[Πανελλαδικές 2021] The final countdown

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα.
Ευχομαι ολοψυχα σε ολα τα παιδια των πανελληνιων που αρχιζουν αυριο να μετατρεψουν τον σημερινο εφιαλτη σε αυριανο νιρβανα.

1623582186507.png

Τα παρακατω old fasion τραγουδια σημαδεψαν ενα ανελπιστο θριαμβο καποτε, ευχομαι το ιδιο να κανουν και για τον δικαιο δικο σας.

Συνημμένα

• 1623582101864.png
    1623582101864.png
    543,9 KB · Εμφανίσεις: 212
μπραβο ιωαννη!και γω με τη σειρα μου ευχομαι καλη επιτυχια στα παιδια για αυριο!θεωρω οτι το αυριανο ειναι απροβλεπτο,στα υπολοιπα μαθηματα θα φανει το διαβασμα σας οποτε δεν εχετε λογο να αγχωνεστε!

Ευχαριστούμε νιρβανες εγώ είμαι σε φάση ελέγχω κάθε σκέψη μου για να μην ακολουθεί αγχος και τα λοιπά...

Καλή επιτυχία σε όλους μαςς πάμε δυνατά χωρίς άγχος και ακολουθεί καλοκαιράρααα!!!!!! :clapping:

Ε-Χ-Ο-Υ-Μ-Ε Ψ-Υ-Χ-Η !!!!!!!

Καλή επιτυχία παιδιά μου,με ένα πόνο! :lol:

Ρε μάγκες πανελλαδικές δίνετε δεν παραδίδετε και πτυχιακή λαρώστε!
Φάτε κανα προφιτερόλ μετα την εξέταση να πάνε κατω τα φαρμάκια.
Χαλλλλαρά ;)

Ρε μάγκες πανελλαδικές δίνετε δεν παραδίδετε και πτυχιακή λαρώστε!
Φάτε κανα προφιτερόλ μετα την εξέταση να πάνε κατω τα φαρμάκια.
Χαλλλλαρά ;)
Το θέμα είναι ότι εάν δεν επιτύχουν στις πανελλήνιες, δεν θα μπορέσουν να δώσουν ουδέποτε πτυχιακή :hehe:

Εύχομαι ολόψυχα επιτυχία σε όσους δίνουν και επίτευξη των στόχων σας, όποιοι κι αν είναι αυτοί! Μπορείτε να το κάνετε, είμαι σίγουρος, αρκεί να πιστέψετε στους εαυτούς σας!

Και στα δικά μας του χρόνου...

:bigarmhug

Αναμένουμε νέα σας! :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back