Πανεπιστήμια vs TEI

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Για ποιον λόγο συνεχίζουν να ιδρύονται πολυτεχνικές σχολές;
Έχει η Ελλάδα τόση ανάγκη από μηχανικούς;
Εδώ ήδη αυτοί που βγαίνουν δεν εργάζονται καν ως μηχανικοί γιατι δεν υπάρχει δουλειά στο αντικείμενο τους
αυτο καλη ερωτηση ηδη εχουμε κορεσμο πχ πολιτικων μηχανικων τι θα μας κανουν να βγουνε κιαλοι? ισως η ελλαδα στο μελλον με τοσους μηχανικους να αναλαμβανει εργα και για αλλες χωρες!

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 155 μηνύματα.
Επεσαν τιτλοι τελους με 6 χρονια καθυστέρηση.

Με εξαίρεση τους πολιτικούς.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.125 μηνύματα.
Και τώρα μπορούν να εγγράφονται στο ΤΕΕ ως μηχανικοί;
Ναι μπορουν..
Το παδα και καθε αλλο θα στειλει το φεκ στο ΤΕΕ και το αυτο θα δεχθει την αιτηση των παιδιων για την διαδικασια εγγραφης ( εξετασεις).

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.125 μηνύματα.

nikos nikolaou

Νεοφερμένο μέλος

Ο nikos nikolaou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
αυτο καλη ερωτηση ηδη εχουμε κορεσμο πχ πολιτικων μηχανικων τι θα μας κανουν να βγουνε κιαλοι? ισως η ελλαδα στο μελλον με τοσους μηχανικους να αναλαμβανει εργα και για αλλες χωρες!
Εμένα προσωπικά αυτό μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Θα μου άρεσε επισης πάρα πολύ αν ερχόντουσαν από άλλες χώρες να σπουδάσουν στα πολυτεχνεία μας. Βεβαία φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο στον ύπνο μας.

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Εμένα προσωπικά αυτό μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Θα μου άρεσε επισης πάρα πολύ αν ερχόντουσαν από άλλες χώρες να σπουδάσουν στα πολυτεχνεία μας. Βεβαία φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο στον ύπνο μας.
Ατοπο εντελως και να παιρνουμε εργα απο αλλες χωρες και να ερθουν απο αλλες χωρες να σπουδασουν στα πολυτεχνεια μας σε καθε χωρα οτι εχει να κανει με το real estate εχει τους δικους της μηχανικους.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Τωρα που ο τραμπ απαγορεψε στο harvart να γραφει καμαρια των απανταχου πολιτικων και γενικως οχι αμερικανακια ...ισως να ερθουν εδω.

1747994042421.png

Α ρε αλεξη τι τους ειπες εκει που πηγες?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

ωχ λαθος ειπα ..ο τραμπ ειπε να γραφει μονο αμερικανακια το harvard.
Α ρε κουλη προλαβες ..και εμεις οι τυχεροι απολαμβανουμε την υψιστη διανοηση σου.

1747998597631.png

akis_95

Νεοφερμένο μέλος

Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα.
Για να γραφτουν στο ΤΕΕ.Θα πρεπει να το αποφασισει το ΤΕΕ.Καθιστε να δουμε τι θα γινει.....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μετα θα πανε στο ΣΤΕ οι μηχανικοι απο τις κανονικες πολυτεχνικες και θα γινει της ποπης.

V@Per

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο V@Per αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Για να γραφτουν στο ΤΕΕ.Θα πρεπει να το αποφασισει το ΤΕΕ.Καθιστε να δουμε τι θα γινει.....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μετα θα πανε στο ΣΤΕ οι μηχανικοι απο τις κανονικες πολυτεχνικες και θα γινει της ποπης.
Μαλιστα..Τόσο καιρό έχει μπει η υπογραφή του ΤΕΕ (από επιτροπή) και αυτό που είχε μείνει ως εκκρεμότητα ήταν η ίδρυση πολυτεχνικής σχολής. Άρα εσύ μας λες πως το ΤΕΕ που έχει υπογράψει τώρα μετά από την ίδρυση πολυτεχνικής σχολής θα σταθεί εμπόδιο?

akis_95

Νεοφερμένο μέλος

Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα.
Μαλιστα..Τόσο καιρό έχει μπει η υπογραφή του ΤΕΕ (από επιτροπή) και αυτό που είχε μείνει ως εκκρεμότητα ήταν η ίδρυση πολυτεχνικής σχολής. Άρα εσύ μας λες πως το ΤΕΕ που έχει υπογράψει τώρα μετά από την ίδρυση πολυτεχνικής σχολής θα σταθεί εμπόδιο?
Δεν εχει υπογραφει.Εκανε και το ΤΕΕ ενημερωση προς τα μελη ΤΕΕ και εγινε συζητηση.Σκεφτονται την αλλη της εξετασης της αδειας ασκησεως

nikos nikolaou

Νεοφερμένο μέλος

Ο nikos nikolaou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Τωρα που ο τραμπ απαγορεψε στο harvart να γραφει καμαρια των απανταχου πολιτικων και γενικως οχι αμερικανακια ...ισως να ερθουν εδω.

View attachment 148210
Α ρε αλεξη τι τους ειπες εκει που πηγες?

Για φαντάσου μια μέρα τον βασιλιά της Αγγλίας να καυχιέται ότι σπούδασε Μετσόβιο σαν να καυχιέται ότι σπούδασε harvard. Η ακόμα καλύτερα να κάνει το ίδιο για το ΠΑ.ΔΑ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Για φαντάσου μια μέρα τον βασιλιά της Αγγλίας να καυχιέται ότι σπούδασε Μετσόβιο σαν να καυχιέται ότι σπούδασε harvard. Η ακόμα καλύτερα να κάνει το ίδιο για το ΠΑ.ΔΑ
Η Καρολος ειναι καλος ανθρωπος δηλωμενος ελληνας και δεν θα ειχε προβλημα. Η μανα του ηταν στριτζο
Αυτη η ξυνη που ειχαν καποτε πρωθυπουργο (θατσερ) και τους κατεστρεψε , αν δεν πηγαινε στην οξφορδη δεν θα ενιωθε καλα.
Εν μερη συμφωνω με τον τραμπ ..τα αμερικανικα πανεπιστημια ειναι για να σπουδαζουν τα αμερικανακια και οχι τα ηλιθια καμαρια των απανταχου πολιτικων που το μπουκωνουν φραγκα.
Για πιο λογο το 20% των φοιτητων να ειναι κινεζακια ...?τα μορφωνω για να μαχονται μετα την αμερικη?
Πρωτα αμερικανακια και μετα ποσοστο για αλλοδαπα.
Τα ιδια εκαναν και εδω...ξερογλείφεται το φτωχο ελληνακι εξω απο την ιατρικη ΑΠΘ με την κλειστη πορτα ....και ερχεται η ''διανοια'' απο το ντουμπαι με τα 13000€ το χρονο... και τελειωνει και σε 6 χρονια.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Τους Μηχανικους ηλεκτρονικων υπολογιστων τους γραφουν στην κατηγορια δικαιωματων των Ηλεκτρονικων μηχανικων του ΤΕΕ καθοτι δεν υπαρχει κατηγορια δικαιωματων Μηχανικων ηλεκτρονικων υπολογιστων..Οκ
Τους ΗΜΜΥ καταλαβαινω τους γραφουν μονο στους Ηλεκτρολογους μηχανικους και οχι και στους Ηλεκτρονικους μηχανικους.. Οκ μια χαρα ...τα δικαιωματα των ηλεκτρολογων καλυπτουν και τα δυο.

Τελευταία επεξεργασία:

Leo komm

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 142 μηνύματα.
Πρακτικα πολλες σχολες υπαρχουν για να υπαρχουν και να 'βολευονται' καταστασεις...
Ποιος ο λογος υπαρξης Ηλκτρονικων Μηχανικων, Μηχανικων Υπολογιστων κτλ οταν το αντικειμενο καλυπτεται ανετα απο τους ΗΜΜΥ & εν'μερη απο τους Πληροφορικαριους? Ποια τα δικαιωματα τους και τι παραπανω μπορουν να κανουν που δεν μπορει ενας ΗΜΜΥ με ενα μεταπτυχιακο? Πρακτικα κανενας.. Εξω πχ αν πας και πεις οτι ειμαι 'Μηχανικος' ΤΙ ακριβως μηχανικος θα σε πουν? ΗΜΜΥ? (το εχω ζησει &κατι τετοιο εννοουν ή κατοχος μεταπτυχιακου....)

Καποια στιγμη θα πρεπει να γινει ενα καλο ξεκαθαρισμα...

(Τα πραγματα πηραν το δρομο τους με το ΤΕΕ και τα νεα Πολυτεχνεια, μονο καλα νεα ειναι αυτα....Το μονο που μενει εινι να τελειωσει το τυπικο θεμα με το ΕΘΑΑΕ και την καταταξη σε κατηγορια 7)

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρακτικα πολλες σχολες υπαρχουν για να υπαρχουν και να 'βολευονται' καταστασεις...
Ποιος ο λογος υπαρξης Ηλκτρονικων Μηχανικων, Μηχανικων Υπολογιστων κτλ οταν το αντικειμενο καλυπτεται ανετα απο τους ΗΜΜΥ & εν'μερη απο τους Πληροφορικαριους? Ποια τα δικαιωματα τους και τι παραπανω μπορουν να κανουν που δεν μπορει ενας ΗΜΜΥ με ενα μεταπτυχιακο? Πρακτικα κανενας.. Εξω πχ αν πας και πεις οτι ειμαι 'Μηχανικος' ΤΙ ακριβως μηχανικος θα σε πουν? ΗΜΜΥ? (το εχω ζησει &κατι τετοιο εννοουν ή κατοχος μεταπτυχιακου....)

Καποια στιγμη θα πρεπει να γινει ενα καλο ξεκαθαρισμα...

(Τα πραγματα πηραν το δρομο τους με το ΤΕΕ και τα νεα Πολυτεχνεια, μονο καλα νεα ειναι αυτα....Το μονο που μενει εινι να τελειωσει το τυπικο θεμα με το ΕΘΑΑΕ και την καταταξη σε κατηγορια 7)
Ευκολο. Ο λογος υπαρξης τοσων πολλων σχολων ειναι γιατι παλια ανοιγοντας σχολες διοριζες καθηγητες στο δημοσιο. Πχ ποιος ο λογος υπαρξης του σεμφε? υπαρχει καποια διαφορα απο φυσικο η μαθηματικο εκπα η απλα ανοιχτηκε σαν σχολη απο την τοτε κυβερνηση για να διοριστουν οι απειροι καθηγητες με διδακτορικο και να μην προσφερουν τιποτα ουσιαστικο στην ελληνικη οικονομια. Ετσι λοιπον περα απο το σεμφε γινεται με τους ηλεκτρολογους κλπ. Ειναι ελληνικο παραμυθι που πανω σε αυτο εχει βασιστει η ελληνικη οικονομια και φαινεται καθημερινα απο το τεραστιο δημοσιο χρεος!

Leo komm

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 142 μηνύματα.
Η καλα... αλλη ιστορια - 'αμαρτια' η ΣΕΜΦΕ...η σχολη 'τραβεστι'.... Εκει και αν εχει καταλαβει κανεις το λογο υπαρξης της (και για να προλαβω παρεξηγησεις μια χαρα ειναι τα παιδια εκει & πολυ δυσκολη & στρυφνη σχολη, αλλα περαν του να βολεψουμε καταστασεις και ατομα πραγματικα ΔΕΝ εχει λογο υπαρξης...ισως να ειναι και παγκοσμια πρωτοτυπια...ισως σαν τμημα για υποψηφιους Διδακτορες και ειχε νοημα...λεω τωρα μια ιδεα..).
Τωρα τι λες? Τελειωσα ΣΕΜΦΕ... Μπραβο! Τι ακριβως εισαι, τι κανεις, τι παραπάνω κάνεις που δεν μπορεί να κάνει ένας μαθηματικός -φυσικός-ΗΜΜΥ κτλ και σε κάνει τόσο μοναδικό ? Επαγγελματική αποκατάσταση υπάρχει ή αλιεύετε στην ίδια δεξαμενή με τους παραπάνω; Γιατί να ‘χασω’ 5 χρόνια από την ζωή μου εκεί και να δυσκολευομαι να εξηγήσω το τι είμαι; Δυσκολο.... Σκεψεις κάνω..θαθελα να ξέρω τι λένε στα παιδιά εκεί…

Εδω εχω το ΦΕΚ του 2018 με τα δικαιωματα των Μηχανικων, Μετρημένα κουκιά… αυτά είναι, η Πολιτεια αναγνωρίζει αυτά.. τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο, αυτό είναι το νομοθετικό πλαίσιο, για τα υπόλοιπα βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα σας.

Πλησιαζει ο καιρος να κανουν τα παιδια μηχανογραφικα και καλο θα ειναι καποια πραγματα να τα ξερουν.

Τελευταία επεξεργασία:

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η καλα... αλλη ιστορια - 'αμαρτια' η ΣΕΜΦΕ...η σχολη 'τραβεστι'.... Εκει και αν εχει καταλαβει κανεις το λογο υπαρξης της (και για να προλαβω παρεξηγησεις μια χαρα ειναι τα παιδια εκει & πολυ δυσκολη & στρυφνη σχολη, αλλα περαν του να βολεψουμε καταστασεις και ατομα πραγματικα ΔΕΝ εχει λογο υπαρξης...ισως να ειναι και παγκοσμια πρωτοτυπια...ισως σαν τμημα για υποψηφιους Διδακτορες και ειχε νοημα...λεω τωρα μια ιδεα..).
Τωρα τι λες? Τελειωσα ΣΕΜΦΕ... Μπραβο! Τι ακριβως εισαι, τι κανεις, τι παραπάνω κάνεις που δεν μπορεί να κάνει ένας μαθηματικός -φυσικός-ΗΜΜΥ κτλ και σε κάνει τόσο μοναδικό ? Επαγγελματική αποκατάσταση υπάρχει ή αλιεύετε στην ίδια δεξαμενή με τους παραπάνω; Γιατί να ‘χασω’ 5 χρόνια από την ζωή μου εκεί και να δυσκολευομαι να εξηγήσω το τι είμαι; Δυσκολο.... Σκεψεις κάνω..θαθελα να ξέρω τι λένε στα παιδιά εκεί…

Εδω εχω το ΦΕΚ του 2018 με τα δικαιωματα των Μηχανικων, Μετρημένα κουκιά… αυτά είναι, η Πολιτεια αναγνωρίζει αυτά.. τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο, αυτό είναι το νομοθετικό πλαίσιο, για τα υπόλοιπα βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα σας.

Πλησιαζει ο καιρος να κανουν τα παιδια μηχανογραφικα και καλο θα ειναι καποια πραγματα να τα ξερουν.
Oπως και το αλλο παραδοξο οτι στα χαρτια ημμυ, μηχανολογοι και ναυπηγοι εχουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιωματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Για γνωση των νεων παιδιων που θα συμπληρωσουν μηχανογραφικο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια