manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick_el_loco
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

και αν υποθέσουμε οτι εγώ θέλω να δω μόνο την έκθεση, πρέπει να πληρώσω για τρια μαθήματα, δηλαδή σα να λέμε ελάχιστη χρέωση είναι 50 ευρώ;
και δεν είναι μόνο αυτό η χαζομάρα αλλά και το άλλο. Δηλαδή λένε 50 για τα τρία μαθήματα που σημαίνει οτι η ταρίφα παει 50 / 3 = 16,666666.... και άμα θές να δεις και ένα τέταρτο γραπτό εκεί το πληρώνεις + 30 ευρώ ανά γραπτό...
Ελεος πια.. τουλάχιστον βάλτε μια ταρίφα κατευθείαν.. μην μας μπερδεύτε έτσι...
Όχι.Απλά, όταν θέλεις να δεις τα 3, σου κάνουνε καλύτερη τιμή:
τα τρία στην τιμή του ενός.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Μα έτσι κι αλλιώς το γραπτό θα είναι αδιόρθωτο,οπότε ποιος ο λόγος να δώσεις τα λεφτά????![]()
αυτο λεω κι εγω

TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μακάρι να ήταν μόνο πανηλίθιοι και πανίβλακες!με τέτοιους πανίβλακες και πανηλιθίους να διουκούν την Ελλάδα νομίζατε πως η Ελλάδα θα πάει μπροστά και δεν θα είναι 50 χρόνια πίσω απο ότι οι άλλες χώρες της ΕΕ;Ακου εκεί 80 ευρώ να δεις τα γραπτά σου.Σε πιο όνειρο το είδαν πάλι αυτό.![]()
Ας σταματήσουμε να τους αθωώνουμε με το να τους λέμε πανίβλακες,ανίκανους και πανηλίθιους...
Αχ!
Georgina12617
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα βέβαια αυτη ειναι η χωρα που θα παει μπροστα με τετοιους αθλιους νομους που σου λενε οτι για μια υποθεση 10λεπτου σε χρεωνουν μαυρο χαβιαρη...

Κατα τα αλλα θελουν να αλλαξουν και το εκπαιδευτικο συστημα τρομαρα τους...
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

Γιατι θες να δεις τα γραπτα σου; Σοβαρα το λες ή ειρωνικα;
Ειρωνικά το έλεγα εννοείται. Σιγά τώρα μην δώσω και λεφτά για να δω αυτά που εγώ ο ίδιος έγραψα. Και από όσα ξέρω ούτε θα είναι σημειώσεις πάνω στα γραπτά των βαθμολογητών ούτε θα γίνει επαναβαθμολόγηση. Άρα τσάμπα ταλαιπωρία και χρήμα.
ἅλς
Διάσημο μέλος

Ήμαρτον!!!
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.