candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτο εννοουσα!μπραβο ρε μεγαλε!εμεις καταλαβαινομαστε!!Λίγο δύσκολα θα εννοεί!....![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτο εννοουσα!μπραβο ρε μεγαλε!εμεις καταλαβαινομαστε!!
*μεγάλη!!

Πάντως εμένα δεν με δυσκολεύουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Μάλλον θα είσαι καλή στα Μαθηματικά*μεγάλη!!
Πάντως εμένα δεν με δυσκολεύουν!![]()
kparas7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrew866
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Η β γυμνασίου είναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ-τα παιδιά πρέπει να είναι προετοιμασμένα για πολλάααααα ζόρια στο συγκεκριμένο μάθημα.Τα 18άρια στα τεστ της α γυμνασίου έγιναν 13άρια (ειδικά στο πρώτο κεφάλαιο με τις δυνάμεις,που δεν τις χώνεψα ποτέ μου,μέχρι και 8/20 είχα γράψει σε κάποια τεστ στο συγκεκριμένο κεφάλαιο).Η δυσκολία ανεβαίνει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ κυρίως επειδή τα παιδιά δεν είναι προετοιμασμένα για τα χειρότερα.Νομίζουν ότι επειδή στην α γυμνασίου ήταν όλα επανάληψη του δημοτικού σε όλο το γυμνάσιο θα είναι έτσι...(αμ δε!)
Για τη γ γυμνασίου δεν ξέρω,ακόμα στο πρώτο κεφάλαιο είμαστε.

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

καλλιοπη πατρικ
Νεοφερμένο μέλος

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

πηγα υπατια και περασα β φαση...ακομα και σε αυτα τα παιδια δυσκολα φενονται
Guest 749981
Επισκέπτης

Θέλω να πω, ότι για τέτοιο επίπεδο είναι δύσκολο να τα καταλάβεις. Μόνο οι αρεστοί και διαβαστεροί μαθητές πιστεύω τα καταφέρνουν. Και στο κάτω κάτω το 1/3 των ασκήσεων ή δεν τις καταλαβαίνω ή με κουράζουν και τα παρατάω στη μέση

___________________________________________________________________________________
Να σημειωθεί ότι είμαι καλός στα Μαθηματικά, του 19-20 δηλαδή. Φανταστείτε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sev_vo
Νεοφερμένο μέλος

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.