Καταρχας δεν σπουδαζω πληροφορικη,δεν ειμαι σε τει προκειται να μπω σε αει (οικονομικων επιστημων),ανασταση θελω να με πεις πως ενας αποφοιτος τει πληροφορικης με πτυχειο ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιας βαρυτητας με του αει και επιπλεον εμπαιρεια(πρακτικη) θα αποτελει δικο σου βοηθος που αν δεν κανω λαθος εισια μελλοντικοσ οικονομοπληροφορικαριος?
pizza93 ευτυχως που δεν ειχε εναν τοσο ΒΛΑΚΑ καθηγητη στον σχολικη μου πορεια,το να λες κατι τετοιο σε μαθητες ειναι εντελως αντι-παιδαγωγικο!οσο για το αεππ δεν ειπα πως δεν πρεπει να εχει θεωρεια ειπα οτι πρεπει να εχει και πραξη (γλωσσομαθεια) και αυτο δεν ειναι απλα μια δικη μου αποψη αλλα μια αποψη τον καθηγητων που το διδασκουν!οσο για τους αποφοιτιυς των τει πως δεν μπορουν να προσφερουν ρε ανιδεε στην παραγωγικη γνωση εισαι εντελως λαθος και δεν εχεις καταλαβει πολλα πραγματα!
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΑΕΙ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΤΕΙ ΕΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΤΕΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥΣ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.