Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 82 μηνύματα.

Αμα θεωρείς τις απαντήσεις "εκτός θέματος" απλώς μην τις απαντάς ή απαντά τουλάχιστον ευγενικα.Μην κάθεσαι και ειρωνεύεσαι τα άτομα που απαντούν.Μέρος του σεβασμού που αναφέρεις, είναι και το να μην γράφουμε άσχετα αποπροσανατολίζοντας τη συζήτηση που προσπάθησε να ξεκινήσει ο κάθε χρήστης όμως! Τι; Όχι; Τη γνώμη σας να πάτε να την πείτε εκεί που σας ζητήθηκε, αλλιώς θα λάβετε και τις ανάλογες απαντήσεις
eleniS.
Νεοφερμένο μέλος
Η eleniS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Πραγματικά, δυστυχώς στο τέλος θα φοβόμαστε και να εκφραστούμε όπως φαίνεταιΑμα θεωρείς τις απαντήσεις "εκτός θέματος" απλώς μην τις απαντάς ή απαντά τουλάχιστον ευγενικα.Μην κάθεσαι και ειρωνεύεσαι τα άτομα που απαντούν.

Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος
Η Katerinakikii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

Τις απαντήσεις δεν τις «θεωρώ» εκτός θέματος. Το αν μια απάντηση ανταποκρίνεται στο θέμα είναι εντελώς αντικειμενικο και θέλω να πιστεύω πως ο καθένας έχει την ικανότητα να το αναγνωρίζει.Αμα θεωρείς τις απαντήσεις "εκτός θέματος" απλώς μην τις απαντάς ή απαντά τουλάχιστον ευγενικα.Μην κάθεσαι και ειρωνεύεσαι τα άτομα που απαντούν.
Από τη στιγμή που δεν με σεβαστήκατε πρώτοι χωρίς να έχω δώσει κανένα δικαίωμα (γράφοντας άσχετα), τι λόγο έχω να το κάνω εγώ;
eleniS.
Νεοφερμένο μέλος
Η eleniS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Θα μας τρελάνεις στο τέλοςΤις απαντήσεις δεν τις «θεωρώ» εκτός θέματος. Το αν μια απάντηση ανταποκρίνεται στο θέμα είναι εντελώς αντικειμενικο και θέλω να πιστεύω πως ο καθένας έχει την ικανότητα να το αναγνωρίζει.
Από τη στιγμή που δεν με σεβαστήκατε πρώτοι χωρίς να έχω δώσει κανένα δικαίωμα (γράφοντας άσχετα), τι λόγο έχω να το κάνω εγώ;

Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος
Η Katerinakikii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

Εκφραστείτε σε threads στα οποία σας ζητείται και σεβαστείτε τα υπόλοιπα! Τόσο απλόΠραγματικά, δυστυχώς στο τέλος θα φοβόμαστε και να εκφραστούμε όπως φαίνεται![]()

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φιλουμπες ελενακι μου!Θα μας τρελάνεις στο τέλος... καληνύχτα
![]()
Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 82 μηνύματα.

Ο ορισμός του victim blamingΑπό τη στιγμή που δεν με σεβαστήκατε πρώτοι χωρίς να έχω δώσει κανένα δικαίωμα (γράφοντας άσχετα), τι λόγο έχω να το κάνω εγώ;

Ο σεβασμός απέναντι στους ανθρώπους είναι σημαντικότερος απ τον σεβασμό απέναντι σε όρους(Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση). Αμα δεν σε ενδιαφέρουν οι απαντήσεις μας, απλώς αγνόησε μας! Μην κάθεσαι και ειρωνεύεσαι οποίο άτομο <<θεωρείς>> ότι βγαίνει εκτός θέματος και παράλληλα το κάνεις να φαίνεται χαζό... Και ναι, είπα <<θεωρείς>>, καθώς ο τίτλος του νήματος είναι ακραία γενικός, ενώ το πρώτο μήνυμα (που για εσένα είναι το θέμα) είναι ειδικό! Άμα δεν ήθελες τέτοιες απαντήσεις, ας ήταν καλύτερη η διατύπωση του τίτλου.
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Χαχαχααχαχαα τόσο πολύ πληγώθηκες βρε που θεωρεις τον εαυτό σου θύμα μου; Μωρέ μπράβοΟ ορισμός του victim blaming
Ο σεβασμός απέναντι στους ανθρώπους είναι σημαντικότερος απ τον σεβασμό απέναντι σε όρους(Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση). Αμα δεν σε ενδιαφέρουν οι απαντήσεις μας, απλώς αγνόησε μας! Μην κάθεσαι και ειρωνεύεσαι οποίο άτομο <<θεωρείς>> ότι βγαίνει εκτός θέματος και παράλληλα το κάνεις να φαίνεται χαζό... Και ναι, είπα <<θεωρείς>>, καθώς ο τίτλος του νήματος είναι ακραία γενικός, ενώ το πρώτο μήνυμα (που για εσένα είναι το θέμα) είναι ειδικό! Άμα δεν ήθελες τέτοιες απαντήσεις, ας ήταν καλύτερη η διατύπωση του τίτλου.
Συγγνώμη αλλά εσυ δεν είπες ότι ο καθένας μπορεί να απαντήσει σε κάθε μήνυμα; Επίσης δεν το λέω ως απολογία, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχασα χρόνο και απάντησα στις ασυναρτησίες σας έτσι ώστε να αποτρέψω άλλους Αϊνστάιν από το να κάνουν το ίδιο με εσάς. Μπορώ να πω πως εν μέρει ήταν μια απόπειρα να «σώσω» το thread μου και να επαναφέρω το αρχικό θέμα. Αυτό όμως δυστυχως δεν πέτυχε γιατί η Ελλάδα δεν φημίζεται κιόλας για τα μυαλά της
Όσον αφορά τον «ακραία γενικό» τίτλο, θα φροντίσω την επόμενη φορά να χωρέσω ολόκληρο το θέμα με λεπτομέρειες, στην περιοχή του τίτλου. Α σωστά! Αυτό δεν επιτρέπεται καν από το ίδιο το φόρουμ λόγω ορίου λέξεων!
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή πολλοί θιχτήκατε στο προηγούμενο μου thread, σας έφτιαξα ένα safe space όπου μπορείτε να πείτε την άποψη σας σχετικά με αυτό το ζήτημα. Ο τίτλος είναι ακραία ειδικός όπως ακριβώς τον ζητήσατε βρε! 

Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος

Με σεβασμό και χωρις ειρωνεία! 0/2 δυστυχώς!Συγγνώμη αλλά εσυ δεν είπες ότι ο καθένας μπορεί να απαντήσει σε κάθε μήνυμα;
Αυτό στη ψυχολογία, εκ μέρους σου, λέγεται προβολήΑυτό όμως δυστυχως δεν πέτυχε γιατί η Ελλάδα δεν φημίζεται κιόλας για τα μυαλά της

Τώρα που θα δώσεις πανελλήνιες προσπάθησε να γίνεις πιο συγκεκριμένη και με λίγες λέξεις (υπάρχει η δυνατότητα!)Όσον αφορά τον «ακραία γενικό» τίτλο, θα φροντίσω την επόμενη φορά να χωρέσω ολόκληρο το θέμα με λεπτομέρειες, στην περιοχή του τίτλου. Α σωστά! Αυτό δεν επιτρέπεται καν από το ίδιο το φόρουμ λόγω ορίου λέξεων!
-------
Άνετα θα μπορούσα να γράψω το συγκεκριμένο μήνυμα με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να σε μειώσω ευθέως (όπως κάνεις εσύ σε όλα σου τα μηνύματα) αλλά δεν θα πέσω ποτέ τόσο κάτω σαν άνθρωπος.
Πολλά φιλάκια και εύχομαι τα καλύτερα αποτέλεσμα στις εξετάσεις σουυυ

Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Εφόσον έκατσες και διάβασες όλα μου τα μηνύματα (χωρίς λόγο) είδες πως απάντησα με απόλυτο σεβασμό (μόνο) σε όσους με σεβάστηκανΜε σεβασμό και χωρις ειρωνεία! 0/2 δυστυχώς!
Ααα, σαν αυτό που κάνατε όλοι όσοι προσέβαλα δηλαδή;Αυτό στη ψυχολογία, εκ μέρους σου, λέγεται προβολή
χίλια συγγνώμη μιστερ που ο τίτλος μου δεν ανταποκρίνεται στα γούστα σου! Την επόμενη φορά θα σου στείλω να σε ρωτήσω πριν ανεβάσω!Τώρα που θα δώσεις πανελλήνιες προσπάθησε να γίνεις πιο συγκεκριμένη και με λίγες λέξεις (υπάρχει η δυνατότητα!)
Το «πρώτο μήνυμα» όπως λες, όμως, δίνεται κυριολεκτικά ως το «θέμα» όταν πας να δημιουργήσεις νέο thread. Όσον αφορά τις πανελλήνιες, η δυνατότητα ενός μαθητή να γράφει πολλές λέξεις θεωρείται πλεονέκτημα, οπότε όχι ευχαριστώ

Θα κλασω από συγκίνηση ρε μη μου το κάνεις αυτόΆνετα θα μπορούσα να γράψω το συγκεκριμένο μήνυμα με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να σε μειώσω ευθέως (όπως κάνεις εσύ σε όλα σου τα μηνύματα) αλλά δεν θα πέσω ποτέ τόσο κάτω σαν άνθρωπος.
Νασαι καλά ΒασιλάκοΠολλά φιλάκια και εύχομαι τα καλύτερα αποτέλεσμα στις εξετάσεις σουυυ![]()

Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος

Ακριβώς!Οι τίτλοι απαιτούν άπειρες λέξεις!(Σ'αυτους αναφερθηκα αμα δεν το κατάλαβες)Αυτό έπρεπε να είχα κάνει και γω όταν είχα δώσει για να γράψω 20 στην έκθεση!Όσον αφορά τις πανελλήνιες, η δυνατότητα ενός μαθητή να γράφει πολλές λέξεις θεωρείται πλεονέκτημα, οπότε όχι ευχαριστώ![]()

Δεν περίμενα καλύτερη απάντηση gurlllΘα κλασω από συγκίνηση ρε μη μου το κάνεις αυτό

Τίποτα βρε Νουλιτσα μουυυυΝασαι καλά Βασιλάκο![]()

Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Ε ναι ρε μπαγάσα είδες τι μαθαίνει κανείς στο ίντερνετ;Αυτό έπρεπε να είχα κάνει και γω όταν είχα δώσει για να γράψω 20 στην έκθεση!![]()

Μαλάκια του συστήματος Μπρόσκι. Αυτό ξέχασαν να το αναφέρουν οι Αϊνστάιν του ischoolΕν τω μεταξύ στα ΕΠΑΛ ζητάνε 250 λέξεις![]()

πάνε ανάλογα με το επίπεδο του καθενός mannn χαίρομαι που έχεις επίγνωση λοιπόν!!!Δεν περίμενα καλύτερη απάντηση gurlll![]()
Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος

Πες τα ρε αγάπη. Ερεθίσματα του ίντερνετ > καθηγητές αληθινής ζωήςΕ ναι ρε μπαγάσα είδες τι μαθαίνει κανείς στο ίντερνετ;![]()

SlayyyyyΠροσωπικά δυσκολεύομαι να το τηρήσω αν θες να ξέρεις πάντως
Το επίπεδο των ανθρώπων φαίνεται μέσω ανώνυμων μηνυμάτων στο ίντερνετπάνε ανάλογα με το επίπεδο του καθενός mannn χαίρομαι που έχεις επίγνωση λοιπόν!!!

Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Πάντα!Πες τα ρε αγάπη. Ερεθίσματα του ίντερνετ > καθηγητές αληθινής ζωής![]()

Όταν είναι το μόνο κριτήριο που σου παρέχεται, ναιΤο επίπεδο των ανθρώπων φαίνεται μέσω ανώνυμων μηνυμάτων στο ίντερνετ![]()

Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

Εφόσον έκατσες και διάβασες όλα μου τα μηνύματα (χωρίς λόγο) είδες πως απάντησα με απόλυτο σεβασμό (μόνο) σε όσους με σεβάστηκαν
Καλά γενικά δεν σου μίλησε κάποιος προσβλητικά, προφανώς σε ένα φόρουμ είναι πιθανό να ακούσεις απόψεις που να μην συμφωνείς. Δεν χρειάζεται να παρεξηγείς για αυτό.
Επίσης στο ζήτημα τίτλος/θέμα, ο τίτλος καλό είναι να έχει ξεκάθαρη σχέση με το θέμα, οπότε καλύτερα να αναφερόταν για την έκθεση στα ΕΠΑΛ αφού αυτός ήταν ο προβληματισμός σου.
Εγώ με αφορμή τον τίτλο έγραψα κάποιες σκέψεις μου για το θέμα.
Εν τέλει και επειδή βλέπω δημιουργήθηκε πιο εξειδικευμένο θέμα, δεν θεωρώ άδικο να συμμετέχει κάποιο παιδί στις πανελλήνιες από ΕΠΑΛ για θέσεις στο πανεπιστήμιο. Στην τελική ο νόμος επιτρέπει στον καθένα να το κάνει αυτό εαν επιθυμεί, αλλά προφανώς μια τέτοια επιλογή έχει και τα αρνητικά της (για τα ίδια τα παιδιά).
Αδικίες είναι κάτι μούφα ομογενείς, άλλοι με ψεύτικα χαρτιά μαθησιακών δυσκολιών και διάφορα άλλα "παραθυράκια".
Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος

Σύμφωνω Φουλλλ. Μόνο κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι σχετικά άδικες. Εδώ πάλι έχω γνωστό μου άτομο, που οι γονείς του είχανε χωρίσει(στα χαρτιά μόνο) πριννν απο τις πανελλήνιες, για να διευκολύνουν τη μετεγγραφή σε περίπτωση που περνούσε σε διαφορετική πόλη από το τμήμα που ήθελε .(Εν τέλη πέρασε στο αρχικό τμήμα χωρίς ΚΑΝ να χρειαστεί τη μετεγγραφή)Εν τέλει και επειδή βλέπω δημιουργήθηκε πιο εξειδικευμένο θέμα, δεν θεωρώ άδικο να συμμετέχει κάποιο παιδί στις πανελλήνιες από ΕΠΑΛ για θέσεις στο πανεπιστήμιο. Στην τελική ο νόμος επιτρέπει στον καθένα να το κάνει αυτό εαν επιθυμεί, αλλά προφανώς μια τέτοια επιλογή έχει και τα αρνητικά της (για τα ίδια τα παιδιά).
Αδικίες είναι κάτι μούφα ομογενείς, άλλοι με ψεύτικα χαρτιά μαθησιακών δυσκολιών και διάφορα άλλα "παραθυράκια".
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Ο προβληματισμός μου δεν ήταν μόνο η έκθεση. Ζήτησα γενικότερες συμβουλές για τα μαθήματα, την ύλη κλπ. Ανά παιδί από γενικό ανέβαζε το ίδιο με εμένα, ξέρουμε όλοι ότι δεν θα λάβαινε τέτοιες απαντήσειςΚαλά γενικά δεν σου μίλησε κάποιος προσβλητικά, προφανώς σε ένα φόρουμ είναι πιθανό να ακούσεις απόψεις που να μην συμφωνείς. Δεν χρειάζεται να παρεξηγείς για αυτό.
Επίσης στο ζήτημα τίτλος/θέμα, ο τίτλος καλό είναι να έχει ξεκάθαρη σχέση με το θέμα, οπότε καλύτερα να αναφερόταν για την έκθεση στα ΕΠΑΛ αφού αυτός ήταν ο προβληματισμός σου.
Εγώ με αφορμή τον τίτλο έγραψα κάποιες σκέψεις μου για το θέμα.
Εν τέλει και επειδή βλέπω δημιουργήθηκε πιο εξειδικευμένο θέμα, δεν θεωρώ άδικο να συμμετέχει κάποιο παιδί στις πανελλήνιες από ΕΠΑΛ για θέσεις στο πανεπιστήμιο. Στην τελική ο νόμος επιτρέπει στον καθένα να το κάνει αυτό εαν επιθυμεί, αλλά προφανώς μια τέτοια επιλογή έχει και τα αρνητικά της (για τα ίδια τα παιδιά).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης ως προσβολή, εγώ θεωρώ κάθε μήνυμα που αγνόησε το αρχικό θέμα της συζήτησης και αποφάσισε να ξεκινήσει δικό τουΚαλά γενικά δεν σου μίλησε κάποιος προσβλητικά, προφανώς σε ένα φόρουμ είναι πιθανό να ακούσεις απόψεις που να μην συμφωνείς. Δεν χρειάζεται να παρεξηγείς για αυτό.
tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 143 μηνύματα.

Άμα δεν σαρέσει μην το διαβάζεις και μην σχολιάζεις. Η κοπέλα μόνο να βοηθήσει ήθελε, και η πραγματικότητα αυτή ειναι, όπως ανέφερε η @eleniS. Εγώ συμφωνω πάντως και δεν καταλαβαίνω την ειρωνική σου διάθεση. Σταμάτα να αντιδράς απλαΔεν το διάβασα όλο είπα. Διάβασα αρκετό για να καταλάβω ότι είναι εκτός θέματος μέχρι που έχασα το ενδιαφέρον μου. Στην αρχή είχα μια ελπίδα ότι θα ήταν όντως απάντηση σε αυτό που ζήτησα![]()
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα που όλοι εσείς βρίσκεστε στο σωστό ποστ πείτε ότι θέλετε δεν με ενδιαφέρειΆμα δεν σαρέσει μην το διαβάζεις και μην σχολιάζεις. Η κοπέλα μόνο να βοηθήσει ήθελε, και η πραγματικότητα αυτή ειναι, όπως ανέφερε η @eleniS. Εγώ συμφωνω πάντως και δεν καταλαβαίνω την ειρωνική σου διάθεση. Σταμάτα να αντιδράς απλα
tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 143 μηνύματα.

Δώσε μου ένα λεπτάκι να σε κάνω αναφορά για την ειρωνεία σου και τα ξαναλέμε, ίσως εσύ να μην βρισκεσαι στο σωστο φορουμΤώρα που όλοι εσείς βρίσκεστε στο σωστό ποστ πείτε ότι θέλετε δεν με ενδιαφέρει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Mammy Nun
- giorgos8907
- XRY
- jellojina
- Sotiris 12
- mikrosamiamidi
- MariaApo
- GIANCHRIS
- thewitcher
- Scandal
- tan07
- vps
- Corfu kitty
- Stelios1231
- st.krf
- BatGuin
- EFAKIT
- Giannismsn
- psychoticwaltz
- aris65
- Leo komm
- Unboxholics
- E.Z
- sakplat
- Drscientist
- Dr. Gl. Luminous
- sophieee
- panaman
- Xryssa
- charmander
- katia.m
- Jauahahwiwisjs
- andyklad
- elefther1ou_
- Katerinakikii
- korydallos
- waakaq
- thenutritionist
- korlef
- FNC_Sophia
- Mixalis!
- m.b.
- voοdoο
- Martheos
- jYanniss
- acc/fin04
- eleniS.
- ang12_012
- abyssiniancat
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.