Μου συνέβη κάτι τον τελευταίο καιρό και θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας..λοιπον..απο καιρο ειχα κάνει στο προφιλ μιας αγνωστης στο facebook ενα σχόλιο σε ένα τραγούδι της επιδή μου άρεσε το τραγουδι.μετα απο δυο μερες μου εστιλε μηνυμα λεγοντασ μου οτι διεγραψε το σχόλιο που της είχα κάνει επιδή ειχαν γράψει πολλοί και δεν ήθελε να μαζεύονται πολλα σχολια..αυτή ήταν και η μοναδικα φορά που μιλήσαμε για λίγο αφού δεν συνεχισα την κουβεντα για πολλή ώρα..την επόμενη μέρα έλλαβα ένα μηνυμα απο μία φίλη της που μου έλεγε οτι αυτό το κορίτσι με γουστάρει πολυ απο την πρώτη στιγμή που της μίλησα και με ρώτησε αν νιώθω και εγω το ιδιο..ομως δεν ξεκαθάρισα την θέση μου γιατι δεν το πολυπιστεψα..την επόμενη μέρα έλλαβα ενα μήνυμα απο το κοριτσι, που μου ελεγε οτι η φιλη της στέλνει βλακίες και ότι ό,τι μου είπε δεν ισχόυν..και ειμαι τωρα εγω να απορήσω...ειναι δυνατόν να στέλνει η φίλη με δική της πρωτοβουλία ένα μήνυμα σε κάποιον και να του λέει τέτοια πράγματα για την φίλη της;τυχαία δηλαδη με βρήκε μέσα στους χιλιάδες φίλους της και μου το εστιλε;..δεν γινετε..κατι θα της ειχε πει η αλλη..ποια ειναι η γνωμη σας?..πώς πρέπει να διαχειρηστώ την κατάσταση αν έλεγα οτι μου αρεσει αυτη η κοπελα;