:Nik0l:
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

έχω φρίξει πια......ακούστε kt.........έχω μια ερώτηση για τα θρησκευτικά....0poios πάει A γυμνασίου θα καταλάβει...στην σελίδα 51 <<προσπαθώ να καταλάβω περισσότερο>> άσκηση 1......τι εννοείς ο ποιητής??/........προσπαθώ η ktlv τη άσκηση εδώ k ώρες....:η
Πές την ερώτηση τον τίτλο του κεφάλαιου και θα σου απαντήσω
αν δεν σου απαντήσω εγώ έχουμε τον ειδικό whisper jesus αυτός θα ξέρει σίγουρα.
tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος

1ον, γραφε εληνικα. Τα greeklish απαγορευονται. 2ον, ο τιτλος ειναι ασχετος με το θεμα σου. Και 3ον, διαβαζεις θρησκευτικα; Ελεος!![]()
Συμφωνώ!
Νικόλ, δε χρειάζεται να καταλάβεις τι ζητάει ακριβώς..Γράψε τα γνωστά για την αγάπη για το συνάνθρωπο και δε θα έχεις πρόβλημα

element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Σωστα!!!!!!Κ εγω ετσι κανω πανταΣυμφωνώ!
Νικόλ, δε χρειάζεται να καταλάβεις τι ζητάει ακριβώς..Γράψε τα γνωστά για την αγάπη για το συνάνθρωπο και δε θα έχεις πρόβλημαΘρησκευτικά είναι...

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

δεν ειπαμε να δινουμε και τις πιο προχειρες απαντησεις αλλα οχι και να σκαμε με τις ωρες για ενα τετοιο μαθημα! δεν αξιζει ρε παιδια..!
nPb
Επιφανές μέλος

αυτα δεν μπορω! τι καθεστε και σκατε για βλακειες!?
δεν ειπαμε να δινουμε και τις πιο προχειρες απαντησεις αλλα οχι και να σκαμε με τις ωρες για ενα τετοιο μαθημα! δεν αξιζει ρε παιδια..!
όντως...
υπάρχουν πολύ πιο χρήσιμα πράγματα στην ζωή από τα θρησκευτικά

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

αυτο ειναι σιγουρο.όντως...
υπάρχουν πολύ πιο χρήσιμα πράγματα στην ζωή από τα θρησκευτικά

εγω προσωπικα δεν ειδα καμια υστερια. απλως ειπα οτι δεν αξιζει να καθεται καποιος να σκαει για καποια συγκεκριμενα μαθηματα. λες και αμα δεν κανει την ασκηση στα θρησκευτικα σωστα (ή μαλλον οπως τα θεωρουν αυτοι σωστα) θα χαλασει ο κοσμος... υστεριες επειδη καποιοι το διαβαζουν? και εγω δεν ειναι οτι δεν το διαβαζω απλως δεν δινω την βαση που δινω σε αλλα μαθηματα!Σταματήστε ομαδικώς και τις υστερίες για ένα εύκολο μάθημα,και τις υστερίες επειδή κάποιοι το διαβάζουν.Τρία χρόνια + στο site έχω δει αυτό το θέμα 45 φορές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.