Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:13 Η Marple έγραψε: #1 22-12-21 17:13 Καλησπέρα σας .Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος μπορεί να δηλώσει το δέκα τοις εκατό (ποτέ θα γίνει αυτό φέτος )και ταυτόχρονα να δώσει πανελλήνιες . Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:47 Ο Dias έγραψε: #2 22-12-21 17:47 ΤΣΟΥ ! ! Μπορείς 10% αν δεν δώσεις κανένα μάθημα πανελλήνιες. Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 01:44 Η Marple έγραψε: #3 23-12-21 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: ΤΣΟΥ ! ! Μπορείς 10% αν δεν δώσεις κανένα μάθημα πανελλήνιες. [/QUO Αρχική Δημοσίευση από Dias: ΤΣΟΥ ! ! Μπορείς 10% αν δεν δώσεις κανένα μάθημα πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω .Και εγώ έτσι γνώριζα αλλά συνάντησα προχθές μια γνωστή μου και μου είπε να το ψάξω γιατί γίνεται .Για αυτό απευθύνθηκα και στο φόρουμ αν και μου φαινόταν λιγάκι ..παράλογο να πω ; Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 08:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-12-21 08:46 Αυτο που λεει ο Διας ειναι σωστο , και αιτηση για πανελληνιες να εκανες αν δεν πας να δωσεις εστω και ενα μαθημα δεν σβηνουν οι παλιοι βαθμοι και μπορεις να κανεις 10% φετος. Αυτο το μοτιβο ισχυει χρονια τωρα. Αν δωσεις εστω ενα μαθημα οι παλιοι βαθμοι σβηνουν. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anonymous0 Kitana Ζωή Τ emy1 KingPoul barkos xakounaamatata BornB Αναστασία197 DeWiN angies Dora140303 tsiobieman emzou louminis Ryuzaki globglogabgalab BooS Steliosgkougkou Pharmacist01 Manolo165 constansn Nala Marple rafaela11 korlef TakSimeon Marioskops Giii Unboxholics calliope george777 charmander Fara Atarax spring day Georgekk Kokro Ermioni89 T C Dionyshs1 physicscrazy fockos Viedo MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας .Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος μπορεί να δηλώσει το δέκα τοις εκατό (ποτέ θα γίνει αυτό φέτος )και ταυτόχρονα να δώσει πανελλήνιες .
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:47 Ο Dias έγραψε: #2 22-12-21 17:47 ΤΣΟΥ ! ! Μπορείς 10% αν δεν δώσεις κανένα μάθημα πανελλήνιες. Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 01:44 Η Marple έγραψε: #3 23-12-21 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: ΤΣΟΥ ! ! Μπορείς 10% αν δεν δώσεις κανένα μάθημα πανελλήνιες. [/QUO Αρχική Δημοσίευση από Dias: ΤΣΟΥ ! ! Μπορείς 10% αν δεν δώσεις κανένα μάθημα πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω .Και εγώ έτσι γνώριζα αλλά συνάντησα προχθές μια γνωστή μου και μου είπε να το ψάξω γιατί γίνεται .Για αυτό απευθύνθηκα και στο φόρουμ αν και μου φαινόταν λιγάκι ..παράλογο να πω ; Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 08:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-12-21 08:46 Αυτο που λεει ο Διας ειναι σωστο , και αιτηση για πανελληνιες να εκανες αν δεν πας να δωσεις εστω και ενα μαθημα δεν σβηνουν οι παλιοι βαθμοι και μπορεις να κανεις 10% φετος. Αυτο το μοτιβο ισχυει χρονια τωρα. Αν δωσεις εστω ενα μαθημα οι παλιοι βαθμοι σβηνουν. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anonymous0 Kitana Ζωή Τ emy1 KingPoul barkos xakounaamatata BornB Αναστασία197 DeWiN angies Dora140303 tsiobieman emzou louminis Ryuzaki globglogabgalab BooS Steliosgkougkou Pharmacist01 Manolo165 constansn Nala Marple rafaela11 korlef TakSimeon Marioskops Giii Unboxholics calliope george777 charmander Fara Atarax spring day Georgekk Kokro Ermioni89 T C Dionyshs1 physicscrazy fockos Viedo MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marple Νεοφερμένο μέλος Η Marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 01:44 Η Marple έγραψε: #3 23-12-21 01:44 Αρχική Δημοσίευση από Dias: ΤΣΟΥ ! ! Μπορείς 10% αν δεν δώσεις κανένα μάθημα πανελλήνιες. [/QUO Αρχική Δημοσίευση από Dias: ΤΣΟΥ ! ! Μπορείς 10% αν δεν δώσεις κανένα μάθημα πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω .Και εγώ έτσι γνώριζα αλλά συνάντησα προχθές μια γνωστή μου και μου είπε να το ψάξω γιατί γίνεται .Για αυτό απευθύνθηκα και στο φόρουμ αν και μου φαινόταν λιγάκι ..παράλογο να πω ; Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 08:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-12-21 08:46 Αυτο που λεει ο Διας ειναι σωστο , και αιτηση για πανελληνιες να εκανες αν δεν πας να δωσεις εστω και ενα μαθημα δεν σβηνουν οι παλιοι βαθμοι και μπορεις να κανεις 10% φετος. Αυτο το μοτιβο ισχυει χρονια τωρα. Αν δωσεις εστω ενα μαθημα οι παλιοι βαθμοι σβηνουν. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dias: ΤΣΟΥ ! ! Μπορείς 10% αν δεν δώσεις κανένα μάθημα πανελλήνιες. [/QUO Αρχική Δημοσίευση από Dias: ΤΣΟΥ ! ! Μπορείς 10% αν δεν δώσεις κανένα μάθημα πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω .Και εγώ έτσι γνώριζα αλλά συνάντησα προχθές μια γνωστή μου και μου είπε να το ψάξω γιατί γίνεται .Για αυτό απευθύνθηκα και στο φόρουμ αν και μου φαινόταν λιγάκι ..παράλογο να πω ; Click για ανάπτυξη...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 08:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-12-21 08:46 Αυτο που λεει ο Διας ειναι σωστο , και αιτηση για πανελληνιες να εκανες αν δεν πας να δωσεις εστω και ενα μαθημα δεν σβηνουν οι παλιοι βαθμοι και μπορεις να κανεις 10% φετος. Αυτο το μοτιβο ισχυει χρονια τωρα. Αν δωσεις εστω ενα μαθημα οι παλιοι βαθμοι σβηνουν.
Αυτο που λεει ο Διας ειναι σωστο , και αιτηση για πανελληνιες να εκανες αν δεν πας να δωσεις εστω και ενα μαθημα δεν σβηνουν οι παλιοι βαθμοι και μπορεις να κανεις 10% φετος. Αυτο το μοτιβο ισχυει χρονια τωρα. Αν δωσεις εστω ενα μαθημα οι παλιοι βαθμοι σβηνουν.