vps
Νεοφερμένο μέλος
Η vps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπέρα!
Ο γιος μου συγκέντρωσε 18.900 μόρια από ΕΠΑΛ πληροφορικής και είναι μεταξύ πληροφορικής ΟΠΑ και πληροφορικής ΑΠΘ και λιγότερο του ΕΚΠΑ, γιατί δεν τον ενδιαφέρουν τόσο οι τηλεπικοινωνίες. Πληροφορίες σχετικά μ' αυτές τις σχολές θα τον βοηθούσαν να κάνει τη σωστή επιλογή. Τον προβληματίζει και ο βαθμός δυσκολίας των μαθηματικών, παρά το 19,5 που έγραψε, λόγω της ύλης των ΕΠΑΛ. Για τον ίδιο λόγο, μαθηματικά και φυσική, απέρριψε και το Πολυτεχνείο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ο γιος μου συγκέντρωσε 18.900 μόρια από ΕΠΑΛ πληροφορικής και είναι μεταξύ πληροφορικής ΟΠΑ και πληροφορικής ΑΠΘ και λιγότερο του ΕΚΠΑ, γιατί δεν τον ενδιαφέρουν τόσο οι τηλεπικοινωνίες. Πληροφορίες σχετικά μ' αυτές τις σχολές θα τον βοηθούσαν να κάνει τη σωστή επιλογή. Τον προβληματίζει και ο βαθμός δυσκολίας των μαθηματικών, παρά το 19,5 που έγραψε, λόγω της ύλης των ΕΠΑΛ. Για τον ίδιο λόγο, μαθηματικά και φυσική, απέρριψε και το Πολυτεχνείο.
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 529 μηνύματα.

Καλησπέρα, παρότι δεν γνωρίζω για τις παραπάνω σχολές μου έκανε εντύπωση το σχόλιο για την απόρριψη λόγω βαθμών πανελληνίων. Εάν το "όνειρο" του είναι να ακολουθήσει το πολυτεχνείο ή ότιδήποτε άλλο, θα έλεγα να ξεφύγει από αυτήν την σκέψη. Ο βαθμός των πανελληνίων δεν καθορίζει σε καμία περίπτωση την επίδοσή σου στο πανεπιστήμιο, καθώς άλλα πράγματα διδάσκονται στο ΓΕΛ-ΕΠΑΛ και άλλα στο κάθε πανεπιστήμιο. Προφανώς και χρειάζεται κάποια μικρή επίγνωση σε βασικά πράγματα πχ στα μαθηματικά για ολοκληρώματα, αλλά εάν κάτι το θέλει πραγματικά τότε θα διαβάσει για αυτό όσο και αν απαιτείται. Και όλα αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία έχοντας ήδη τελειώσει το 1ο έτος.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.739 μηνύματα.

Καταρχάς συγχαρητήρια για την επίδοση του.Καλησπέρα!
Και οι δύο σχολές είναι εξαιρετικές, και τον συμφέρει να πάει σε όποια είναι πιο κοντά του.
Εαν η απόσταση δεν είναι πρόβλημα, το ΟΠΑ έχει το πλεονέκτημα πως οι απόφοιτοι του μπορούν να γραφτούν και στο οικονομικό επιμελητήριο, σε συνδυασμό με το ο,τι έχει ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά.
Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να προσέξει πολύ το σκεπτικό του. Μπαίνει σε μια σχολή απαιτητική, σε μερικά πανεπιστήμια στο εξωτερικό η επιστήμη υπολογιστών και τα μαθηματικά είναι ενοποιημένα σε ένα τμήμα και όχι τυχαία. Φυσικά εαν δεν θέλει να μπλεχτεί με ιδιαίτερα βαριά αντικείμενα υπάρχει δυνατότητα, αλλά για την δική του ψυχική ηρεμία καλό είναι να υιοθετήσει μια πιο δυναμική και θετική στάση δεδομένου πως η πληροφορική είναι η επιστήμη του υπολογισμού και της πληροφορίας, έννοιες εν γένει μαθηματικές.
vps
Νεοφερμένο μέλος
Η vps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπέρα, παρότι δεν γνωρίζω για τις παραπάνω σχολές μου έκανε εντύπωση το σχόλιο για την απόρριψη λόγω βαθμών πανελληνίων. Εάν το "όνειρο" του είναι να ακολουθήσει το πολυτεχνείο ή ότιδήποτε άλλο, θα έλεγα να ξεφύγει από αυτήν την σκέψη. Ο βαθμός των πανελληνίων δεν καθορίζει σε καμία περίπτωση την επίδοσή σου στο πανεπιστήμιο, καθώς άλλα πράγματα διδάσκονται στο ΓΕΛ-ΕΠΑΛ και άλλα στο κάθε πανεπιστήμιο. Προφανώς και χρειάζεται κάποια μικρή επίγνωση σε βασικά πράγματα πχ στα μαθηματικά για ολοκληρώματα, αλλά εάν κάτι το θέλει πραγματικά τότε θα διαβάσει για αυτό όσο και αν απαιτείται. Και όλα αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία έχοντας ήδη τελειώσει το 1
Όνειρό του είναι γενικά η πληροφορική και όχι οπωσδήποτε το Πολυτεχνείο. Οι σχολές που ανέφερα τον καλύπτουν, αλλά πριν αποφασίσει θα πρέπει να είναι ενημερωμένος, όσο γίνεται και παιδιά που φοιτούν ή είναι απόφοιτοι αυτών των σχολών ή έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση, είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριώνΚαλησπέρα, παρότι δεν γνωρίζω για τις παραπάνω σχολές μου έκανε εντύπωση το σχόλιο για την απόρριψη λόγω βαθμών πανελληνίων. Εάν το "όνειρο" του είναι να ακολουθήσει το πολυτεχνείο ή ότιδήποτε άλλο, θα έλεγα να ξεφύγει από αυτήν την σκέψη. Ο βαθμός των πανελληνίων δεν καθορίζει σε καμία περίπτωση την επίδοσή σου στο πανεπιστήμιο, καθώς άλλα πράγματα διδάσκονται στο ΓΕΛ-ΕΠΑΛ και άλλα στο κάθε πανεπιστήμιο. Προφανώς και χρειάζεται κάποια μικρή επίγνωση σε βασικά πράγματα πχ στα μαθηματικά για ολοκληρώματα, αλλά εάν κάτι το θέλει πραγματικά τότε θα διαβάσει για αυτό όσο και αν απαιτείται. Και όλα αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία έχοντας ήδη τελειώσει το 1ο έτος.
Ευχαριστώ πολύ!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εννοείται, τα μαθηματικά είναι δεδομένα, αλλά σίγουρα υπάρχει διαφορετικός βαθμός δυσκολίας από σχολή σε σχολή. Ξέρετε πόσες φορές έχουμε ακούσει όλο αυτό το διάστημα ότι τα παιδιά των ΕΠΑΛ τα παρατάνε γιατί δεν έχουν βάσεις στη φυσική και στα μαθηματικά; Για αυτό απέρριψε το Πολυτεχνείο και ψάχνεται για τις σχολές πληροφορικής. Κάτι που αγαπάει εξίσου βέβαια. Ευχαριστώ πολύ!Καταρχάς συγχαρητήρια για την επίδοση του.
Και οι δύο σχολές είναι εξαιρετικές, και τον συμφέρει να πάει σε όποια είναι πιο κοντά του.
Εαν η απόσταση δεν είναι πρόβλημα, το ΟΠΑ έχει το πλεονέκτημα πως οι απόφοιτοι του μπορούν να γραφτούν και στο οικονομικό επιμελητήριο, σε συνδυασμό με το ο,τι έχει ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά.
Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να προσέξει πολύ το σκεπτικό του. Μπαίνει σε μια σχολή απαιτητική, σε μερικά πανεπιστήμια στο εξωτερικό η επιστήμη υπολογιστών και τα μαθηματικά είναι ενοποιημένα σε ένα τμήμα και όχι τυχαία. Φυσικά εαν δεν θέλει να μπλεχτεί με ιδιαίτερα βαριά αντικείμενα υπάρχει δυνατότητα, αλλά για την δική του ψυχική ηρεμία καλό είναι να υιοθετήσει μια πιο δυναμική και θετική στάση δεδομένου πως η πληροφορική είναι η επιστήμη του υπολογισμού και της πληροφορίας, έννοιες εν γένει μαθηματικές.
Delinquent Duo
Νεοφερμένο μέλος
Ο Delinquent Duo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

Συγχαρητήρια.
Η σκληρή αλήθεια είναι πως αν θέλεις να σπουδάσεις πληροφορική, τα μαθηματικά δεν τα αποφεύγεις. Οπότε τουλάχιστον τα στοιχειώδη μαθηματικά του προγραμμάτος σπουδών κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποδεχτεί από τώρα ότι θα τα μάθει. Νομίζω ότι το ΟΠΑ είναι μονόδρομος. Το ΑΠΘ και το ΕΚΠΑ έχουν ξεκάθαρα περισσότερα μαθηματικά απ' ότι το ΟΠΑ. Το ΟΠΑ έχει πιο επιχειρησιακό στίγμα από τα άλλα, το οποίο εγώ το θεωρώ θετικό να υπάρχει σε αυτήν την ηλικία.
Σίγουρα μακρυά από ΕΚΠΑ και πολυτεχνεία.
Η σκληρή αλήθεια είναι πως αν θέλεις να σπουδάσεις πληροφορική, τα μαθηματικά δεν τα αποφεύγεις. Οπότε τουλάχιστον τα στοιχειώδη μαθηματικά του προγραμμάτος σπουδών κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποδεχτεί από τώρα ότι θα τα μάθει. Νομίζω ότι το ΟΠΑ είναι μονόδρομος. Το ΑΠΘ και το ΕΚΠΑ έχουν ξεκάθαρα περισσότερα μαθηματικά απ' ότι το ΟΠΑ. Το ΟΠΑ έχει πιο επιχειρησιακό στίγμα από τα άλλα, το οποίο εγώ το θεωρώ θετικό να υπάρχει σε αυτήν την ηλικία.
Σίγουρα μακρυά από ΕΚΠΑ και πολυτεχνεία.
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 269 μηνύματα.

Επειδη θα δωσω κατατακτηριες για πληροφορικη τον δεκεμβρη.Θα δωσω στο ΟΠΑ λογω αποστασης.Τα παιδια στο discord μου λενε οτι θα μπουν μαθηματα μαθηματικων και μαθηματα τεχνητης νοημοσυνης.
Τωρα ας απαντησω για τα μαθηματικα του DIT επειδη εργαζομαι σε πανεπιστημιακο φροντιστηριο οντως του ΕΚΠΑ κανουν αρκετα μαθηματικα δεν θα ελεγα ομως οτι ειναι ιδιαιτερα δυσκολα σε συγκριση με τις πολυτεχνικες.Το DIT εχει τρελο φορτο εργασιας και σε συνδυασμο και με καποιες φυσικες θα δυσκολευτει(οχι πολυ δυσκολες).Καλυτερα να μεινει εκτος του DIT.(Εγω προσωπικα αν ημουν στο πρωτο πτυχιο θα το επελεγα (καβλα το τμημα))
Τωρα ας απαντησω για τα μαθηματικα του DIT επειδη εργαζομαι σε πανεπιστημιακο φροντιστηριο οντως του ΕΚΠΑ κανουν αρκετα μαθηματικα δεν θα ελεγα ομως οτι ειναι ιδιαιτερα δυσκολα σε συγκριση με τις πολυτεχνικες.Το DIT εχει τρελο φορτο εργασιας και σε συνδυασμο και με καποιες φυσικες θα δυσκολευτει(οχι πολυ δυσκολες).Καλυτερα να μεινει εκτος του DIT.(Εγω προσωπικα αν ημουν στο πρωτο πτυχιο θα το επελεγα (καβλα το τμημα))
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 834 μηνύματα.

Καλησπέρα σας,Καλησπέρα!
Το ΟΠΑ πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή, αποφοίτησα από εκεί στο προπτυχιακό και έχει το κατάλληλο υπόβαθρο που επιθυμεί ο υιος σας. Χωρίς φυσική, τα μαθηματικά είναι βατά και το προγραμμα σπουδών εστιάζει πλήρως στο κομμάτι της πληροφορικής χωρίς τα έξτρα του hardware και των τηλεπικοινωνιών

Καλή του αρχή στις σπουδές.
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 998 μηνύματα.

Όνειρό του είναι γενικά η πληροφορική και όχι οπωσδήποτε το Πολυτεχνείο. Οι σχολές που ανέφερα τον καλύπτουν, αλλά πριν αποφασίσει θα πρέπει να είναι ενημερωμένος, όσο γίνεται και παιδιά που φοιτούν ή είναι απόφοιτοι αυτών των σχολών ή έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση, είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών
Ευχαριστώ πολύ!
Εγω θα κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου ομως... Οταν ενας υποψηφιος φοιτητης 18 ετων εχει ονειρο κατι, το κυνηγαει, δεν περιμενει τις πληροφοριες να του ερθουν στο πιατο, ουτε προσπαθει να σπουδασει με υπεκφυγες. Το οτι θελει να ειναι ενημερος πριν αποφασισει ειναι καλο, αλλα γιατι βαζει τη μητερα του να το ψαξει και δε μπαινει ο ιδιος εδω να μας ρωτησει για οτι απορια εχει τοτε? Μηπως τελικα τον εχετε καλομαθει λιγακι?

Ολες οι σχολες πληροφορικης, ειτε λεγονται Μηχανικων, ειτε σκετο Πληροφορικη, εχουν φουλ μαθηματικα, απλα οι Μηχανικων εχουν και φυσικη. Δεν υπαρχει σχολη πληροφορικης που να ακολουθει τα μαθηματικα του ΕΠΑΛ και οχι στου ΓΕΛ, οποτε μαλλον λεγοντας δε θελει πολυτεχνειο για το λογο αυτο, εννοει πως γενικα δε θελει να προσπαθησει. Μηπως εχει στο νου του την πληροφορικη ως "φτιαχνω videogames" και ιστοσελιδες και απογοητευτει με αυτη του την επιλογη στο τελος?
Πειτε του να μπει εδω να ξεψαχνισει το φορουμ, και ειμαι σιγουρος πως μετα θα μπορεσει να παρει μια πιο σοβαρη αποφαση.
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 783 μηνύματα.

@Arvacon Θέλω να ακούσω μία άποψή. Με την πτώση των μορίων τούς ποιο πιστεύεις ότι είναι το μέλλον των Δύο παλαιότερων τμημάτων Πληροφορικής της Ελλάδας; Δηλαδή του CEID (45 χρόνια) και του CSD (41 χρόνια);
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 998 μηνύματα.

Μου εχει τελειωσει το αζαξ και δε μπορω να καθαρισω την κρυστάλλινη σφαιρα μου, οποτε θα σε γελασω...@Arvacon Θέλω να ακούσω μία άποψή. Με την πτώση των μορίων τούς ποιο πιστεύεις ότι είναι το μέλλον των Δύο παλαιότερων τμημάτων Πληροφορικής της Ελλάδας; Δηλαδή του CEID (45 χρόνια) και του CSD (41 χρόνια);

Μηπως ομως ειμαστε λιγο off-topic εδω?

Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 783 μηνύματα.

Μου εχει τελειωσει το αζαξ και δε μπορω να καθαρισω την κρυστάλλινη σφαιρα μου, οποτε θα σε γελασω...
Μηπως ομως ειμαστε λιγο off-topic εδω?![]()
Ρωτάω γιατί και εμένα θα μου άρεσε να σπουδάσω Πληροφορική, απλά σε τμήματα που έχουν την φιλοσοφία των DIT/CEID/CSD. Αξίζει να σπουδάσω σε τέτοιους είδους τμήματα;
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θες να εμπλακεις και με τον κοσμο των ηλεκτρονικων, τηλεποικοινωνιες, δικτυα κλπ, γιατι οχι? Πχ, στη δικη μου σχολη που ειναι αντιστοιχη με αυτες που αναφερεις, δινουμε ουσιαστικα βαρυτητα στον προγραμματισμο κυριως, αλλα σου ανοιγει και πορτες προς τις παραπανω κατευθυνσεις αν σου αρεσουν, οποτε δεν περιοριζεσαι αποκλειστικα στο informatic κομματι της πληροφορικης, αλλα μαθαινεις κ αλλα πραγματα πιο χειροπιαστα και εξισου χρησιμα. Προκειται αλλωστε για πολυτεχνικες σχολες. Αν σου αρεσει αυτο που περιγραφω, τοτε φυσικα και αξιζει, αρκει να ξερεις τι θες.Ρωτάω γιατί και εμένα θα μου άρεσε να σπουδάσω Πληροφορική, απλά σε τμήματα που έχουν την φιλοσοφία των DIT/CEID/CSD. Αξίζει να σπουδάσω σε τέτοιους είδους τμήματα;

akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 269 μηνύματα.

Νομιζω οτι το σημαντικο στις σχολες πληροφορικηςε ιναι ο ελευθερος χρονος για να ασχολεισαι με πραγματα.Αν θες να εμπλακεις και με τον κοσμο των ηλεκτρονικων, τηλεποικοινωνιες, δικτυα κλπ, γιατι οχι? Πχ, στη δικη μου σχολη που ειναι αντιστοιχη με αυτες που αναφερεις, δινουμε ουσιαστικα βαρυτητα στον προγραμματισμο κυριως, αλλα σου ανοιγει και πορτες προς τις παραπανω κατευθυνσεις αν σου αρεσουν, οποτε δεν περιοριζεσαι αποκλειστικα στο informatic κομματι της πληροφορικης, αλλα μαθαινεις κ αλλα πραγματα πιο χειροπιαστα και εξισου χρησιμα. Προκειται αλλωστε για πολυτεχνικες σχολες. Αν σου αρεσει αυτο που περιγραφω, τοτε φυσικα και αξιζει, αρκει να ξερεις τι θες.![]()
Δεν θεωρω οτι καποιος που θελει να μαθει τηλεπικοινωνιες δεν μπορει και απο τις αλλες σχολες πληροφορικης.Υπαρχει και το μεταπτυχιακο που σιγουρα θαε ιναι και πιο στοχευμενο και καλυτερο.
Παντως και του ΟΠΑ που εχουν βαλει καποια μαθηματα τεχνητης νοημοσυνης τηλεπικοινωνιων(απο οτι λενε τα παιδια στο discord).Επιπλεον και τα μαθηματικα που κανουν στο DIT στα πρωτα εξαμηνα δεν ξερω κατα ποσο χρειαζονται στα μαθηματα που λετε.
Γιατι πχ και εγω που πηρα το πτυχιο απο τους πολιτικους με το προηγουμενο ΠΣ (οχι το τωρινο) εκανα καμια 10-12 μαθηματικα και γεωμετριες που δεν μπορω να πω οτι μου χρειαστηκαν πουθενα ουτε στα επομενα εξαμηνα ουτε στο καθε αυτο επαγγελμα.
Βεβαια εγω ασχολιομουν με διαγωνισμους της ΕΜΕ και τα αξιοποιησα μετα στο φροντιστηριο,αλλα γενικα δεν θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει εμμονη με αυτο.Θεωρω οτι μπορεις να ασχοληθεις μονος σου και να βγεις.Η εμπειρια μου μου εχει δειξει οτι αυτα χρειαζονται σε επιεπδο ερευνας.
υγ
Συγγνωμη για την συνταξη του κειμενου ,ειμαι απο κινητο στην δουλεια και γραφω στα διαλλειματα.
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

Το οπα σε ετοιμαζει να βγεις στην βιομηχανια σαν προγραμματιστης ενω το εκπα σε προετοιμαζει για ερευνα και θεωρια. Προφανως η αγορα εργασιας πληρωνει ισως και 2-3 φορες παραπανω απο το να κανεις ερευνα και ελλαδα και αμερικη.
Hased Babis
Δραστήριο μέλος

Το ΟΠΑ σε προετοιμάζει να γίνεις υπαλληλάκι του κάθε ψευτοεπιχειριματία.
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν θα ελεγα οτι αυτη την στιγμη στο τομεα της πληροφορικης εχουμε ψευτοεπιχειρηματιες.Το ΟΠΑ σε προετοιμάζει να γίνεις υπαλληλάκι του κάθε ψευτοεπιχειριματία.
Στον τομεα των μηχανικων δυστυχως ισχυει αυτο για αυτο εχει γινει μπουρδελο το πραγμα.
Hased Babis
Δραστήριο μέλος

Δεν θα ελεγα οτι αυτη την στιγμη στο τομεα της πληροφορικης εχουμε ψευτοεπιχειρηματιες.
Στον τομεα των μηχανικων δυστυχως ισχυει αυτο για αυτο εχει γινει μπουρδελο το πραγμα.
Μιλάω με τα standards του εξωτερικού.
Σίγουρα υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι.
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

Δηλαδη η kaizen gaming θεωρειται ψευτοεπιχειρηση?
lain
Νεοφερμένο μέλος
Ο lain αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

Δεν υπάρχουν οι ίδιες επιλογές για τηλεπικοινωνίες απο τις άλλες σχολές, δεν έχω βρεί σχολή πληροφορικής που προσφέρει πχ μάθημα σχεδίασης κεραιών όπως έχει το dit. Και γενικά συγκεκριμένα σε σχέση με το ΟΠΑ δεν υπάρχουν οι ίδιες επιλογές για hardware .Δεν θεωρω οτι καποιος που θελει να μαθει τηλεπικοινωνιες δεν μπορει και απο τις αλλες σχολες πληροφορικης.
Όλα τα μαθηματικά των πρώτων εξαμήνων στο dit έχουν εφαρμογές σε διάφορα μαθήματα του προγράμματος σπουδών που οδηγούν σε διάφορες ειδικευσεις. Μπορεί να μην χρειάζονται όλα αν δεν πάρεις τα σχετικά μαθήματα επιλογής αλλά επίσης μπορεί να τα χρησιμοποιήσεις όλα άμα πάρεις τα σχετικά μαθήματα.Επιπλεον και τα μαθηματικα που κανουν στο DIT στα πρωτα εξαμηνα δεν ξερω κατα ποσο χρειαζονται στα μαθηματα που λετε.
Απλα δεν θα έλεγα σε καμία περίπτωση ότι το εκπα δεν σε προετοιμάζει για την αγορά εργασίας, νομίζω ότι το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό.Το οπα σε ετοιμαζει να βγεις στην βιομηχανια σαν προγραμματιστης ενω το εκπα σε προετοιμαζει για ερευνα και θεωρια. Προφανως η αγορα εργασιας πληρωνει ισως και 2-3 φορες παραπανω απο το να κανεις ερευνα και ελλαδα και αμερικη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- lain
- AggelikiGr
- Arvacon
- Xryssa
- annapdk
- woasibe
- sophieee
- Corfu kitty
- Greg25
- Hased Babis
- sakplat
- redpointer
- Helen06
- ang12_012
- Scandal
- vps
- Vera
- Drscientist
- thanasarasz
- Startx0
- gianikit
- Chris1993
- peris68
- ManDef
- aris65
- Maynard
- Leo komm
- akis_95
- Anna1974
- GeorgePap2003
- UnderGroundGr
- elcteng
- Huener
- andreouk
- panaman
- Sotiris 12
- charmander
- maritina07
- Mixalis!
- tsiobieman
- i5gonrejwgtu
- Pyotr_Krasnov
- thenutritionist
- jYanniss
- blissele
- elinamav
- EFAKIT
- psychoticwaltz
- bobbos188
- Kzaro
- sks
- burningfire
- tomftw
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.