Πιστοποιητικό ESB

angies

Νεοφερμένος

Η angies αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους.Έδωσα για lower το 2011 το esb.Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια και θέλω να δώσω για c2.Έχω σχετικά καλή σχέση με τα αγγλικά.Θέλω να ξεκινήσω μόνη μου διάβασμα. Θέλω να μου πει κάποιος αν γνωρίζει τι βιβλία χρειάζονται για esb;
 

New member

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα.
Έχω τα Success in ESB C1 student and teacher's book από την Super Course, υπάρχουν και στο επίπεδο C2. Θα σε προέτρεπα, όμως, να μη βιαστείς, γιατί δεν μπορείς να δώσεις για proficiency χωρίς να έχεις κατακτήσει πρώτα το επίπεδο advanced (κι ας μην δώσεις για την πιστοποίηση).

Έχουν καλή δομή και με μία καλή αγγλόφωνη γραμματική, θα τα πας καλά. Όμως, πρέπει κάποιος να σου διορθώνει τις εκθέσεις και να σε βοηθάει στο μέρος του speaking, έστω λίγο πριν τις εξετάσεις.
 

Nina-nana

Διάσημο μέλος

Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
Οποιοδήποτε βιβλίο επιπέδου C1 θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις. Κλασικά μια γραμματική και ένα βιβλίο για reading και λεξιλόγιο. To ESB έχει αρκετά απαιτητικό reading και writing, οπότε εκεί πρέπει να εστιάσεις. Για την έκθεση θα χρειαστείς απαραίτητα καθηγητή κατά προτίμηση με εμπειρία στο ESB για να σου εξηγήσει τι χρειάζεται και να σου διορθώνει τις εκθέσεις.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top