Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα.

04-08-25

15:51
Κ πάλι στα επαλ οι βάσεις είναι λίγο πιο υψηλές από τα γελ έχουν διαφορά μικρή. Ο αλλος έχει διαβάσει όλη την χρονια μπορεί κ αποφοίτος κ μπαίνει με 17,500 φαρμακευτικη κ τα παιδιά από επαλ μαθαίνουν ανατομια - υγιεινή νορμάλ κ μαθηματικα τα οποία είναι τα μαθηματικα γενικης των Γ Β Λυκειου , στο πανεπιστημιο θα υπαρχουν κενά όμως σε βασικά μαθήματα όπως φυσικη κ χημεια κ ένα προβάδισμα στην ανατομια μόνο. Γιατί γίνεται αυτο ?ευχαριστω
οκ ...θα ενημερωθώ.
((( Προσωπική άποψη )))
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

04-08-25

15:57
Τα ΕΠΑΛ θα πρέπει να είναι πρωτίστως σχολεία που παρέχουν τεχνική εκπαίδευση και δευτερευόντως να δίνουν θέσεις σε ΑΕΙ. Ιδανικά στις πανελληνιές τους θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη ποσόστωση για πιο "τεχνικές" σχολές και αρκετά μικρότερη για πιο "επιστημονικές". Σε κάτι τέτοιο θα βόλευε η διάκριση ΑΕΙ-TEI αλλά τώρα όπως τα έκαναν...
Βέβαια εντάξει, άμα φανεί πως δίδονται πολλές θέσεις σε ΑΕΙ από εκεί, υποθέτω απλά θα αυξηθεί πολύ το ποσοστό των παιδιών που θα φοιτούν σε ΕΠΑΛ για να εκμεταλευτούν την πολύ μεγαλύτερη ευκολία των μαθημάτων και θεμάτων με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν οι βάσεις τους.
Το tricky part βέβαια θα είναι να ανταπεξέλθει ένας μαθητής, με στόχο να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο, στο όλο κλίμα αλητείας που θα καλέστει να αντιμετωπίσει εκεί.
Βέβαια εντάξει, άμα φανεί πως δίδονται πολλές θέσεις σε ΑΕΙ από εκεί, υποθέτω απλά θα αυξηθεί πολύ το ποσοστό των παιδιών που θα φοιτούν σε ΕΠΑΛ για να εκμεταλευτούν την πολύ μεγαλύτερη ευκολία των μαθημάτων και θεμάτων με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν οι βάσεις τους.
Το tricky part βέβαια θα είναι να ανταπεξέλθει ένας μαθητής, με στόχο να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο, στο όλο κλίμα αλητείας που θα καλέστει να αντιμετωπίσει εκεί.
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος
Η Katerinakikii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

04-08-25

15:57
Κ έλεγα δεν θα βρεθεί ένας να ανοίξει αυτό το θέμα και να αποπροσανατολίσει τελείως τη συζήτηση;Κ πάλι στα επαλ οι βάσεις είναι λίγο πιο υψηλές από τα γελ έχουν διαφορά μικρή. Ο αλλος έχει διαβάσει όλη την χρονια μπορεί κ αποφοίτος κ μπαίνει με 17,500 φαρμακευτικη κ τα παιδιά από επαλ μαθαίνουν ανατομια - υγιεινή νορμάλ κ μαθηματικα τα οποία είναι τα μαθηματικα γενικης των Γ Β Λυκειου , στο πανεπιστημιο θα υπαρχουν κενά όμως σε βασικά μαθήματα όπως φυσικη κ χημεια κ ένα προβάδισμα στην ανατομια μόνο. Γιατί γίνεται αυτο ?
((( Προσωπική άποψη )))

Θα τα πω μια φορά έτσι ώστε να λήξει αυτό το θεμα.
Από επαλ δεν έχεις κυριολεκτικά κανένα περιθώριο λάθους εκτός από το μάθημα της έκθεσης. Χρειάζεσαι 3 καθαρά 20ρια(στην περίπτωση της ιατρικής Αθηνών, όμως και οι υπόλοιπες ιατρικές δεν έχουν μεγάλη διαφορά). Εννοείται πως τα μαθήματα είναι πιο εύκολα. 3 καθαρά 20ρια όμως απαιτούν πολύ διάβασμα, ακριβώς όπως και στο γενικό. Απλά το διάβασμα στο επαλ είναι διαφορετικής φύσεως από του γενικού, όχι όμως απαραίτητα λιγότερο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει το σχολείο που επιθυμεί και δεν υπάρχει καμία απολύτως αδικία
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.481 μηνύματα.

04-08-25

15:59
Ρια ..καλή μου ΡιαΚ πάλι στα επαλ οι βάσεις είναι λίγο πιο υψηλές από τα γελ έχουν διαφορά μικρή. Ο αλλος έχει διαβάσει όλη την χρονια μπορεί κ αποφοίτος κ μπαίνει με 17,500 φαρμακευτικη κ τα παιδιά από επαλ μαθαίνουν ανατομια - υγιεινή νορμάλ κ μαθηματικα τα οποία είναι τα μαθηματικα γενικης των Γ Β Λυκειου , στο πανεπιστημιο θα υπαρχουν κενά όμως σε βασικά μαθήματα όπως φυσικη κ χημεια κ ένα προβάδισμα στην ανατομια μόνο. Γιατί γίνεται αυτο ?
((( Προσωπική άποψη )))
Τα μαθηματιακα ειναι Γ' γυμασιου με κατι σε παραγωγους.
Τα μαθηματικα γενικης Β λυκειου ειναι αγγουρακια. οχι τα μεγαλλα ..τα αλλα τα μικρα με το κιλο.
Θεμα αντομιας το 2021... ποσα χειλάκια εχει το τριανταφυλακι? ε δυσκολο ειναι ? ποιος εχει τριανταφυλακι? κανεις.
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος
Η Katerinakikii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

04-08-25

15:59
Κυριολεκτικά αυτό γίνεταιΤα ΕΠΑΛ θα πρέπει να είναι πρωτίστως σχολεία που παρέχουν τεχνική εκπαίδευση και δευτερευόντως να δίνουν θέσεις σε ΑΕΙ. Ιδανικά στις πανελληνιές τους θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη ποσόστωση για πιο "τεχνικές" σχολές και αρκετά μικρότερη για πιο "επιστημονικές". Σε κάτι τέτοιο θα βόλευε η διάκριση ΑΕΙ-TEI αλλά τώρα όπως τα έκαναν...
Βέβαια εντάξει άμα φανεί πως δίδονται πολλές θέσεις σε ΑΕΙ από εκεί υποθέτω απλά θα αυξηθεί πολύ το ποσοστό των παιδιών που θα φοιτούν σε ΕΠΑΛ για να εκμεταλευτούν την πολύ μεγαλύτερη ευκολία των θεμάτων με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν οι βάσεις τους.
Το tricky part βέβαια θα είναι να ανταπεξέλθει ένας μαθητής με στόχο να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο στο όλο κλίμα αλητείας που θα καλέστει να αντιμετωπίσει εκεί.

Οι θέσεις σε επιστημονικές σχολές είναι στο 5%
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα.

04-08-25

16:02
Εμανα
Εμένα τα Μαθηματικά γενικης Β λυκείου καλά ήταν ειδικά η Τριγωνομετρια , η κατεύθυνση οκ δεν με απασχολούσε. Αλλά δεν συγκρίνονται τα Μαθηματικά κατεύθυνσης της Γ .Ρια ..καλή μου Ρια
Τα μαθηματιακα ειναι Γ' γυμασιου με κατι σε παραγωγους.
Τα μαθηματικα γενικης Β λυκειου ειναι αγγουρακια. οχι τα μεγαλλα ..τα αλλα τα μικρα με το κιλο.
Θεμα αντομιας το 2021... ποσα χειλάκια εχει το τριανταφυλακι? ε δυσκολο ειναι ? ποιος εχει τριανταφυλακι? κανεις.
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

04-08-25

17:18
Κυριολεκτικά αυτό γίνεται
Οι θέσεις σε επιστημονικές σχολές είναι στο 5%
Άρα δίνεται μεγαλύτερο ποσοστό σε παιδιά που από ΕΠΑΛ θέλουν να πάνε σε πιο "τεχνικές" σχολές; Aν είναι έτσι τότε βγάζει μια λογική.
Υπαρχει κανεις να μου εξηγησει αυτη την απαραμιλη δικαιοσύνη της εισαγωγης ιατρικων μεσω επαλ-γελ με ιδιου επιπεδου μορια?
Αντε γιατι τωρα εγω ειμαι απασχολημενος να βαζω μπαμπακια με μπεταντιν στα ματωμενα παιδια με 17.900 μορια γελ να γιάνουν.
Κατα τα αλλα λεμε ''αδιαβλητες'' πανελληνιες.
Για να είμαστε δίκαιοι έχει δίκιο η κοπέλα που λέει πως δεν υπάρχει αδικία, ούτε και τίθεται κάποιο θέμα αδιαβλητότητας από την άποψη πως όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να γραφτούν σε ΕΠΑΛ και να συμμετέχουν στις πανελλήνιες με τα συγκεκριμένα ποσοστά. Απλά αν τα ποσοστά αυτά είναι μεγάλα κάπου αρχίζει να χολώνει ο ουσιαστικός λόγος ύπαρξης των ΕΠΑΛ.
Από την εμπειρία μου θέματα αδικίας και αδιαβλητότητας σίγουρα προκύπτουν σε κατηγορίες υποψηφίων όπως παιδία που πήγαιναν σε διεθνή σχολεία, Έλληνες του εξωτερικού κτλ
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.481 μηνύματα.

04-08-25

17:33
Δεν εχει νοημα να παραθεσω παραπανω αντικειμενικα στοιχεια ...θα στεναχωρησουν..στοπ εδω.Άρα δίνεται μεγαλύτερο ποσοστό σε παιδιά που από ΕΠΑΛ θέλουν να πάνε σε πιο "τεχνικές" σχολές; Aν είναι έτσι τότε βγάζει μια λογική.
Για να είμαστε δίκαιοι έχει δίκιο η κοπέλα που λέει πως δεν υπάρχει αδικία, ούτε και τίθεται κάποιο θέμα αδιαβλητότητας από την άποψη πως όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να γραφτούν σε ΕΠΑΛ και να συμμετέχουν στις πανελλήνιες με τα συγκεκριμένα ποσοστά. Απλά αν τα ποσοστά αυτά είναι μεγάλα κάπου αρχίζει να χολώνει ο ουσιαστικός λόγος ύπαρξης των ΕΠΑΛ.
Από την εμπειρία μου θέματα αδικίας και αδιαβλητότητας σίγουρα προκύπτουν σε κατηγορίες υποψηφίων όπως παιδία που πήγαιναν σε διεθνή σχολεία, Έλληνες του εξωτερικού κτλ
eleniS.
Νεοφερμένο μέλος
Η eleniS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Αρχικά, θέλω να αναφέρω πως έδωσα πανελλήνιες το 2024 από τον τομέα υγείας σε επαλ, δυστυχώς η αλήθεια είναι πως το επίπεδο των μαθητών του επαλ είναι πάρα πολύ χαμηλότερο από εκείνο των παιδιών από γελ, τα παιδιά των γελ δίνουν πραγματικά δυσκολότερα μαθήματα!!! Καμία σχέση με τα παιδιά του επαλ. Τα μαθήματα του επαλ είναι παρά πολύ ευκολότερα και γελοία καμία σχέση με τα μαθηματα του πανεπιστημίου(Δεν είναι 50 σελίδες όπως η υγιεινή), το μάθημα υγιεινή πρέπει να αποσυρθεί αυτά που είναι γραμμένα είναι πάρα πολύ παλιά και είναι από την εποχή του 80 ! Είναι αδιανόητο παιδιά να διαβάζουν αυτο το μάθημα για να εισαχθούν σε ΑΕΙ ... Η φυσιολογια επίσης, και όλα τα μαθήματα. Όταν πρώτο μπήκα στην σχολή (Η σχολή μου έχει πολύ χημεία και βιολογία) δεν ήξερα τίποτα .... Ούτε να λύσω μια χημική αντίδραση Ούτε καν της βάσεις του DNA, αρκετά παιδιά από επαλ δυστυχώς την παράτησαν δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν... έπρεπε να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα για να μάθω πρώτα τις βασικές γνώσεις που δεν τις γνώριζα από το Λύκειο ... Οι γνώσεις μου δεν είχαν καμία σχέση με αυτές απο τα παιδιά του γενικού, δεν είχαν καθόλου θέμα και τους φαινόντουσαν εύκολα, έπρεπε να κάνω το πενταπλάσιο διάβασμα και παλι μετά βίας τα κατάφερνα . Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, πως είναι θλιβερό τα παιδιά από επαλ να εισάγονται με τόσο χαμηλού επιπέδου μαθήματα στα πανεπιστήμια ειδικότερα σε ιατρικές σχολές... πρέπει να είσαγονται πιο πολύ σε τεχνικές, διότι το μαθητικό τους υπόβαθρο όπως ανέφερα είναι αδύναμο και υπάρχουν πολλά κενά. Επιπλέον, υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες για να συνεχίσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτό που θα συνιστούσα ειναι να κοιτάξετε τα συγγράμματα των σχολών αν θέλετε να αποφύγετε τα μαθήματα που δεν διδαχθήκατε ποτέ! Αλλιώς καλό κουράγιο και υπομονή!
Είναι λάθος από το εκπαιδευτικό σύστημα να υπάρχει η δυνατότητα να εισαχθεί κάποιος σε μια σχολή, που τα μαθήματα της σχολής δεν τα διδάχθηκε ποτέ από το Λύκειο!!!!! Πρέπει να το σταματήσουν.

Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Καταρχάς δεν διάβασα όλο το μήνυμα λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος. Απαντάω μόνο για να υπενθυμίσω ότι το θέμα του συγκεκριμένου thread δεν είναι αυτό, για να μην ξεφεύγουμε. Ωστόσο, επειδή βλέπω έχετε μαζευτεί πολλοί, προτείνω να αναρτήσετε δικό σας thread και να εκφραστείτε ελεύθεραΑρχικά, θέλω να αναφέρω πως έδωσα πανελλήνιες το 2024 από τον τομέα υγείας σε επαλ, δυστυχώς η αλήθεια είναι πως το επίπεδο των μαθητών του επαλ είναι πάρα πολύ χαμηλότερο από εκείνο των παιδιών από γελ, τα παιδιά των γελ δίνουν πραγματικά δυσκολότερα μαθήματα!!! Καμία σχέση με τα παιδιά του επαλ. Τα μαθήματα του επαλ είναι παρά πολύ ευκολότερα και γελοία καμία σχέση με τα μαθηματα του πανεπιστημίου(Δεν είναι 50 σελίδες όπως η υγιεινή), το μάθημα υγιεινή πρέπει να αποσυρθεί αυτά που είναι γραμμένα είναι πάρα πολύ παλιά και είναι από την εποχή του 80 ! Είναι αδιανόητο παιδιά να διαβάζουν αυτο το μάθημα για να εισαχθούν σε ΑΕΙ ... Η φυσιολογια επίσης, και όλα τα μαθήματα. Όταν πρώτο μπήκα στην σχολή (Η σχολή μου έχει πολύ χημεία και βιολογία) δεν ήξερα τίποτα .... Ούτε να λύσω μια χημική αντίδραση Ούτε καν της βάσεις του DNA, αρκετά παιδιά από επαλ δυστυχώς την παράτησαν δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν... έπρεπε να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα για να μάθω πρώτα τις βασικές γνώσεις που δεν τις γνώριζα από το Λύκειο ... Οι γνώσεις μου δεν είχαν καμία σχέση με αυτές απο τα παιδιά του γενικού, δεν είχαν καθόλου θέμα και τους φαινόντουσαν εύκολα, έπρεπε να κάνω το πενταπλάσιο διάβασμα και παλι μετά βίας τα κατάφερνα . Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, πως είναι θλιβερό τα παιδιά από επαλ να εισάγονται με τόσο χαμηλού επιπέδου μαθήματα στα πανεπιστήμια ειδικότερα σε ιατρικές σχολές... πρέπει να είσαγονται πιο πολύ σε τεχνικές, διότι το μαθητικό τους υπόβαθρο όπως ανέφερα είναι αδύναμο και υπάρχουν πολλά κενά. Επιπλέον, υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες για να συνεχίσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτό που θα συνιστούσα ειναι να κοιτάξετε τα συγγράμματα των σχολών αν θέλετε να αποφύγετε τα μαθήματα που δεν διδαχθήκατε ποτέ! Αλλιώς καλό κουράγιο και υπομονή!Είναι λάθος από το εκπαιδευτικό σύστημα να υπάρχει η δυνατότητα να εισαχθεί κάποιος σε μια σχολή, που τα μαθήματα της σχολής δεν τα διδάχθηκε ποτέ από το Λύκειο!!!!! Πρέπει να το σταματήσουν.
eleniS.
Νεοφερμένο μέλος
Η eleniS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Ο τίτλος είναι: πανελλήνιες επαλ με στόχο ιατρικήΚαταρχάς δεν διάβασα όλο το μήνυμα λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος. Απαντάω μόνο για να υπενθυμίσω ότι το θέμα του συγκεκριμένου thread δεν είναι αυτό, για να μην ξεφεύγουμε. Ωστόσο, επειδή βλέπω έχετε μαζευτεί πολλοί, προτείνω να αναρτήσετε δικό σας thread και να εκφραστείτε ελεύθερα
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Τίτλος≠θέμα. (Το μαθαίνουμε από την πρώτη δημοτικού)Ο τίτλος είναι: πανελλήνιες επαλ με στόχο ιατρική
Ακόμα και με αυτό το σκεπτικό όμως, ο τίτλος δεν ήταν «πείτε μας τη γνώμη σας περί εισαγωγής στα ΑΕΙ από επαλ»
Αν σας ενδιαφέρει τόσο αυτό το ζήτημα ξανά λέω αναρτήστε δικό σας thread
Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 80 μηνύματα.

Σχεδόν σε όλα σου τα μηνύματα επιτίθεσαι, λες και σου κλέψανε το νεογέννητο γατάκι ως γάτομητερα... Τσιλαρε λίγοΤίτλος≠θέμα. (Το μαθαίνουμε από την πρώτη δημοτικού)
Ακόμα και με αυτό το σκεπτικό όμως, ο τίτλος δεν ήταν «πείτε μας τη γνώμη σας περί εισαγωγής στα ΑΕΙ από επαλ»
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Συγγνώμη εσύ από που ξεφύτρωσες;Σχεδόν σε όλα σου τα μηνύματα επιτίθεσε, λες και σου κλέψανε το νεογέννητο γατάκι ως γάτομητερα... Τσιλαρε λίγο

Επίσης είναι επιτίθεσαι*
eleniS.
Νεοφερμένο μέλος

Στόχος μου ήταν να εκφράσω μια ολοκληρωμένη άποψη μέσα από μια προσωπική εμπειρία...Τίτλος≠θέμα. (Το μαθαίνουμε από την πρώτη δημοτικού)
Χωρίς αυτό δεν θα είχα κριτήρια για να απαντήσω... Δεν θα είχα άποψη και εδώ λέμε τις άποψεις μας με απόλυτο σεβασμό.
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Μόνο που το θέμα του συγκεκριμένου thread δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες. Όταν παιδιά του γενικού λυκείου ζητάνε συμβουλές για το πώς να διαβάσουν, συνηθως δεν πεταγεται ο κάθε ψαγμένος να γράψει ολόκληρο άρθρο με τη γνώμη του για την ορθότητα του συστηματος των πανελληνίων. Είμαι σίγουρη πως το θέμα αυτό έχει αναλυθεί σε άλλες αναρτησεις, στις οποίες μπορείτε να εκφράσετε την ανησυχία σας χωρίς να αποπροσανατολίζετε τη δική μου ανάρτησηΣτόχος μου ήταν να εκφράσω μια ολοκληρωμένη άποψη μέσα από μια προσωπική εμπειρία...
Χωρίς αυτό δεν θα είχα κριτήρια για να απαντήσω... Δεν θα είχα άποψη και εδώ λέμε τις άποψεις μας με απόλυτο σεβασμό.

Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 80 μηνύματα.

Σε φόρουμ βρίσκεσαι, όχι σε κάποιο πάρκο με τη παρέα σου για μην μπορώ να εκφράσω την άποψη μου...Ολοι μπορούν να απαντήσουν και να πουν την γνώμη τους με σεβασμό και ΧΩΡΙΣ ειρωνείαΣυγγνώμη εσύ από που ξεφύτρωσες;έκατσες και διάβασες όλα μου τα μηνύματα χωρίς να σε ενδιαφέρει το θέμα;
Επίσης είναι επιτίθεσαι*
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Μέρος του σεβασμού που αναφέρεις, είναι και το να μην γράφουμε άσχετα αποπροσανατολίζοντας τη συζήτηση που προσπάθησε να ξεκινήσει ο κάθε χρήστης όμως! Τι; Όχι; Τη γνώμη σας να πάτε να την πείτε εκεί που σας ζητήθηκε, αλλιώς θα λάβετε και τις ανάλογες απαντήσειςΣε φόρουμ βρίσκεσαι, όχι σε κάποιο πάρκο με τη παρέα σου για μην μπορώ να εκφράσω την άποψη μου...Ολοι μπορούν να απαντήσουν και να πουν την γνώμη τους με σεβασμό και ΧΩΡΙΣ ειρωνεία
eleniS.
Νεοφερμένο μέλος

Συγγνώμη εσύ δεν είπες ότι δεν το διάβασες όλο λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.... Πώς ξέρεις ότι είναι εκτός θέματος;;;Μόνο που το θέμα του συγκεκριμένου thread δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες. Όταν παιδιά του γενικού λυκείου ζητάνε συμβουλές για το πώς να διαβάσουν, συνηθως δεν πεταγεται ο κάθε ψαγμένος να γράψει ολόκληρο άρθρο με τη γνώμη του για την ορθότητα του συστηματος των πανελληνίων. Είμαι σίγουρη πως το θέμα αυτό έχει αναλυθεί σε άλλες αναρτησεις, στις οποίες μπορείτε να εκφράσετε την ανησυχία σας χωρίς να αποπροσανατολίζετε τη δική μου ανάρτησηΔεν το πιστεύω ότι χρειάζεται να το πω αυτό πραγματικά
![]()
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Δεν το διάβασα όλο είπα. Διάβασα αρκετό για να καταλάβω ότι είναι εκτός θέματος μέχρι που έχασα το ενδιαφέρον μου. Στην αρχή είχα μια ελπίδα ότι θα ήταν όντως απάντηση σε αυτό που ζήτησαΣυγγνώμη εσύ δεν είπες ότι δεν το διάβασες όλο λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.... Πώς ξέρεις ότι είναι εκτός θέματος;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Mammy Nun
- giorgos8907
- XRY
- jellojina
- Sotiris 12
- mikrosamiamidi
- MariaApo
- GIANCHRIS
- thewitcher
- Scandal
- tan07
- vps
- Corfu kitty
- Stelios1231
- st.krf
- BatGuin
- EFAKIT
- Giannismsn
- psychoticwaltz
- aris65
- Leo komm
- Unboxholics
- E.Z
- sakplat
- Drscientist
- Dr. Gl. Luminous
- sophieee
- panaman
- Xryssa
- charmander
- katia.m
- Jauahahwiwisjs
- andyklad
- elefther1ou_
- Katerinakikii
- korydallos
- waakaq
- thenutritionist
- korlef
- FNC_Sophia
- Mixalis!
- m.b.
- voοdoο
- Martheos
- jYanniss
- acc/fin04
- eleniS.
- ang12_012
- abyssiniancat
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.