NickL Νεοφερμένο μέλος Ο NickL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:34 Ο NickL έγραψε: #1 21-04-13 17:34 Πριν δώσετε πανελλήνιες, πιστεύατε πραγματικά πως θα περάσετε στην πρώτη σας επιλογή ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:47 Ο Solmyr έγραψε: #2 21-04-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NickL: Πριν δώσετε πανελλήνιες, πιστεύατε πραγματικά πως θα περάσετε στην πρώτη σας επιλογή ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ναι.Πριν δώσω πίστευα ότι θα περάσω στην πρώτη επιλογή.Το λέω προκαταβολικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagica Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:51 Η Imagica έγραψε: #3 21-04-13 17:51 Eγώ μόνο αν βάλουν σχετικά βατά μαθηματικά γενικής κ γράψω,τότε πιστεύω πως θα τα καταφέρω για την πρώτη επιλογή,αλλιώς δεν ξέρω =S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:12 Η angel07 έγραψε: #4 21-04-13 18:12 Το ευχομαι και το προσπαθω αλλα ξέρω πως είναι πολυ δυσκολο! Θελω να περάσω Ιατρικη Αθηνων και δυστυχως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω επαρχεια. και ειναι κατι που πραγματικα θελω. Ας ελπισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 22:53 Ο qwertyuiop: #5 01-05-13 22:53 Πιστεύω ναι, θα δούμε όμως. Και η δεύτερη μια χαρά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 00:23 Ο nikosxdxd: #6 02-05-13 00:23 Eγω ναι, για την πολη ειχα εναν προβληματισμο αλλα ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:26 Η eya95 έγραψε: #7 11-07-13 17:26 ηξερα πως ειμαι αξια να τ καταφερω αλλα ηξερα επισης οτι ειναι κ θεμα τυχης...!! κ εγω παντως οπως ο δυναμει συμφοιτητης απο πανω μ ειχα καποιους ενδοιασμους για την πολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:58 Η κατερω έγραψε: #8 13-07-13 19:58 Ναι, πίστευα ότι θα περάσω! Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες Έγραφα καλά, "το είχα" σε μαθήματα που οι άλλοι δυσκολεύονταν όπως Μαθ. Κατ. ή Βιολογία Κατ, και γενικά πίστευα πολύ στον εαυτό μου! Αφού έγραψα βέβαια τα φτερά μου κοπήκανε! ... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου! (όχι για Αθήνα βέβαια, αλλά Ιατρική νομίζω πιάνω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν δώσετε πανελλήνιες, πιστεύατε πραγματικά πως θα περάσετε στην πρώτη σας επιλογή ή όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:47 Ο Solmyr έγραψε: #2 21-04-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από NickL: Πριν δώσετε πανελλήνιες, πιστεύατε πραγματικά πως θα περάσετε στην πρώτη σας επιλογή ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ναι.Πριν δώσω πίστευα ότι θα περάσω στην πρώτη επιλογή.Το λέω προκαταβολικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagica Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:51 Η Imagica έγραψε: #3 21-04-13 17:51 Eγώ μόνο αν βάλουν σχετικά βατά μαθηματικά γενικής κ γράψω,τότε πιστεύω πως θα τα καταφέρω για την πρώτη επιλογή,αλλιώς δεν ξέρω =S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:12 Η angel07 έγραψε: #4 21-04-13 18:12 Το ευχομαι και το προσπαθω αλλα ξέρω πως είναι πολυ δυσκολο! Θελω να περάσω Ιατρικη Αθηνων και δυστυχως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω επαρχεια. και ειναι κατι που πραγματικα θελω. Ας ελπισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 22:53 Ο qwertyuiop: #5 01-05-13 22:53 Πιστεύω ναι, θα δούμε όμως. Και η δεύτερη μια χαρά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 00:23 Ο nikosxdxd: #6 02-05-13 00:23 Eγω ναι, για την πολη ειχα εναν προβληματισμο αλλα ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:26 Η eya95 έγραψε: #7 11-07-13 17:26 ηξερα πως ειμαι αξια να τ καταφερω αλλα ηξερα επισης οτι ειναι κ θεμα τυχης...!! κ εγω παντως οπως ο δυναμει συμφοιτητης απο πανω μ ειχα καποιους ενδοιασμους για την πολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:58 Η κατερω έγραψε: #8 13-07-13 19:58 Ναι, πίστευα ότι θα περάσω! Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες Έγραφα καλά, "το είχα" σε μαθήματα που οι άλλοι δυσκολεύονταν όπως Μαθ. Κατ. ή Βιολογία Κατ, και γενικά πίστευα πολύ στον εαυτό μου! Αφού έγραψα βέβαια τα φτερά μου κοπήκανε! ... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου! (όχι για Αθήνα βέβαια, αλλά Ιατρική νομίζω πιάνω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NickL: Πριν δώσετε πανελλήνιες, πιστεύατε πραγματικά πως θα περάσετε στην πρώτη σας επιλογή ή όχι; Click για ανάπτυξη... Ναι.Πριν δώσω πίστευα ότι θα περάσω στην πρώτη επιλογή.Το λέω προκαταβολικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagica Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:51 Η Imagica έγραψε: #3 21-04-13 17:51 Eγώ μόνο αν βάλουν σχετικά βατά μαθηματικά γενικής κ γράψω,τότε πιστεύω πως θα τα καταφέρω για την πρώτη επιλογή,αλλιώς δεν ξέρω =S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:12 Η angel07 έγραψε: #4 21-04-13 18:12 Το ευχομαι και το προσπαθω αλλα ξέρω πως είναι πολυ δυσκολο! Θελω να περάσω Ιατρικη Αθηνων και δυστυχως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω επαρχεια. και ειναι κατι που πραγματικα θελω. Ας ελπισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 22:53 Ο qwertyuiop: #5 01-05-13 22:53 Πιστεύω ναι, θα δούμε όμως. Και η δεύτερη μια χαρά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 00:23 Ο nikosxdxd: #6 02-05-13 00:23 Eγω ναι, για την πολη ειχα εναν προβληματισμο αλλα ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:26 Η eya95 έγραψε: #7 11-07-13 17:26 ηξερα πως ειμαι αξια να τ καταφερω αλλα ηξερα επισης οτι ειναι κ θεμα τυχης...!! κ εγω παντως οπως ο δυναμει συμφοιτητης απο πανω μ ειχα καποιους ενδοιασμους για την πολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:58 Η κατερω έγραψε: #8 13-07-13 19:58 Ναι, πίστευα ότι θα περάσω! Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες Έγραφα καλά, "το είχα" σε μαθήματα που οι άλλοι δυσκολεύονταν όπως Μαθ. Κατ. ή Βιολογία Κατ, και γενικά πίστευα πολύ στον εαυτό μου! Αφού έγραψα βέβαια τα φτερά μου κοπήκανε! ... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου! (όχι για Αθήνα βέβαια, αλλά Ιατρική νομίζω πιάνω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ μόνο αν βάλουν σχετικά βατά μαθηματικά γενικής κ γράψω,τότε πιστεύω πως θα τα καταφέρω για την πρώτη επιλογή,αλλιώς δεν ξέρω =S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angel07 Νεοφερμένο μέλος Η angel07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:12 Η angel07 έγραψε: #4 21-04-13 18:12 Το ευχομαι και το προσπαθω αλλα ξέρω πως είναι πολυ δυσκολο! Θελω να περάσω Ιατρικη Αθηνων και δυστυχως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω επαρχεια. και ειναι κατι που πραγματικα θελω. Ας ελπισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 22:53 Ο qwertyuiop: #5 01-05-13 22:53 Πιστεύω ναι, θα δούμε όμως. Και η δεύτερη μια χαρά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 00:23 Ο nikosxdxd: #6 02-05-13 00:23 Eγω ναι, για την πολη ειχα εναν προβληματισμο αλλα ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:26 Η eya95 έγραψε: #7 11-07-13 17:26 ηξερα πως ειμαι αξια να τ καταφερω αλλα ηξερα επισης οτι ειναι κ θεμα τυχης...!! κ εγω παντως οπως ο δυναμει συμφοιτητης απο πανω μ ειχα καποιους ενδοιασμους για την πολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:58 Η κατερω έγραψε: #8 13-07-13 19:58 Ναι, πίστευα ότι θα περάσω! Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες Έγραφα καλά, "το είχα" σε μαθήματα που οι άλλοι δυσκολεύονταν όπως Μαθ. Κατ. ή Βιολογία Κατ, και γενικά πίστευα πολύ στον εαυτό μου! Αφού έγραψα βέβαια τα φτερά μου κοπήκανε! ... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου! (όχι για Αθήνα βέβαια, αλλά Ιατρική νομίζω πιάνω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ευχομαι και το προσπαθω αλλα ξέρω πως είναι πολυ δυσκολο! Θελω να περάσω Ιατρικη Αθηνων και δυστυχως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω επαρχεια. και ειναι κατι που πραγματικα θελω. Ας ελπισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 22:53 Ο qwertyuiop: #5 01-05-13 22:53 Πιστεύω ναι, θα δούμε όμως. Και η δεύτερη μια χαρά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 00:23 Ο nikosxdxd: #6 02-05-13 00:23 Eγω ναι, για την πολη ειχα εναν προβληματισμο αλλα ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:26 Η eya95 έγραψε: #7 11-07-13 17:26 ηξερα πως ειμαι αξια να τ καταφερω αλλα ηξερα επισης οτι ειναι κ θεμα τυχης...!! κ εγω παντως οπως ο δυναμει συμφοιτητης απο πανω μ ειχα καποιους ενδοιασμους για την πολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:58 Η κατερω έγραψε: #8 13-07-13 19:58 Ναι, πίστευα ότι θα περάσω! Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες Έγραφα καλά, "το είχα" σε μαθήματα που οι άλλοι δυσκολεύονταν όπως Μαθ. Κατ. ή Βιολογία Κατ, και γενικά πίστευα πολύ στον εαυτό μου! Αφού έγραψα βέβαια τα φτερά μου κοπήκανε! ... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου! (όχι για Αθήνα βέβαια, αλλά Ιατρική νομίζω πιάνω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεύω ναι, θα δούμε όμως. Και η δεύτερη μια χαρά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 00:23 Ο nikosxdxd: #6 02-05-13 00:23 Eγω ναι, για την πολη ειχα εναν προβληματισμο αλλα ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:26 Η eya95 έγραψε: #7 11-07-13 17:26 ηξερα πως ειμαι αξια να τ καταφερω αλλα ηξερα επισης οτι ειναι κ θεμα τυχης...!! κ εγω παντως οπως ο δυναμει συμφοιτητης απο πανω μ ειχα καποιους ενδοιασμους για την πολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:58 Η κατερω έγραψε: #8 13-07-13 19:58 Ναι, πίστευα ότι θα περάσω! Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες Έγραφα καλά, "το είχα" σε μαθήματα που οι άλλοι δυσκολεύονταν όπως Μαθ. Κατ. ή Βιολογία Κατ, και γενικά πίστευα πολύ στον εαυτό μου! Αφού έγραψα βέβαια τα φτερά μου κοπήκανε! ... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου! (όχι για Αθήνα βέβαια, αλλά Ιατρική νομίζω πιάνω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγω ναι, για την πολη ειχα εναν προβληματισμο αλλα ολα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 17:26 Η eya95 έγραψε: #7 11-07-13 17:26 ηξερα πως ειμαι αξια να τ καταφερω αλλα ηξερα επισης οτι ειναι κ θεμα τυχης...!! κ εγω παντως οπως ο δυναμει συμφοιτητης απο πανω μ ειχα καποιους ενδοιασμους για την πολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:58 Η κατερω έγραψε: #8 13-07-13 19:58 Ναι, πίστευα ότι θα περάσω! Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες Έγραφα καλά, "το είχα" σε μαθήματα που οι άλλοι δυσκολεύονταν όπως Μαθ. Κατ. ή Βιολογία Κατ, και γενικά πίστευα πολύ στον εαυτό μου! Αφού έγραψα βέβαια τα φτερά μου κοπήκανε! ... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου! (όχι για Αθήνα βέβαια, αλλά Ιατρική νομίζω πιάνω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ηξερα πως ειμαι αξια να τ καταφερω αλλα ηξερα επισης οτι ειναι κ θεμα τυχης...!! κ εγω παντως οπως ο δυναμει συμφοιτητης απο πανω μ ειχα καποιους ενδοιασμους για την πολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 19:58 Η κατερω έγραψε: #8 13-07-13 19:58 Ναι, πίστευα ότι θα περάσω! Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες Έγραφα καλά, "το είχα" σε μαθήματα που οι άλλοι δυσκολεύονταν όπως Μαθ. Κατ. ή Βιολογία Κατ, και γενικά πίστευα πολύ στον εαυτό μου! Αφού έγραψα βέβαια τα φτερά μου κοπήκανε! ... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου! (όχι για Αθήνα βέβαια, αλλά Ιατρική νομίζω πιάνω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι, πίστευα ότι θα περάσω! Τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες Έγραφα καλά, "το είχα" σε μαθήματα που οι άλλοι δυσκολεύονταν όπως Μαθ. Κατ. ή Βιολογία Κατ, και γενικά πίστευα πολύ στον εαυτό μου! Αφού έγραψα βέβαια τα φτερά μου κοπήκανε! ... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου! (όχι για Αθήνα βέβαια, αλλά Ιατρική νομίζω πιάνω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.