Εσείς σε ποιο συγκεκριμένο αντικείμενο του δικού σας επιστημονικού πεδίου κάνετε έρευνα; Γενικότερα εκτός από αυτό το περιστατικό πώς έχετε πάει; Ήσασταν οκ από χρηματοδότηση πχ σας βγήκε όπως θα θέλατε το έργο και τα αποτελέσματά του;
Νομίζω πως ένας παράγοντας που δεν θέσαμε για την ερευνητική παραγωγή είναι και η αξιολόγηση τελικά που από ότι φαίνεται ενώ μπορεί από θέμα χρηματοδότησης, πρωτοτυπίας και ενδιαφέροντος να ήμασταν οκ, μπορεί να τα χαλάσει ένας και δύο τύποι, όπως στην δική σας περίπτωση.
α) Λίγο τρελό, αλλά εάν κάλυπταν επαρκώς το θέμα τι ήθελε, τους δικούς του ορισμούς, λες και ήσασταν στο μυαλό του
β) Μα τι να κάνουμε, εάν μία έρευνα απαιτεί πιο πολύ πρακτικό μέρος ντε και καλά να την κάνουμε θεωρητική

γ) Άουτς, κατάλαβα προσωπικές διαφορές, για αυτό πρέπει να εφαρμοστεί και το double blind review, ήταν κάπως παιδιάστικη αυτή η αφορμή.
δ) απωθημένα
Λίγο πολύ νομίζω ότι όλα του έφταιγαν και όλα του χτύπησαν χορδές.
Όταν λέτε σε νέο γύρο, εξετάζεται από έναν ή από 2 πάλι; Σε εσάς ήταν 6 λόγω διδακτορικού ένα απλό paper είναι 2 ή είναι ανάλογα; Είμαι λίγο άπειρη για αυτό ρωτάω, συγγνώμη ...