@papi Νεοφερμένο μέλος Ο @papi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Ιανουαρίου 2021 στις 18:04 Ο @papi έγραψε: #1 10-01-21 18:04 Γειά σας και καλή χρονιά. Θαθελα να μάθω αν κάποιος με δυσλεξία μπορεί να γίνει παπάς με το χειροτονία? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2021 στις 12:46 Ο Slytherin: #2 12-01-21 12:46 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί ο οποιοσδήποτε να γίνει δόκιμος μοναχός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γειά σας και καλή χρονιά. Θαθελα να μάθω αν κάποιος με δυσλεξία μπορεί να γίνει παπάς με το χειροτονία? Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2021 στις 12:46 Ο Slytherin: #2 12-01-21 12:46 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί ο οποιοσδήποτε να γίνει δόκιμος μοναχός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί ο οποιοσδήποτε να γίνει δόκιμος μοναχός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.