imyrcarn Εκκολαπτόμενο μέλος Η imyrcarn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2021 στις 20:08 Η imyrcarn έγραψε: #1 14-05-21 20:08 αν δεν έχω αυτά τα 2.750 για μετεγγραφή και έχω τα μόρια (κάπου 8 με 9) δικαιουμαι να μπω εστία? ποιοι προηγουνται για εστία, ας πουμε? ευχαριστώ παιδιααααα, εκ των προτερων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 15 Μαΐου 2021 στις 10:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-05-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από imyrcarn: αν δεν έχω αυτά τα 2.750 για μετεγγραφή και έχω τα μόρια (κάπου 8 με 9) δικαιουμαι να μπω εστία? ποιοι προηγουνται για εστία, ας πουμε? ευχαριστώ παιδιααααα, εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Αν εχεις απο 6 μορια και πανω ελπιζεις οριακα για εστια, εσυ με τα 8-9 την εχεις μαλλον σιγουρη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αν δεν έχω αυτά τα 2.750 για μετεγγραφή και έχω τα μόρια (κάπου 8 με 9) δικαιουμαι να μπω εστία? ποιοι προηγουνται για εστία, ας πουμε? ευχαριστώ παιδιααααα, εκ των προτερων!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 15 Μαΐου 2021 στις 10:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-05-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από imyrcarn: αν δεν έχω αυτά τα 2.750 για μετεγγραφή και έχω τα μόρια (κάπου 8 με 9) δικαιουμαι να μπω εστία? ποιοι προηγουνται για εστία, ας πουμε? ευχαριστώ παιδιααααα, εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Αν εχεις απο 6 μορια και πανω ελπιζεις οριακα για εστια, εσυ με τα 8-9 την εχεις μαλλον σιγουρη.
Αρχική Δημοσίευση από imyrcarn: αν δεν έχω αυτά τα 2.750 για μετεγγραφή και έχω τα μόρια (κάπου 8 με 9) δικαιουμαι να μπω εστία? ποιοι προηγουνται για εστία, ας πουμε? ευχαριστώ παιδιααααα, εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Αν εχεις απο 6 μορια και πανω ελπιζεις οριακα για εστια, εσυ με τα 8-9 την εχεις μαλλον σιγουρη.