nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

στο Πανεπιστήμιο πώς γίνεται 5πλάσια και δυσκολότερη ύλη να την αφομοιώνεις σε 2-3 μήνες;
ειδικά που τώρα θα μπει φρένο στην αιώνια φοίτηση...
μην ανάγετε τις Πανελλήνιες σε γεγονός της χρονιάς! κουράστηκα![]()
αφομοιωνεις?? loooool

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asteroskoni
Νεοφερμένο μέλος

Δινω πανελληνιες φετος οπως πολλοι αλλοι αλλα δυστυχως ειμαι ειδικη περιπτωση.
Απο την αρχη της χρονιας ο μεσος ορος διαβασματος μου θα ειναι λογικα 1-2 ωρες την ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Δεν καμαρωνω και φυσικα ηταν μαλ#$%α μου αλλα εγινε..
Εχω λοιπον ενα αντε εναμιση το πολυ μηνα ακομη.Τι προλαβαινω να κανω αμα στρωθω?Χαζος δεν ειμαι ουτε ιδιοφυια ομως , θα με ελεγα above average εφ'οσον εχω μια σχετικη ευκολια και βγαζω καποιες ασκησεις πιο γρηγορα απ αλλους παρα την αδιαβασια μου.Ακομη και στο ΑΟΔΕ μπορω να βγαλω 3 σελιδες σε 1-3 ωρες ενω ακουω πως καποιοι θελουν εως και 5(για κατα λεξη αποστηθηση)
Ειμαι τεχνολογικη κατευθηνση με ΑΟΔΕ κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ
Αν ακουγεται σαν να κανω bragging συγχωρεστε με απλα προσπαθω να δωσω ολα τα στοιχεια για να παρω οσο πιο σωστες αποψεις...
Ειναι δυνατον να γραψω 17 000 μορια?(αν στρωθω τωρα)
ευχαριστω πολυ
Ναι μονο στα ονειρα σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony
Δραστήριο μέλος

απο εμπειρία σου λέω να μην περιμένεις πολλά πολλά
Guest 515609
Επισκέπτης

Γενικα μεχρι τωρα σε ολα τα μαθηματα εκτος του ΑΟΔΕ ειχα αυτοματο πιλοτο.Ξερεις,ασκησεις στο φροντιστηριο,παρακολουθηση και κατανοηση.Γενικα πιστευω οτι τωρα αμα αφιερωσω για καθε μαθημα απο μια βδομαδα (πρωι-απογευμα-βραδυ) απο την αρχη ολα,θα την βγαλω την υλη και θα ειμαι ικανοποιημενος και ετοιμος
Αλλα το θεμα μου ειναι στο ΑΟΔΕ.Εκτος απο 6-7 σελιδες τις αλλες σελιδες απλως ξερω τι λενε.Δεν εχω κατσει να τις διαβασω συστηματικα.Βασικα ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτο το κολομαθημα σε ολη την χρονια.Αμα αφιερωνω κανα 3ωρο την ημερα θα καταφερω να την βγαλω την υλη???Δεν με ενδιαφερει η επαναληψη.Απλως εναν αξιοπρεπη βαθμο να βγαλω.Θα μπορεσω να γραψω 15-16???
fockos
Επιφανές μέλος

Το ΑΟΔΕ είναι στανταράκι σε αντίθεση με τα άλλα μαθήματα. Αφιέρωσε από τώρα αρκετό χρόνο στο ΑΟΔΕ να βγάλεις καλά και παραμέρισε κάποιο άλλο μάθημα.
evagreek
Νεοφερμένο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

15-16 στο ΑΟΔΕ
Το ΑΟΔΕ είναι στανταράκι σε αντίθεση με τα άλλα μαθήματα. Αφιέρωσε από τώρα αρκετό χρόνο στο ΑΟΔΕ να βγάλεις καλά και παραμέρισε κάποιο άλλο μάθημα.
Τα θεωρητικα μαθηματα δεν τα μπορω με την καμια.Πιο ευκολα μου φαινονται τα μαθηματικα παρα να μαθω 50 σελιδες απεξω.
Για αυτο ρωταω με ενα καθημερινο 2-3ωρο θα την καλυψω την υλη (και ας εχω κενα)???
evagreek
Νεοφερμένο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

ε αναλογα αν τα μαθαινεις γρηγορα και ευκολαμπορεις βρε..εγω ετσι πιστευω.. σε μια παρομοια θεση ειμαι..σε 13 μερες εμαθα το αοδε νερο..
Τσακαλάκι...

Εγώ εδώ και 13 μέρες έχω μείνει στη πρώτη παράγραφο του βιβλίου προσπαθώντας να κάνω επανάληψη, λόγω βαρεμάρας.

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

ενώ εσύ που δίνεις για τέταρτη φοράΑπό πότε γίνατε όλοι ειδικοί στο διάβασμα και στις πανελλαδικές?![]()
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Τωρα (αν και δεν γουσταρω τετοια) για τουε απο πανω που τσακωνονται τι να σας πω!!!!!
Προς το κοριτσακι που ειπε το '' 4 φορες εδωσες και ακομα να μπεις εκει που θελεις'' τα να σου βρε??!!! Αν γουσταρεις ειρωνιες και τετοια ουστ απο δω!!!!

asteroskoni
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον προς τα παιδια που αποφασισαν ΤΟΣΟ καθυστερημενα να διαβασουν εχω να τους πω να αρχισουν να προετιμαζονται για του χρονου.Δυσκολα με διαβασμα τοσο λιγο μπορεις να καταφερεις κατι καλο(ειδιακ τα 17.000 μορια που διαβασα).Δυστηχως αυτη ειναι καταα την αποψη μου η αληθεια.Δεν ξερω τι εγινε και δεν κρινω αλλα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δυσκολο (οχι ακοτορθωτο) να κανεις κατι αξιολογο!!!
Τωρα (αν και δεν γουσταρω τετοια) για τουε απο πανω που τσακωνονται τι να σας πω!!!!!
Προς το κοριτσακι που ειπε το '' 4 φορες εδωσες και ακομα να μπεις εκει που θελεις'' τα να σου βρε??!!! Αν γουσταρεις ειρωνιες και τετοια ουστ απο δω!!!!![]()
Απλα με μερικοι χαλιουνται που υπαρχουν ατομα με στοχους και ονειρα και δεν περιοριζονται στην μιζερη πραγματικοτητα τους οπως η κοπελια απο πανω..
venividivici43946
Διάσημο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Για θεωρητική ναι είναι δύσκολο. Γράφεις πολύ πιο εύκολα 20 στο ΑΕΠ και στη Βιολογία κατεύθυνση από ότι στην ιστορια κατεύθυνσης.

Το να δώσει καποιος ξανά πανελλήνιες αξίζει μια φορά. Δεύτερη, τρίτη, τέταρτη κ.λπ. είναι χάσιμο χρόνου καθώς σε αυτά τα χρόνια οι υποψήφιοι θα μπορούσαν να βγάλουν μια σχολή (ακόμα και αν μην ηταν η πρώτη τους επιλογή).
Ένα σημαντικό ποσοστό που δεν επιθυμεί να σπουδάζει σε κάποιες σχολές είναι ότι δεν τις καταδέχονται και όχι επειδή δεν τους αρέσει το αντικειμενό τους. Π.χ. κάτποιος που έχασε το πολυτεχνείο μπορεί κάλλιστα να βγάλει το αντίστοιχο ΤΕΙ και έπειτα να δώσει κατακτήριες για το αντίστοιχο ΑΕΙ (των ονειρων του).
asteroskoni
Νεοφερμένο μέλος

Πραγματικά απορώ. Δε λυπάστε να χαραμίζετε τα πολύτιμα σας χρόνια κυνηγώντας χίμαιρες;
σιγα 1 λεπτο μ πηρε να το γραψω....σκασιλα μ κιολας...

αλλα ναι και το 1 λεπτο ειναι πολυτιμο και δεν αξιζει να το χαραμιζεις για τετοια ατομα-χιμαιρες...
nPb
Επιφανές μέλος

από πού asteroskoni ένας 18άρης ξέρει ότι αυτήν την επιλογή που δηλώνει είναι η σχολή των ονείρων του;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Hased Babis
- Corfu kitty
- Startx0
- Χρήστος2006
- kalhkardia
- Mariamar
- mathew mat
- Otinannai
- elenitren
- maril8na
- redarrow
- Nocommingback
- Scandal
- Konstantina03
- n4iad
- Euatzn
- Maria1743
- Fwt452
- mariaab
- Specon
- maria2001
- Anwnumh
- NickTheGreek21
- SlimShady
- Λαμπρινηη
- aggourigeller
- Σταβι
- Αριάνα123
- Ziggy 1
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Astrapig
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.