puppy
Νεοφερμένο μέλος
Η puppy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Καλησπέρα σας θέλω βοήθεια
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.180 μηνύματα.

Αν μας πεις τι?... θα σου δωσουμε οση εχουμε και οση ξερουμε.Καλησπέρα σας θέλω βοήθεια
sakplat
Νεοφερμένο μέλος
Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα.

Καλησπέρα,
Θα ήθελες να πεις το θέμα π σε απασχολεί;
Ότι βοήθεια και να χρειάζεσαι υπάρχουν χρυσα παιδιά εδώ μέσα για να σε ακούσουν
Θα ήθελες να πεις το θέμα π σε απασχολεί;
Ότι βοήθεια και να χρειάζεσαι υπάρχουν χρυσα παιδιά εδώ μέσα για να σε ακούσουν
puppy
Νεοφερμένο μέλος
Η puppy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Δίνω πανελλαδικές εξετάσεις και έχω ένα μεγάλο κενώ στην ύλη
sakplat
Νεοφερμένο μέλος
Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 57 μηνύματα.

Οκ, καταλαβαίνεις ότι για να δεχθείς βοήθεια, θα πρέπει να δώσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες, αλλιώς δεν θα είναι σε θέση να σου δώσουν τις σωστές συμβουλές αν δεν έχουν όλα τα δεδομένα.. Σε ποιο πεδίο είσαι, που έχεις το κενό... Αυτά θα βοηθούσαν..
puppy
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας πρόνοιας και ευεξίας
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.180 μηνύματα.

Και κυνηγας την Ιατρικη των 19.500 μοριων?Είμαι ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας πρόνοιας και ευεξίας
puppy
Νεοφερμένο μέλος

Όχι απλά δίνω πανελλαδικές εξετάσεις και θέλω βοήθεια

Τι είδους βοήθεια;Όχι απλά δίνω πανελλαδικές εξετάσεις και θέλω βοήθεια
puppy
Νεοφερμένο μέλος

Να καλύψω το μεγάλο κενώ που έχω στην ύλη τόν πανελλαδικών εξετάσεων

Αν το πρόβλημα είναι το οικονομικό είτε για φροντιστήριο είτε για ιδιαίτερα μαθήματα, μπορείς ν΄απευθυνθείς στα κοινωνικά φροντιστήρια της περιοχής σου.Να καλύψω το μεγάλο κενώ που έχω στην ύλη τόν πανελλαδικών εξετάσεων
Επίσης αν έχεις κάποια μαθησιακή δυσκολία μπορείς να εξεταστείς προφορικά.

Πανελλαδικές 2025: Η εγκύκλιος για την προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες
Εγκύκλιο για την προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την εγκύκλιο Ειδικότερα, σύμφωνα με την εγκύκλιο: Α. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ...

puppy
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή μενω σ' νησί δεν έχει φροντηρια εδώ

Επειδή μενω σ' νησί δεν έχει φροντηρια εδώ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - 19-09-25 Τη Δευτέρα αρχίζουν τα «ζωντανά» μαθήματα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου - Σοφία Ζαχαρακη: Με «πυξίδα» την περσινή πετυχημένη χρονιά, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά φέτος
The site of Greek Ministry of Education Religious Affairs and Sports

Ξεκινά σήμερα το Ψηφιακό Φροντιστήριο- Το πρόγραμμα
Ξεκινά , σήμερα, Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, η λειτουργία του Δημόσιου Ψηφιακού Φροντιστηρίου, μέσω του οποίου το υπουργείο Παιδείας παρέχει δωρεάν σύγχρονη και ασύγχρονη υποστήριξη σε όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα στους/στις μαθητές/τριες της Γ ́ τάξης των ΓΕ.Λ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mimis
- katerina1980
- Corfu kitty
- fortheloveofshizaya
- zoed
- Kafkinos
- sakplat
- Hased Babis
- Rania0
- Scandal
- abyssiniancat
- puppy
- Gvisbinis
- BillyTheKid
- Panatha mono
- Marseaux23
- Anna1974.
- andreouk
- mel123soc
- deloulou
- friesnchocolate
- Jauahahwiwisjs
- Kate1914
- Χρήστος2006
- ang12_012
- Τρελας123
- acc/fin04
- E.Z
- trifasikodiavasma
- Geo20
- SKG
- kostis76
- aris65
- alex08
- Martheos
- AggelikiGr
- Helen06
- zaxarhh
- gianikit
- .7082729-0.
- Sotiris 12
- psychoticwaltz
- charmander
- globglogabgalab
- Highlander
- korlef
- FNC_Sophia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.