challenger,με προβληματίζει το γεγονός ότι συνεχίζεις τον ατελέσφορο "διάλογο" με τον συγκεκριμένο κύριο,ο οποίος είναι φανερό ότι μόνη επιδίωξη έχει να αναδείξει τον εαυτό του,να μειώσει όλους τους άλλους και γενικότερα να ικανοποιήσει την ανικανοποίητη ματαιοδοξία του!
Και για να το κάνω πιο λιανά...
2.2 ξένες γλώσσες, πτυχίο από ενα απο τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Ελλάδα,Μεταπτυχιακό και προχωρημένο επαγγελματικό τίτλο που όσα λεφτά και να έχει ο μπαμπάς σου δεν θα στα προσφέρει γτ θέλουν ικανότητα και όχι λεφτά.
3.Το οτι ο μπαμπάς σου έχει λεφτά δεν σε καθιστά επιτυχημένο,κάπου μπερδεύεσαι.Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τον δικό μου πατέρα.
ΥΓ. Στον άλλον ,όχι ρε φίλε..ήθελες να περάσεις στο ΤΕΙ Σερρών ή Καβάλας...πρώτη σου επιλογή ήταν!Γελάει ο κόσμος
Ο "άνθρωπος" αυτός έβγαλε το συμπέρασμα,χωρίς να γνωρίζει τίποτα για εσένα ή εμένα,ότι εγώ είμαι ο βολεμένος καλομαθημένος γιος κι εσύ ο αποτυχημένος των Πανελληνίων...ούτε καν διανοήθηκε αυτό που postαρες,ούτε ότι η επιχείρηση η δική μας π.χ. μπορεί να πήγαινε χειρότερα προηγουμένως ή ότι οι άλλες δραστηριότητες ήταν δικής μου εμπνεύσεως κ.λπ.!Οπότε τι ψάχνεις;
Ο μόνος λόγος που δεν έχω κάνει αναφορά στα προσβλητικότατα και άστοχα μηνύματά του είναι,αφενός ότι δεν θέλω να πέσω στο επιπεδό του,αφετέρου δεν είμαι σαδιστής και δε μ'αρέσει να παίζω μ'έναν άνθρωπο ο οποίος φανερά,έχει πρόβλημα...
4.Οι μηχανικοί σε ποιον ακριβώς κόσμο βγάζουν περισσότερα λεφτα?Κοιτα επειδή συνεργαζόμουν με την Βιοχάλκο..και φαντάζομαι οι μηχανικοί που απασχολεί πρεπει να θεωρούνται καλοπληρωμένοι...θα σου πω να ξυπνήσεις γρήγορα τον ύπνο που κοιμάσαι.Εργασιακά σύμφωνοι μπορεί να είναι μπροστά οι μηχανικοί καθώς εμάς μας λιώνουν..Παρόλαυτά μπορούμε να δουλέψουμε μόνοι μας πολύ πιο εύκολα απότι ενας απο το 2 πεδίο.
5.Ακόμα και μεσα στηνκρίση τα μοναδικά επαγγέλματα που κινούνται είναι οικονομικής φύσης,άνοιξε τα ματάκια σου..γτ μάλλον στις σερρες έχετε άλλο κλίμα.
Δεν είναι οι μόνες,αλλά είναι μερικές απ'τις έως τώρα τοποθετήσεις του οι οποίες δεν στηρίζονται πουθενά,δεν συνοδεύονται με κανένα απολύτως δεδομένο/επεξήγηση κ.λπ. και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα!
Τον ρωτάς
λοιπόν που τα στηρίζει όλα αυτά...σου απαντάει;Όχι φυσικά!Και τι να σου απαντήσει θα μου πεις...το πιθανότερο είναι να την πάει για εκατοστή φορά αλλού την κουβέντα και να σου κάνει επιθετικές προσωπικές ερωτήσεις του στυλ "εεε καλά,από ΕΠΑ.Λ. ήσουν Πανεπιστήμιο θα πήγαινες;" κ.λπ. κ.λπ.
1. Το οτι δεν εχω δουλεψει απο που το έχεις συμπεράνει?Έχω 2 χρόνια προυπηρεσία στην μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου μου.
Άκουσε αγαπητέ μου ΑΕΚτζή,για να σοβαρευτούμε και να το λήξουμε μια και καλή...γιατί εντάξει,μια μέρα βαρούσα μύγες,δεύτερη είχα δουλειά στο PC,εεε από αύριο έχουμε και τρεχάματα!Δε θ'ασχολούμαστε όλη την ώρα με τα ψυχολογικά σου...
Παρεμφερείς internetικούς τυπάδες έχω φάει στη μάπα χρόοοοονια τώρα...κι όχι σαν εσένα,που απλά το κάνεις για να νοιώσεις εσύ καλύτερα!Σου μιλάω για περιπτώσεις ακόμη πιο χοντρές,με ανθρώπους οι οποίοι τα έλεγαν όλα αυτά επί πληρωμή και σε πολύ πιο σκληροπυρηνικά forums απ'αυτό!
Και μόνο απ'τον τρόπο που γράφεις,εγώ καταλαβαίνω όχι μόνο τι άνθρωπος είσαι,αλλά και αν έχεις σπρώξει ποτέ σου,αν έχεις δουλέψει ποτέ σου κ.λπ.
Σε προκαλώ λοιπόν,μέσω p.m. να ανταλλάξουμε ονοματεπώνυμα και τηλέφωνα,να μου πεις ποια είναι αυτή η εταιρία,να τους πάρω τηλέφωνο βρε αδερφέ και να ρωτήσω ποιος είσαι,με τι ασχολείσαι και γιατί δεν εργάζεσαι πια σε αυτούς,ΑΝ εργάστηκες όντως κάποτε...
Όποτε θες λοιπόν,στη διάθεσή σου!Άλλωστε δεν ξέρεις,μπορεί όντως να φανούμε χρήσιμοι ο ένας τον άλλο!Έχεις και την εγγύηση των υπολοίπων παιδιών εδώ μέσα που γνωρίζουν καλά ποιος είμαι,ότι τίποτα δεν πρόκειται να διαρρεύσει...
Μέχρι τότε,please spare me και για τη σχολή σου και για το φοβερό και τρομερό "ποιον" σου...εγώ το ξέρω πολύ καλά,όπως και οι περισσότεροι που σε διαβάζουν κι έχουν καταλήξει!
Υ.Γ. challenger,άμα έκανες τον κόπο να έβλεπες τα μηνύματα του κυρίου αυτού στο forum,θα έβλεπες ότι όλα είναι πάνω σε θέματα όπως αυτό,"5ο πεδίο","Τ.Ε.Ι. ή Deree" κ.α. παρεμφερή και όλα στο ίδιο μοτίβο!Αυτό από μόνο του,λίγο πολύ τα λέει όλα...