Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Πριν δώσετε πανελλήνιες, πιστεύατε πραγματικά πως θα περάσετε στην πρώτη σας επιλογή ή όχι;
Ναι.Πριν δώσω πίστευα ότι θα περάσω στην πρώτη επιλογή.Το λέω προκαταβολικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος

angel07
Νεοφερμένο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έγραφα καλά, "το είχα" σε μαθήματα που οι άλλοι δυσκολεύονταν όπως Μαθ. Κατ. ή Βιολογία Κατ, και γενικά πίστευα πολύ στον εαυτό μου!
Αφού έγραψα βέβαια τα φτερά μου κοπήκανε!
... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου!
(όχι για Αθήνα βέβαια, αλλά Ιατρική νομίζω πιάνω..)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...