billgiak
Νεοφερμένο μέλος
Ο billgiak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλησπέρα!
Ψάχνω να μάθω αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που σπούδαζε ή ξεκίνησε Ιατρική στη Βουλγαρία (ή σε άλλη χώρα του εξωτερικού), αλλά ξαναέδωσε Πανελλαδικές και κατάφερε τελικά να περάσει σε Ιατρική στην Ελλάδα.
Δεν με ενδιαφέρουν ονόματα ή λεπτομέρειες, απλώς θέλω να ξέρω αν έχει συμβεί ποτέ στην πράξη — έστω κι ανώνυμα.
Αν κάποιος το έχει κάνει ή γνωρίζει κάποιον που το έκανε, θα εκτιμούσα πολύ να το μοιραστεί, έστω επιγραμματικά.
Ψάχνω να μάθω αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που σπούδαζε ή ξεκίνησε Ιατρική στη Βουλγαρία (ή σε άλλη χώρα του εξωτερικού), αλλά ξαναέδωσε Πανελλαδικές και κατάφερε τελικά να περάσει σε Ιατρική στην Ελλάδα.
Δεν με ενδιαφέρουν ονόματα ή λεπτομέρειες, απλώς θέλω να ξέρω αν έχει συμβεί ποτέ στην πράξη — έστω κι ανώνυμα.
Αν κάποιος το έχει κάνει ή γνωρίζει κάποιον που το έκανε, θα εκτιμούσα πολύ να το μοιραστεί, έστω επιγραμματικά.

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

Δυσκολα πραγματα ψαχνεις.Καλησπέρα!
Αν κάποιος το έχει κάνει ή γνωρίζει κάποιον που το έκανε, θα εκτιμούσα πολύ να το μοιραστεί, έστω επιγραμματικά.![]()
Θες εκεινο που θα πληρωσει πανεπιστημιο βουλγαρια θα πληρωσει διαμονη διατροφη εκει ... θα παρακολουθει εκει ....για να προετοιμαστει καλυτερα για το σφαγειο των πανελληνιων ιατρικης ελλαδας. Δεν παιζει.
Παιζει ομως το αλλο..παω βουλγαρια ..βλεπω... δεν μ'αρεσουν οι βουλγαρες που ειναι και εξαιρετικα κοριτσια και την κανω πισω ελλαδα.
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 652 μηνύματα.

Εγώ πάντως είχα ακούσει για ένα παιδί που είχε ξεκινήσει να σπουδάζει στη Βουλγαρία ή στη Ρουμανία, δεν θυμάμαι ποια από τις δύο,αλλά επειδή τον έτρωγε που δεν είχε περάσει Ελλάδα, σταμάτησε στον δεύτερο μήνα, γύρισε πίσω και ξεκίνησε ξανά προετοιμασία. Και όντως πέρασε τη δεύτερη φορά
Xryssa
Νεοφερμένο μέλος
Η Xryssa αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 33 μηνύματα.

Μια συμμαθήτρια της κόρης μου που ήθελε διακαώς ιατρική, πέρασε χημικό Πάτρας, ξαναεδωσε την επόμενη χρονιά και πέρασε πάλι χημικό Πάτρας. Τελικά πήγε ιατρική στη Βουλγαρία στη Σόφια και ολοκλήρωσε πρώτο και δεύτερο έτος χωρίς προβλήματα, πέραν του τεράστιου αριθμού φοιτητών από όλες τις χώρες του κόσμου. Μετά έκανε αίτηση για την ιατρική της Κύπρου, όπου δεν της αναγνώρισαν τα δύο χρόνια της Βουλγαρίας αλλά μόνο το ένα, κι έτσι τώρα ξεκίνησε πάλι δεύτερο έτος ιατρική στην Κύπρο!!
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.655 μηνύματα.

Κάποιο λάθος. ΔΕΝ μπορείς να δηλώσεις στο μηχανογραφικό σχολή στην οποία είσαι ήδη εγγεγραμμένος φοιτητής.πέρασε χημικό Πάτρας, ξαναεδωσε την επόμενη χρονιά και πέρασε πάλι χημικό Πάτρας.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

Χα..και εγω την πατησα Δια..τα εχουν αλλαξει...με νεες πανελληνιες μπορεις να ξαναμπεις πρωτο ετος σε σχολη που εισουν.Κάποιο λάθος. ΔΕΝ μπορείς να δηλώσεις στο μηχανογραφικό σχολή στην οποία είσαι ήδη εγγεγραμμένος φοιτητής.
Με το 6% και το 4% δεν μπορεις ομως..
Ετσι ακτιβως ...οτι του φανει του λωλοστεφανη.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 617 μηνύματα.

ακομα και αν έχει περάσει κάποιος μαθήματα;Χα..και εγω την πατησα Δια..τα εχουν αλλαξει...με νεες πανελληνιες μπορεις να ξαναμπεις πρωτο ετος σε σχολη που εισουν.
Με το 6% και το 4% δεν μπορεις ομως..
Ετσι ακτιβως ...οτι του φανει του λωλοστεφανη.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ε ναι..και μαθηματα και εργαστηρια και ολα και παυση να εχει κανει..ακομα και αν έχει περάσει κάποιος μαθήματα;
Αν εχει περασει μαθηματα δεν θελουν και αναγνωριση ειναι ηδη στο φοιτητολογιο.
Ωχ λες να θελει ο καθηγητης να αναγνωρισει τον ευτο του..? ωραια γλεντια.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 1.980 μηνύματα.

Ναι.Καλησπέρα!
Αν κάποιος το έχει κάνει ή γνωρίζει κάποιον που το έκανε, θα εκτιμούσα πολύ να το μοιραστεί, έστω επιγραμματικά.![]()
Παλιός συμφοιτητής μου πέρασε φαρμακευτική εκπα και πήγε ιατρική Βουλγαρία.
έκατσε ένα μήνα, δεν του άρεσε, ξαναέδωσε την ίδια χρονιά πανελλήνιες και πέρασε ιατρική απθ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AnnaV
- Kafkinos
- Panatha mono
- Msp1
- zoed
- Xryssa
- blissele
- Giannis_19
- katerina1980
- korlef
- Mixalis!
- Hased Babis
- AggelikiGr
- sophieee
- Corfu kitty
- elinamav
- Dr. Gl. Luminous
- nucomer
- Martheos
- Ryuzaki
- E.Z
- charmander
- hello1234
- waakaq
- aris65
- GIANCHRIS
- Dr.Katalyst
- andreouk
- matritgo
- Mammy Nun
- gianikit
- Drscientist
- Dkate
- donpablo
- Anna1974.
- kostis76
- user110908
- jellojina
- ang12_012
- Debugging_Demon
- Scandal
- sakplat
- athinoula
- Highlander
- userguest
- tzoulio
- Sotiris 12
- Lia 2006
- ???????
- FNC_Sophia
- fortheloveofshizaya
- Sotiris.Y
- XarisAdamo2008
- Χρήστος2006
- mel123soc
- billgiak
- gaidouri
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.