Loreley
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Σε 1 και κάτι μήνα όμως από σήμερα θα συμβαίνει ακριβώς το αντιθέτως
Γιατί στρουμφίζει η ζωή
Περνάει σαν γιορτή σαν ρόδα γυρίζει
μας παίρνει μαζί,
ποτάμι κιλά
και δεν σταματά
στρουμφίζει η ζωή μας
σαν μπόρα περνά.
μας δίνει χαρές
μας παίρνει στιγμές
βουρκώνει τα μάτια
μα δε σταματά
kai έτσι και αλλιώς γυρίζει ο τροχός στρουμφίζει
η ζωή μας περνάει ο καιρός....
οι χαρές μας ξεχνάνε και οι πίκρες μας
μαζί μας γελούν
να ταν παιχνίδι
η ζωή μας ατέλειωτη
φάρσα των στρουμφ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Παιδια, αν δεν εχετε παει στο Ναυπλιο πρεπει να πατε!!! Εγω ειμαι 14 χρονων και εχω παει εκει 6-7 φορες...για διακοπες... ενω συνηθως στα περισσοτερα μερη που παω διακοπες παω μια φορα...αξιζει τα λεφτα του το Ναυπλιο... και σκεφτητε οτι μενω θεσσαλονικη!!Πολυ μακρια απο το ναυπλιο!!!Πατε οποια εποχη θελετε!!παντα ειναι τελεια
Και εγω έχω πάει Ναύπλιο και διακοπές και εκδρομές και συμφωνώ μαζί σου!! Είναι τέλεια!!! Θα έμενα άνετα εκεί!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.