Καλησπέρα, σε ευχαριστώ για το μηνυμα. Σκοπεύω να κανω και φροντιστηριο και ιδιαιτερα στην έκθεση, στα υπόλοιπα μόνο φροντιστήριο, ελπίζω να ειναι καλη ιδέα (το πιο πιθανό να κανω με τον καθηγητή που θα έχω στο φροντιστήριο τα ιδιαιτερα οποτε δεν θα αλλάζουν αυτα που θα ακουω- γιατί έχω ακουσει για την έκθεση καλύτερα να εχεις μονο μια "πηγη" που να σε καθοδηγεί γιατι ο καθένας φιλόλογος ίσως εχει διαφορετική προσέγγιση)
Την προηγούμενη φορα στις πανελλαδικες που έγραψα 13.6 είχα δει την αναλυτική βαθμολογία μου για ΚΑΘΕ εξεταστη και ηταν κάπως ετσι:
Α- περίληψη: 8/15 -10/15
Β- θεωρία: 36/40 -35/40
Γ- λογοτεχνικό: 11/15 - 1/15
Δ- έκθεση: 18/30 - 23/30
Τωρα λιγο χοντρικά όλα αυτα γιατι δεν επιτρεπόταν να βγάλω φωτογραφία, αλλα αυτο που θέλω να πω ειναι οτι χρειάζομαι στην παραγωγή λόγου βοήθεια, οχι τοσο στην θεωρια. Και στις περιληψεις σιγουρα. Ελπίζω διαβάζοντας πολλά κείμενα και πειραματιζομενος με εκθέσεις και λογοτεχνικά να βελτιωθεί αυτη η εικόνα και να ειναι εφικτή μια καλύτερη βαθμολογία.
(Για το λογοτεχνικο η ακραια χαμηλή βαθμολογία στον εναν ηταν επειδη έδινα τότε με το $%^&ταγάρι και στο προσωπικό σχόλιο δεν ξέρω τι μου ηρθε εκείνη την ωρα έγραψα πως θα το πετούσα

και ενω είχα γραψει τους κειμενικους δείκτες κανονικά που βλέπω στα λυσαρια εκείνης της χρονιάς θεωρώ οτι ο ενας διορθωτής απλα εκνευρίστηκε και την ακυρωσε όλη, όντως αυτα που είχα γραψει τωρα που το σκέφτομαι ηταν κάπως ψυχρά για κάποιο πιο.. ευαίσθητο πνεύμα αχαχ)