παιδια ενδιαφερομαι λιαν συντομως(μεχρι το πασχα)

να παρω ενα πιστοποιητικο για την αποδειξη γνωσης χρησης Η/Υ. βρηκα απο την σελιδα του ΑΣΕΠ οτι ειναι αναγνωρισμενα τα εξης:
α) ECDL Eλλάς Α.Ε. (1.2.2006),
β) Vellum Global Educational Services S.A. (22.2.2006),
γ) Infotest (22.2.2006)
δ) ΙCT Hellas Α.Ε. (22.2.2006) ή ICT Europe (18.7.2007 αλλαγή ονομασίας της ΙCT Hellas Α.Ε.)
ε) ΚΕΥ-CERT (5.4.2006)
στ) ACTA Α.Ε. (17.5.2006)
ζ) I SKILLS A.E. (14.9.2007)
η) ΤΕΛΕΦΩΣ ΤΡΕΙΝΙΝ - TELEFOS TRAINING ΕΠΕ (18-12-2007) ή ΤΕΛΕΦΩΣ ΣΕΡΤ - TELEFOS CERT ΕΠΕ (Με την αριθ.Γ/12485/21.5.2009 πράξη μετονομασίας της ΤΕΛΕΦΩΣ ΤΡΕΙΝΙΝ - TELEFOS TRAINING ΕΠΕ)
θ) DIPLOMA-ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (30-9-2009)
ΑΣΕΠ - Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού / Προκηρύξεων
εψαξα λιγο και μου φανηκε ενδιαφερον το keycert basic plus και ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε κατι σχετικα να μου πειτε...επισης εχω δει οτι πουλανε και αντιστοιχα βιβλια..μπορει καποιος μονο με τα βιβλια να παει να δωσει;

(εννοω πρακτικα οχι θεωρητικα)αυτα που λενε οτι ληγουν μετα απο καποια χρονικη περιοδο ισχυει για ολα;
επισης διαβασα κατι πολυ περιεργο...
4. Οι υποψήφιοι της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποδεικνύουν επαρκώς τη γνώση χειρισμού Η/Υ ακόμη και με μόνη την υποβολή βεβαιώσεων τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ με τις οποίες πιστοποιείται ότι παρακολούθησαν επιτυχώς, σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, τέσσερα (4) εξαμηνιαία μαθήματα τα οποία κατά την εκτίμηση του τμήματος εμπίπτουν στην περιοχή της Πληροφορικής ή του χειρισμού Η/Υ.
δηλ αμα εγω δωσω 4 μαθηματα σχετικα με Η/Υ στην σχολη ειμαι καλυμμενη

και μπορω να δηλωνω κανονικα οτι ξερω να χρησιμοποιω υπολογιστες;; εσεις το εχετε ξανακουσει;

εχετε δωσει καποιο απο τα παραπανω πιστοποιητικα ή γνωριζετε να μου πειτε κατι για αυτα; (ευκολο,δυσκολο,χρονικη διαρκεια μαθηματων,αναγνωριση και
!!αν υπαρχουν πιο οικονομικα πακετα για φοιτητες!!τα μαθηματα πρεπει να αρχησουν ντε και καλα απο σεπτεμβρη ή οποτε θελω εγω;...διαφορα...ο,τιδηποτε...θα μπω και εγω στα σαιτ τους αλλα δεν βγαζω ευκολα ακρη

εκει)