DieM
Νεοφερμένο μέλος
Ο DieM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

25-05-22

10:12
Καλημέρα. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιο πανεπιστήμιο που να μη θέλει πολλές ώρες φυσικής παρουσίας στα μαθήματά του. Εργάζομαι και έχω απαιτητικές αθλητικές δραστηριότητες και θα ήθελα να περάσω σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο δεν σε υποχρεώνει σε πολλές ώρες φυσικής παρουσίας ανα εβδομάδα. Δε με απασχολεί η επαγγελματική αποκατάσταση. Απλά θέλω να βγάλω ένα πανεπιστήμιο. Παρακαλώ περιμένω τις απαντήσεις σας.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.799 μηνύματα.

25-05-22

11:47
παιδαγωγικα φιλοσοφικη και γενικα οι περισσοτερες σχολες θεωρητικης κατευθηνσηςΚαλημέρα. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιο πανεπιστήμιο που να μη θέλει πολλές ώρες φυσικής παρουσίας στα μαθήματά του. Εργάζομαι και έχω απαιτητικές αθλητικές δραστηριότητες και θα ήθελα να περάσω σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο δεν σε υποχρεώνει σε πολλές ώρες φυσικής παρουσίας ανα εβδομάδα. Δε με απασχολεί η επαγγελματική αποκατάσταση. Απλά θέλω να βγάλω ένα πανεπιστήμιο. Παρακαλώ περιμένω τις απαντήσεις σας.
DieM
Νεοφερμένο μέλος
Ο DieM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

25-05-22

12:04
τα παιδαγωγικά δεν έχουν εργαστήρια?παιδαγωγικα φιλοσοφικη και γενικα οι περισσοτερες σχολες θεωρητικης κατευθηνσης
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.042 μηνύματα.

25-05-22

17:49
Εγώ καλέ έχω να πάω δύο μήνες στην σχολήΚαλημέρα. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιο πανεπιστήμιο που να μη θέλει πολλές ώρες φυσικής παρουσίας στα μαθήματά του. Εργάζομαι και έχω απαιτητικές αθλητικές δραστηριότητες και θα ήθελα να περάσω σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο δεν σε υποχρεώνει σε πολλές ώρες φυσικής παρουσίας ανα εβδομάδα. Δε με απασχολεί η επαγγελματική αποκατάσταση. Απλά θέλω να βγάλω ένα πανεπιστήμιο. Παρακαλώ περιμένω τις απαντήσεις σας.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.640 μηνύματα.

28-05-22

13:30
αυτά δεν έχουν υποχρεωτική παρουσία όχι ότι με αραλίκι χωρίς παρουσία περνάς. Η παρουσία στα μαθήματα αυτών των σχολών ιδίως της φιλοσοφικής που εντάσσεται η σχολή μου είναι αναγκαστική αν θες να περάσεις μαθήματα. Στις θεωρητικές σχολές οι σημειώσεις είναι το Α και το Ω.παιδαγωγικα φιλοσοφικη και γενικα οι περισσοτερες σχολες θεωρητικης κατευθηνσης
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.042 μηνύματα.

28-05-22

13:36
Εγώ δεν πάτησα ποτέ και κόπηκα μόνο σε ένα...αυτά δεν έχουν υποχρεωτική παρουσία όχι ότι με αραλίκι χωρίς παρουσία περνάς. Η παρουσία στα μαθήματα αυτών των σχολών ιδίως της φιλοσοφικής που εντάσσεται η σχολή μου είναι αναγκαστική αν θες να περάσεις μαθήματα. Στις θεωρητικές σχολές οι σημειώσεις είναι το Α και το Ω.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.874 μηνύματα.

28-05-22

16:52
εριφυλη κοολΕγώ δεν πάτησα ποτέ και κόπηκα μόνο σε ένα...Στην φιλοσοφική
Εσυ εισαι πηγαίο ταλεντο αλλα δεν ειναι ολοι ετσι
Επιστημη που δεν πας στα αμφιθεατρα δεν ειναι επιστημη γαι τον φοιτητή.
Υπαρχει ομως και το αλλο σπορ, δινω τοσα και το παιρνω ( κολλεγια, εξωτερικο)
Ειδικα τωρα που η μανδαμ καταργει το ΔΟΑΤΑΠ θα γινει δωσε και μενα μπαρμπα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgosvezir24
- buffon85
- augustine
- Hased Babis
- mermaid89
- Mary_03
- Steve9393
- 🔹dimitra🔹
- TheUnknown
- Τρελας123
- Nickt23
- KingOfPop