Πανελλαδικές εξετάσεις 2026

puppy

Νεοφερμένο μέλος

Η puppy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα σας θέλω βοήθεια

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.169 μηνύματα.

sakplat

Νεοφερμένο μέλος

Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Καλησπέρα,
Θα ήθελες να πεις το θέμα π σε απασχολεί;

Ότι βοήθεια και να χρειάζεσαι υπάρχουν χρυσα παιδιά εδώ μέσα για να σε ακούσουν

puppy

Νεοφερμένο μέλος

Η puppy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Δίνω πανελλαδικές εξετάσεις και έχω ένα μεγάλο κενώ στην ύλη

sakplat

Νεοφερμένο μέλος

Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Οκ, καταλαβαίνεις ότι για να δεχθείς βοήθεια, θα πρέπει να δώσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες, αλλιώς δεν θα είναι σε θέση να σου δώσουν τις σωστές συμβουλές αν δεν έχουν όλα τα δεδομένα.. Σε ποιο πεδίο είσαι, που έχεις το κενό... Αυτά θα βοηθούσαν..

puppy

Νεοφερμένο μέλος

Είμαι ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας πρόνοιας και ευεξίας

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.169 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια