Imjustagurl Νεοφερμένο μέλος Η Imjustagurl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Μαρτίου 2024 στις 22:10 Η Imjustagurl: #1 04-03-24 22:10 Παίδες, επειδή έχω μπερδευτεί. Όσοι θέλουν να δώσουν πανελλαδικές του χρόνου όπως εμένα που είχα δώσει πέρυσι και δεν πέρασα,θα μπορέσουμε να δώσουμε κανονικά παρά τις αλλαγές; bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2024 στις 23:28 Η bubblebee: #2 04-03-24 23:28 Δεν ξερω αν ψηφιστηκε κατι ακομα αλλα σιγουρα οι αλλαγες που εχουν προταθει δε θα μπουν σε ισχυ απο τοσο νωρις, δηλαδη θα δωσεις (κατα 99%.. δεν ειμαι ποτε 100% σιγουρη) με το συστημα που ισχυε περσι και το οποιο ισχυει και φετος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 02:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 05-03-24 02:35 Αρχική Δημοσίευση από Imjustagurl: Παίδες, επειδή έχω μπερδευτεί. Όσοι θέλουν να δώσουν πανελλαδικές του χρόνου όπως εμένα που είχα δώσει πέρυσι και δεν πέρασα,θα μπορέσουμε να δώσουμε κανονικά παρά τις αλλαγές; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει γινει καμια αλλαγη στις πανελλήνιες σε σχεση με αυτες που εδωσες το 2022...και ουτε προβλεπεται κατι προς το παρον. Αυτο που προβλεπεται στο κοντινο μελλον ειναι η ''αντικατασταση'' τους (οπως και καταργηση της ΕΒΕ) με το λεγομενο εθνικο απολυτήριο. Ηδη η κυβερνηση εχει ζητησει την συνδρομη των ''παπαγαλακιων'' της και βλέπουμε. Εσενα ομως δεν σε αφορα αυτο. Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαρτίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 g59 Christr22 Φινεύς Joji BatGuin bibliofagos bill09876 EllieKal thepigod762 AggelikiGr Τρελας123 SKG Imjustagurl Wonderkid constansn Μήτσος10 estrela Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίδες, επειδή έχω μπερδευτεί. Όσοι θέλουν να δώσουν πανελλαδικές του χρόνου όπως εμένα που είχα δώσει πέρυσι και δεν πέρασα,θα μπορέσουμε να δώσουμε κανονικά παρά τις αλλαγές;
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2024 στις 23:28 Η bubblebee: #2 04-03-24 23:28 Δεν ξερω αν ψηφιστηκε κατι ακομα αλλα σιγουρα οι αλλαγες που εχουν προταθει δε θα μπουν σε ισχυ απο τοσο νωρις, δηλαδη θα δωσεις (κατα 99%.. δεν ειμαι ποτε 100% σιγουρη) με το συστημα που ισχυε περσι και το οποιο ισχυει και φετος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 02:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 05-03-24 02:35 Αρχική Δημοσίευση από Imjustagurl: Παίδες, επειδή έχω μπερδευτεί. Όσοι θέλουν να δώσουν πανελλαδικές του χρόνου όπως εμένα που είχα δώσει πέρυσι και δεν πέρασα,θα μπορέσουμε να δώσουμε κανονικά παρά τις αλλαγές; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει γινει καμια αλλαγη στις πανελλήνιες σε σχεση με αυτες που εδωσες το 2022...και ουτε προβλεπεται κατι προς το παρον. Αυτο που προβλεπεται στο κοντινο μελλον ειναι η ''αντικατασταση'' τους (οπως και καταργηση της ΕΒΕ) με το λεγομενο εθνικο απολυτήριο. Ηδη η κυβερνηση εχει ζητησει την συνδρομη των ''παπαγαλακιων'' της και βλέπουμε. Εσενα ομως δεν σε αφορα αυτο. Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαρτίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν ξερω αν ψηφιστηκε κατι ακομα αλλα σιγουρα οι αλλαγες που εχουν προταθει δε θα μπουν σε ισχυ απο τοσο νωρις, δηλαδη θα δωσεις (κατα 99%.. δεν ειμαι ποτε 100% σιγουρη) με το συστημα που ισχυε περσι και το οποιο ισχυει και φετος.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 02:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 05-03-24 02:35 Αρχική Δημοσίευση από Imjustagurl: Παίδες, επειδή έχω μπερδευτεί. Όσοι θέλουν να δώσουν πανελλαδικές του χρόνου όπως εμένα που είχα δώσει πέρυσι και δεν πέρασα,θα μπορέσουμε να δώσουμε κανονικά παρά τις αλλαγές; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει γινει καμια αλλαγη στις πανελλήνιες σε σχεση με αυτες που εδωσες το 2022...και ουτε προβλεπεται κατι προς το παρον. Αυτο που προβλεπεται στο κοντινο μελλον ειναι η ''αντικατασταση'' τους (οπως και καταργηση της ΕΒΕ) με το λεγομενο εθνικο απολυτήριο. Ηδη η κυβερνηση εχει ζητησει την συνδρομη των ''παπαγαλακιων'' της και βλέπουμε. Εσενα ομως δεν σε αφορα αυτο. Τελευταία επεξεργασία: 5 Μαρτίου 2024
Αρχική Δημοσίευση από Imjustagurl: Παίδες, επειδή έχω μπερδευτεί. Όσοι θέλουν να δώσουν πανελλαδικές του χρόνου όπως εμένα που είχα δώσει πέρυσι και δεν πέρασα,θα μπορέσουμε να δώσουμε κανονικά παρά τις αλλαγές; Click για ανάπτυξη... Δεν εχει γινει καμια αλλαγη στις πανελλήνιες σε σχεση με αυτες που εδωσες το 2022...και ουτε προβλεπεται κατι προς το παρον. Αυτο που προβλεπεται στο κοντινο μελλον ειναι η ''αντικατασταση'' τους (οπως και καταργηση της ΕΒΕ) με το λεγομενο εθνικο απολυτήριο. Ηδη η κυβερνηση εχει ζητησει την συνδρομη των ''παπαγαλακιων'' της και βλέπουμε. Εσενα ομως δεν σε αφορα αυτο.