Χάρη θα μας κάνετε να φύγετε. Θα μειωθεί στατιστικά και η ανεργία.
Θα σε στενοχωρήσω, αλλά εκτός από άτομα σαν εμένα φεύγουν και επιχειρήσεις και μάλιστα παραγωγικές, μεταποιητικές κ.α.
Οπότε στο τέλος οι μόνες "επιχειρήσεις" που θα μείνουν για να μπορείς να εργαστείς θα είναι καφετέριες, σουβλατζίδικα και τα...μπουρδέλα στην Άνω Τρούμπα!

Και το μεγαλύτερο όλων φυσικά, το Δημόσιο, το όνειρο ζωής σου...μόνο που ως τότε αντί για € πιθανότατα θα πληρώνεσαι σε πεντακοσιόδραχμα!

Μόνο ένας φελός δεν αντιλαμβάνεται πόσο καταστροφικό είναι το ακατάπαυστο brain drain για ένα κράτος...
Αφήστε μας εμάς εδώ να απολαμβάνουμε τον ήλιο στην παραλία μέχρι τον διορισμό μας.
Τον ΠΟΙΟΝ;;;

Αγόρι μου, ούτε ο κολλητός του Τσίπρα ο μέγιστος Καρανίκας δεν κατάφερε να διοριστεί, μετακλητό τον έκανε και μόλις βγει ο Μητσοτάκης ο πρώτος που θα πάρει πόδι θα είναι!

Καλή τύχη!

Ναι υπάρχουμε και εμείς που δεν έχουμε ανάγκη να φιλίσουμε τον κώλο του αφεντικού και να δουλέψουμε 40 ώρες την ημέρα.
Τη βδομάδα μήπως;
Ναι και δεν ντρέπομαι να το πω.
Γιατί να ντραπείς, σε ξέρουμε κι από χθες;Ανώνυμος είσαι, άεργος είσαι, χαβαλέ κάνεις...κατανοητό!
Στον πατέρα σου πάντως δε νομίζω να έχεις το θάρρος να τα πεις...
Πάντως τυο επίπεδο των επιχειρημάτων είναι πολύ χαμηλό, μόλις έγραψα ότι η Ελλάδα τελικά ΔΕΝ αναγνωρίζει ως ισότιμους τους ΤΕΙ-τζήδες, αυτοί μου έγραψαν τι μπανανία είναι η Ελλάδα...
Ο antis έχει ανεβάσει 500.000.000 posts με links για το "πως" αναγνωρίζει το Ελληνικό κράτος τα Τ.Ε.Ι., που τα κατατάσσει κ.λπ.!Κι εσύ ακόμη γράφεις ξερά και απόλυτα ότι "ΔΕΝ αναγνωρίζονται"...για ένα θέμα που εξαρχής ήσουν νυχτωμένος!
Είσαι για γέλια!Τι άλλο να σου πούμε δηλαδή;Και σε ποντικό να απευθυνόμασταν θα το είχε πιάσει ως τώρα!
Φυσικά και είναι Μπανανία μια χώρα που ενώ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ακαδημαϊκά πανεπιστήμια & Τ.Ε.Ι. ως ισότιμα ΔΕΝ πράττει τις απορρέουσες απ' το Σύνταγμα και τους νόμους υποχρεώσεις της απέναντι στους πτυχιούχους για τη ΝΟΜΙΚΗ επαγγελματική τους κατυχόρωση, επηρεαζόμενη από συνδικαλιστικές ομάδες, πολιτικά κόστη και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους...και φυσικά το ότι είναι Μπανανία είναι 100% η αιτία που κάποιοι συνάδελφοι πτυχιούχοι από σχολές χωρίς κατοχυρωμένα Ε.Δ. αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εργασιακή τους καθημερινότητα!
Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις με ανύπαρκτη επιχειρηματολογία ότι δικαίως συμβαίνει αυτό...ε τι να σου πω ρε αγόρι μου, πάνε στο Μαξίμου για μεροκάματο χαραμίζεσαι εδώ πέρα!
Όπως και να έχει τα ΤΕΙ είναι το μειονέκτημα που θα κουβαλάτε μια ζωή.
Αυτό το "μειονέκτημα" όπως λες ευτυχώς ακόμη κι εδώ πέρα είναι μικρό και αργά ή γρήγορα ξεπερνιέται...το δικό σου είναι δυστυχώς δια βίου!