Είμαι σε μία παρέα στο σχολείο και χωρίς να θέλω κάποιοι με συγκαταλέγουν στα φυτά, ενώ υπάρχουν και μαθητές με μεγαλύτερο βαθμό. Πώς μπορώ να βγω από την παρέα μου και να μπω στην άλλη χωρίς να εκτεθώ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Κορίτσι μου, σε ευχαριστεί η παρέα που είσαι τώρα? Αν ναι, ποιος ο λόγος να απομακρυνθείς? Για να μοιάσεις στη μάζα? Τί να σου πω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex S
Νεοφερμένο μέλος

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 845212
Επισκέπτης

Guest 712911
Επισκέπτης

Guest 845212
Επισκέπτης

Γυμνάσιο νομίζω πηγαίνει.![]()
Eισαι 21 και πας ακομα σχολειο?Συνηθως αυτοι που μενουν ταξεις (εμεινες και πολλες απο οτι βλεπω) δεν κανουν παρεα με τα ''φυτα''
![]()

Έτσι την είχα βάλει την ηλικία στην αρχή! 13 είμαι!
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Κοπελιά να σου πω πρεπει να διαβαζεις ειτε σε λε νε φυτο ειτε οχι.
Αλλα αν σε λιγα χρονια σου πουνε να κατσουμε μαζι να αντιγραψουμε μην τους κανεις την χαρη
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα σου λέω όλο αυτό το θέμα κουλ και φυτών εξαλείφεται τελείως μόλις φτάσεις στα τέλη λυκείου και γενικά μόλις τελειώσεις το σχολείο...δεν έχει νόημα και θα δεις ότι θα γελάς και εσύ η ίδια με τον εαυτό σου!Δε σημαίνει ότι επειδή ήταν τότε κουλ θα είναι και σε όλη τους τη ζωή ή ότι όλο αυτό έχει κάποιο νόημα..Όλα στο μυαλό μας είναι!Κοίτα να τελειώσεις αξιοπρεπώς το γυμνάσιο και να πάρεις βάσεις για το λύκειο..και μην ασχολήσε με χαζά πράγματα... απλά αδιαφόρησε...
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ουτου σι αλλως στην Γ γυμνασιου ποιο πιθανον ειναι να την ζητανε να κατσουν μαζι για να αντιγραφουν οπως συνεμβενε και στο δικο μας σχολειοΕντάξει είναι μικρή ακόμα και για αυτό τη συγχωρούμε... θα καταλάβει στην πορεία ότι τέτοια πράγματα δεν γίνονται!Δεν πρέπει όλα να τα θεωρούμε ως ένα ακόμα παιχνίδι...Και σιγά που σε λένε φυτό και κάτι τρέχει στα γύφτικα...
Ένα σου λέω όλο αυτό το θέμα κουλ και φυτών εξαλείφεται τελείως μόλις φτάσεις στα τέλη λυκείου και γενικά μόλις τελειώσεις το σχολείο...δεν έχει νόημα και θα δεις ότι θα γελάς και εσύ η ίδια με τον εαυτό σου!Δε σημαίνει ότι επειδή ήταν τότε κουλ θα είναι και σε όλη τους τη ζωή ή ότι όλο αυτό έχει κάποιο νόημα..Όλα στο μυαλό μας είναι!Κοίτα να τελειώσεις αξιοπρεπώς το γυμνάσιο και να πάρεις βάσεις για το λύκειο..και μην ασχολήσε με χαζά πράγματα... απλά αδιαφόρησε...
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ουτου σι αλλως στην Γ γυμνασιου ποιο πιθανον ειναι να την ζητανε να κατσουν μαζι για να αντιγραφουν οπως συνεμβενε και στο δικο μας σχολειο
???????
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Εννοώ ότι στην γ γυμνασίου που τα πράγματα είναι ζόρικα θα την ζητάνε???????
έλα να κάτσουμε μαζί μόνο και μόνο για να αντιγράψουν μπας και περάσουνε στο Λύκειο και δε μείνουν ξανά στην Γ Γυμνασίοθυ
NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.