Κάτια23
Νεοφερμένο μέλος
Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα.

13-09-22

03:12
Πόσοι θα δίνατε πανελλαδικές από ΓΕΛ ?!
Πόσοι θα δίνατε πανελλαδικές από ΕΠΑΛ?!
Πόσοι θα δίνατε πανελλαδικές από ΕΠΑΛ?!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα.

13-09-22

08:40
Σε τι πεδίο;
Κάτια23
Νεοφερμένο μέλος
Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα.

13-09-22

11:40
Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα.

13-09-22

12:07
Όπως τα ακούω, νομίζω ΓΕΛ θεωρητική.
Κάτια23
Νεοφερμένο μέλος

13-09-22

12:19
Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?!
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.155 μηνύματα.

13-09-22

12:40
Από ΕΠΑΛ θα έδινα εγώ! Ο λόγος; Ευκολότερα μαθήματα!Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα.
Τα μαθηματικά στο ΕΠΑΛ είναι πρακτικά στατιστική που θα έχεις και στις σχολές που είσαι οπότε θα έχεις ήδη μια προεργασία...
Έχεις και το ΑΟΘ το οποίο ίσως το συναντήσεις σε μικρό βαθμό στη σχολή(έχω ακούσει πως κάνουν κάποια εισαγωγικά στα οικονομικά στη κοινωνιολογία)
Απο ΓΕΛ τώρα που να μαθαίνεις-αρχαία-ιστορία κλπ εξάλλου αυτά θα τα συναντήσεις ελάχιστα έως και καθόλου στη σχολή σου,ειδικά τα λατινικά είναι ΑΧΡΗΣΤΑ εντελώς!!
Κάτια23
Νεοφερμένο μέλος

13-09-22

12:47
Δεν ξέρω δυστυχώς έχω ελλείψεις στα μαθηματικά . έχω δώσει & από επαλ & από ΓΕΛ... Ειδικά από επαλ μου φαίνονται πακέτο
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

13-09-22

13:07
Όχι, γνωρίζω πάντα μόνο πόσα παίρνω εγωΈχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...