Guest 292010
Επισκέπτης

Μελαγχολίες κτλ.
Επίσης την νύχτα είμαι πιο θαραλλέα και παίρνω αποφάσεις που το πρωί τελικά δεν μπορώ να εφαρμόσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor
Διάσημο μέλος

πόσο συμφωνω!!!Κι εμένα την νύχτα με πιάνουν διάφορα
Μελαγχολίες κτλ.
Επίσης την νύχτα είμαι πιο θαραλλέα και παίρνω αποφάσεις που το πρωί τελικά δεν μπορώ να εφαρμόσω.![]()

lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για μένα είναι σημαντικό κάποιος να έχει αυτοεκτίμηση
γιατί έτσι μπορεί να δει κατάματα την ζωή και να αντιμετωπίσει πιο εύκολα την ζωή,να ξεπερνά τα εμπόδια!
Και θέλω να πιστεύω πως έχω αυτοεκτίμηση!
Μ'αρέσει αυτό που είμαι με τα κακά και τα καλά του..
αλλά υπάρχουν φορές που λυγίζεις και ονειρεύεσαι το τέλειο...
ίσως η αυτοεκτίμηση έχει να κάνει με το πόσες φορές λυγίζουμε και συγκρίνουμαι τον εαυτό μας νιώθοντας κατώτεροι!
Τώρα τρόποι βελτίωσης σίγουρα υπάρχουν.
Μπορεί να μην σου αρέσει κάτι πάνω σου, ίσως το σώμα σου ή το χρώμα τον μαλλίων σου!
Βάλε στόχους και κυνήγησέ τους απο κοντά!Μόνο έτσι θα αποκτήσεις αυτό που θέλεις
Ίσως να μην σου αρέσει κάτι που δεν αλλάζει πχ. στραβά πόδια,σχήμα προσώπου,μάτια κλπ!
Τότε πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα πως δεν αλλάζει κάτι και πως η ζωή συνεχίζεται!
Ζεις μ'αυτό!
Ίσως να μην σου αρέσει κάτι στον χαραχτήρα σου!
Αυτό αλλάζει!
Προσπάθησε να βελτιωθείς κάνοντας το αντίθετο από αυτό που συνήθιζες!
Ή ζήσε με αυτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Εννοείται! Αν δεν πιστεύω σε μένα σε ποιον θα πιστεύω; Και εκτός των άλλων, αν δεν πιστεύω εγώ στον εαυτό μου, πως θα με πιστέψουν οι άλλοι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Goseithor
Διάσημο μέλος

Kwnstantina K.
Νεοφερμένο μέλος

Mr Positive
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.