου αλλά χρειάστηκε να ψάξω για να βρω στο αρχείο μου αυτό που έψαχνα, ένα cd που είχε κυκλοφορήσει με τα νέα και είχε τα τραγούδια της Λιλιπούπολη. Σε αυτό αναφέρονται ως στιχουργοί η Κριεζή και η Πλάτωνος. Η Γιαννάτου ήταν η ερμηνεύτρια. Συνημμένα 17143732231865342191105873864985.jpg 3,7 MB · Εμφανίσεις: 137 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: constansn Startx0 Γατέχων Angelikaaa Scandal Maynard giannhs2001 Fernando_A Φινεύς BatGuin giorgos78 eukleidhs1821 soleilst charmander suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας παιδιά επειδή έχω ψάξει χωρίς αποτέλεσμα τον ποιητή για το ποιήμα το ηλιακό λεωφορείο(μου βγάζει σαν στιχουργό την Κριεζή) θα ήθελα όποιος γνωρίζει με σιγουριά να μου απαντήσει
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 26 Απριλίου 2024 στις 17:12 Η Κάμπια έγραψε: #2 26-04-24 17:12 Το ηλιακό λεωφορείο - Greek Lyrics Ένα λεωφορείο που το λένε ηλιοτρόπιο με πεταλούδες άσπρες και ροζ, κάνει κάθε μέρα κι ένα δρομολόγιο πάνω σε μια γραμμή από φως. Τρέχα ηλιακό μου λεωφορείο, πέρνα σαν αστραπή πορτοκαλιά κι απ’ την εξάτμισή σου πέτα γύρω γύρω ηλιό ηλιόσπορους να τρώνε τα πουλιά. Μ’ ένα λεωφορείο που το λένε... www.greeklyrics.gr Καλλιτέχνης: Γιαννάτου Σαβίνα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 29 Απριλίου 2024 στις 09:48 Η constansn: #3 29-04-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Γεια σας παιδιά επειδή έχω ψάξει χωρίς αποτέλεσμα τον ποιητή για το ποιήμα το ηλιακό λεωφορείο(μου βγάζει σαν στιχουργό την Κριεζή) θα ήθελα όποιος γνωρίζει με σιγουριά να μου απαντήσει Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Είδα την ερώτηση σου αλλά χρειάστηκε να ψάξω για να βρω στο αρχείο μου αυτό που έψαχνα, ένα cd που είχε κυκλοφορήσει με τα νέα και είχε τα τραγούδια της Λιλιπούπολη. Σε αυτό αναφέρονται ως στιχουργοί η Κριεζή και η Πλάτωνος. Η Γιαννάτου ήταν η ερμηνεύτρια. Συνημμένα 17143732231865342191105873864985.jpg 3,7 MB · Εμφανίσεις: 137 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το ηλιακό λεωφορείο - Greek Lyrics Ένα λεωφορείο που το λένε ηλιοτρόπιο με πεταλούδες άσπρες και ροζ, κάνει κάθε μέρα κι ένα δρομολόγιο πάνω σε μια γραμμή από φως. Τρέχα ηλιακό μου λεωφορείο, πέρνα σαν αστραπή πορτοκαλιά κι απ’ την εξάτμισή σου πέτα γύρω γύρω ηλιό ηλιόσπορους να τρώνε τα πουλιά. Μ’ ένα λεωφορείο που το λένε... www.greeklyrics.gr Καλλιτέχνης: Γιαννάτου Σαβίνα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει
constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 29 Απριλίου 2024 στις 09:48 Η constansn: #3 29-04-24 09:48 Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Γεια σας παιδιά επειδή έχω ψάξει χωρίς αποτέλεσμα τον ποιητή για το ποιήμα το ηλιακό λεωφορείο(μου βγάζει σαν στιχουργό την Κριεζή) θα ήθελα όποιος γνωρίζει με σιγουριά να μου απαντήσει Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Είδα την ερώτηση σου αλλά χρειάστηκε να ψάξω για να βρω στο αρχείο μου αυτό που έψαχνα, ένα cd που είχε κυκλοφορήσει με τα νέα και είχε τα τραγούδια της Λιλιπούπολη. Σε αυτό αναφέρονται ως στιχουργοί η Κριεζή και η Πλάτωνος. Η Γιαννάτου ήταν η ερμηνεύτρια. Συνημμένα 17143732231865342191105873864985.jpg 3,7 MB · Εμφανίσεις: 137
Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Γεια σας παιδιά επειδή έχω ψάξει χωρίς αποτέλεσμα τον ποιητή για το ποιήμα το ηλιακό λεωφορείο(μου βγάζει σαν στιχουργό την Κριεζή) θα ήθελα όποιος γνωρίζει με σιγουριά να μου απαντήσει Click για ανάπτυξη... Καλημέρα. Είδα την ερώτηση σου αλλά χρειάστηκε να ψάξω για να βρω στο αρχείο μου αυτό που έψαχνα, ένα cd που είχε κυκλοφορήσει με τα νέα και είχε τα τραγούδια της Λιλιπούπολη. Σε αυτό αναφέρονται ως στιχουργοί η Κριεζή και η Πλάτωνος. Η Γιαννάτου ήταν η ερμηνεύτρια.