chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αφροδίτη-Λυδία
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατί διαφωνείς κάπου; ....
Αφροδίτη-Λυδία
Νεοφερμένο μέλος

chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αφροδίτη-Λυδία
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Ήθελα πολύ να φτάσω το 100!!! αλλά μου έκανα αυτή τη βλακεία....
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος

christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να σας πω..εγω εχω ξεχασει στο 2ο θεμα να κανω την κατανομη σε στιβαδες, σε υποστιβαδες την εκανα αλλα σε στιβαδες δεν ξερω πως αλλα μου διεφυγε.Θα μου κοψουν και τα 3 μορια???
και εγω το ιδιο εκανα

chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κανονικά δεν πρέπει να κόψουν τίποτα γιατι όταν βάζεις το κύριο κβαντικό αριθμό αυτή η διάταξη είναι και σε στιβάδες και ειδικά για στοιχεία που δεν έχουν d ηλεκτρόνια ελπίζω να μην σας κόψουν τίποτα ή το πολύ 1 μόριο στα 100και εγω το ιδιο εκανα![]()
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κανονικά δεν πρέπει να κόψουν τίποτα γιατι όταν βάζεις το κύριο κβαντικό αριθμό αυτή η διάταξει είναι και σε στιβάδες και ειδικά για στοιχεία που δεν έχουν d ηλεκτρόνια ελπίζω να μην σας κόψουν τίποτα ή το πολύ 1 μόριο στα 100
λες οτι δεν θα μας κοψουν??ειναι πολυ σημαντικο να μαθουμε..

Σ.Σ
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια,αν μαθετε κατι σχετικα με αυτο πειτε μου,γιατι δυστυχως για καποιο λογο δεν μπορω να μπω στο site που αναφερεται στην αρχη για την κατανομη των μοριων...
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν κατάλαβα τι έχεις κάνει στο 4.2 ;Στο 3ο θέμα δεν έγραψα την αμμωνία στην αντίδραση με το ClCu άρα δεν βγήκαν σωστά και τα παραπροιόντα. Επίσης με τον τρόπο βαθμολόγησης που δίνεις ενώ έχω βρεί σωστά το Ph sto 4o θέμα στο 2β θα πάρω μόνο 2 από τις 5 μονάδες επειδή δεν βρήκα πόσα ιοντίζονται κανόνικα από την αντίδραση.Τι κουφό είναι τούτο;![]()
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω βρει σωστά το PH αλλά δεν έχω βρεί το χ δηλαδή πόσα μόρια ιοντίζονται κανονικά χωρίςτην επίδραση κοινού ιόντος.Καλά αυτό άστο εμένα με καίει αυτό στο τρίτο θέμα που έκανα.Δεν κατάλαβα τι έχεις κάνει στο 4.2 ;

genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

paganini666
Δραστήριο μέλος

Στην κατανομη εκ παραδρομης εκανα και το Η παρολο που δεν το ζητουσε,δεν πιστευω ε;
Ακομη στην αφυδατωση ξεχασα ως βλακας το Η2Ο,και στο Lewis τελειως αψυχολογητα εκανα και εναν δοτικο ομοιοπολικο δεσμο μεταξυ S-O,οποτε φορτωσα συνολικα το S με 10 ατομα!Αυτα.Πόσο υπολογιζετε;
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το αποτέλεσμα λάθος το πολύ 1/100 ή τίποτα ....εγω στο 4ο θεμα στο α, στο τελος του ερωτήματος, εκει που ηταν να κανω τη διαίρεση και να μου βγει ο ογκος 10 λιτρα, μπερδευτηκα και το εγραψα 1 λιτρο με αποτελεσμα το H2O να μου βγει 0,9 αντί για 9,9................ολο το ερώτημα επιανε 6 μόρια, δεν ειναι εξωφρενικό να μου κόψουν πάνω απο 2 μόρια???????????????????????????????????????????????????? (το 1/3 του θέματος!!!!!!!!)
chris_90
Διάσημο μέλος

Αυτο με τη δικαιολογηση θελω να ρωτησω κι εγω αν στοιχιζει και ποσο.βλεπω οτι εχετε δικαιολογηση και για τη προσεγγιση.Περιττο δεν ειναι αφου εγραφε στο τελος να γινουν οι γνωστες προσεγγισεις;
Στην κατανομη εκ παραδρομης εκανα και το Η παρολο που δεν το ζητουσε,δεν πιστευω ε;
Ακομη στην αφυδατωση ξεχασα ως βλακας το Η2Ο,και στο Lewis τελειως αψυχολογητα εκανα και εναν δοτικο ομοιοπολικο δεσμο μεταξυ S-O,οποτε φορτωσα συνολικα το S με 10 ατομα!Αυτα.Πόσο υπολογιζετε;
Κι εγω εκανα κατανομη στο Η και μολις ΤΩΡΑ προσεξα πως δεν τη ζητουσε.

chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

βλεπω οτι εχετε δικαιολογηση και για τη προσεγγιση.Περιττο δεν ειναι αφου εγραφε στο τελος να γινουν οι γνωστες προσεγγισεις;
Δε βαθμολογούνται οι προσεγγίσεις (η δικαιολόγηση) για το Η εντάξι Το Η2Ο θα έχει 0,5/100 ή τίποτα το S στη διεθνη βιβλιογραφία έχει 10e αλλά κατα Lewis όχι εκεί κάτι θα χάσεις τώρα εξαρτάται πως το έχεισ γράψει .....
Αν τα υπόλοιπα είναι όλα οκ εντάξι θα πάρεις πολύ καλό βαθμό.
-----------------------------------------
Αυτά που ρωτάτε είναι ελάχιστα λάθη .....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.