Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 03:12 Η Κάτια23 έγραψε: #1 13-09-22 03:12 Πόσοι θα δίνατε πανελλαδικές από ΓΕΛ ?! Πόσοι θα δίνατε πανελλαδικές από ΕΠΑΛ?! Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:40 Ο Chemwizard: #2 13-09-22 08:40 Σε τι πεδίο; Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:40 Η Κάτια23 έγραψε: #3 13-09-22 11:40 Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Chemwizard: #4 13-09-22 12:07 Όπως τα ακούω, νομίζω ΓΕΛ θεωρητική. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:19 Η Κάτια23 έγραψε: #5 13-09-22 12:19 Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:40 Ο GeorgePap2003: #6 13-09-22 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Από ΕΠΑΛ θα έδινα εγώ! Ο λόγος; Ευκολότερα μαθήματα! Τα μαθηματικά στο ΕΠΑΛ είναι πρακτικά στατιστική που θα έχεις και στις σχολές που είσαι οπότε θα έχεις ήδη μια προεργασία... Έχεις και το ΑΟΘ το οποίο ίσως το συναντήσεις σε μικρό βαθμό στη σχολή(έχω ακούσει πως κάνουν κάποια εισαγωγικά στα οικονομικά στη κοινωνιολογία) Απο ΓΕΛ τώρα που να μαθαίνεις-αρχαία-ιστορία κλπ εξάλλου αυτά θα τα συναντήσεις ελάχιστα έως και καθόλου στη σχολή σου,ειδικά τα λατινικά είναι ΑΧΡΗΣΤΑ εντελώς!! Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:47 Η Κάτια23 έγραψε: #7 13-09-22 12:47 Δεν ξέρω δυστυχώς έχω ελλείψεις στα μαθηματικά . έχω δώσει & από επαλ & από ΓΕΛ... Ειδικά από επαλ μου φαίνονται πακέτο Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:07 Ο Chemwizard: #8 13-09-22 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνωρίζω πάντα μόνο πόσα παίρνω εγω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Guhahg5837 Praxis spring day kleoniki05 Κάτια23 Nikoleta05 Τρελας123 Scandal kost28 Dr. Gl. Luminous angies Sherlockina oups ggl Miranda32 EmperorPalpatine GeorgePap2003 Chemwizard Thanos_alertttt P.Dam. calliope Ioanna98 Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:40 Ο Chemwizard: #2 13-09-22 08:40 Σε τι πεδίο; Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:40 Η Κάτια23 έγραψε: #3 13-09-22 11:40 Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Chemwizard: #4 13-09-22 12:07 Όπως τα ακούω, νομίζω ΓΕΛ θεωρητική. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:19 Η Κάτια23 έγραψε: #5 13-09-22 12:19 Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:40 Ο GeorgePap2003: #6 13-09-22 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Από ΕΠΑΛ θα έδινα εγώ! Ο λόγος; Ευκολότερα μαθήματα! Τα μαθηματικά στο ΕΠΑΛ είναι πρακτικά στατιστική που θα έχεις και στις σχολές που είσαι οπότε θα έχεις ήδη μια προεργασία... Έχεις και το ΑΟΘ το οποίο ίσως το συναντήσεις σε μικρό βαθμό στη σχολή(έχω ακούσει πως κάνουν κάποια εισαγωγικά στα οικονομικά στη κοινωνιολογία) Απο ΓΕΛ τώρα που να μαθαίνεις-αρχαία-ιστορία κλπ εξάλλου αυτά θα τα συναντήσεις ελάχιστα έως και καθόλου στη σχολή σου,ειδικά τα λατινικά είναι ΑΧΡΗΣΤΑ εντελώς!! Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:47 Η Κάτια23 έγραψε: #7 13-09-22 12:47 Δεν ξέρω δυστυχώς έχω ελλείψεις στα μαθηματικά . έχω δώσει & από επαλ & από ΓΕΛ... Ειδικά από επαλ μου φαίνονται πακέτο Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:07 Ο Chemwizard: #8 13-09-22 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνωρίζω πάντα μόνο πόσα παίρνω εγω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Guhahg5837 Praxis spring day kleoniki05 Κάτια23 Nikoleta05 Τρελας123 Scandal kost28 Dr. Gl. Luminous angies Sherlockina oups ggl Miranda32 EmperorPalpatine GeorgePap2003 Chemwizard Thanos_alertttt P.Dam. calliope Ioanna98 Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:40 Η Κάτια23 έγραψε: #3 13-09-22 11:40 Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Chemwizard: #4 13-09-22 12:07 Όπως τα ακούω, νομίζω ΓΕΛ θεωρητική. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:19 Η Κάτια23 έγραψε: #5 13-09-22 12:19 Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:40 Ο GeorgePap2003: #6 13-09-22 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Από ΕΠΑΛ θα έδινα εγώ! Ο λόγος; Ευκολότερα μαθήματα! Τα μαθηματικά στο ΕΠΑΛ είναι πρακτικά στατιστική που θα έχεις και στις σχολές που είσαι οπότε θα έχεις ήδη μια προεργασία... Έχεις και το ΑΟΘ το οποίο ίσως το συναντήσεις σε μικρό βαθμό στη σχολή(έχω ακούσει πως κάνουν κάποια εισαγωγικά στα οικονομικά στη κοινωνιολογία) Απο ΓΕΛ τώρα που να μαθαίνεις-αρχαία-ιστορία κλπ εξάλλου αυτά θα τα συναντήσεις ελάχιστα έως και καθόλου στη σχολή σου,ειδικά τα λατινικά είναι ΑΧΡΗΣΤΑ εντελώς!! Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:47 Η Κάτια23 έγραψε: #7 13-09-22 12:47 Δεν ξέρω δυστυχώς έχω ελλείψεις στα μαθηματικά . έχω δώσει & από επαλ & από ΓΕΛ... Ειδικά από επαλ μου φαίνονται πακέτο Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:07 Ο Chemwizard: #8 13-09-22 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνωρίζω πάντα μόνο πόσα παίρνω εγω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Guhahg5837 Praxis spring day kleoniki05 Κάτια23 Nikoleta05 Τρελας123 Scandal kost28 Dr. Gl. Luminous angies Sherlockina oups ggl Miranda32 EmperorPalpatine GeorgePap2003 Chemwizard Thanos_alertttt P.Dam. calliope Ioanna98 Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:07 Ο Chemwizard: #4 13-09-22 12:07 Όπως τα ακούω, νομίζω ΓΕΛ θεωρητική. Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:19 Η Κάτια23 έγραψε: #5 13-09-22 12:19 Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:40 Ο GeorgePap2003: #6 13-09-22 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Από ΕΠΑΛ θα έδινα εγώ! Ο λόγος; Ευκολότερα μαθήματα! Τα μαθηματικά στο ΕΠΑΛ είναι πρακτικά στατιστική που θα έχεις και στις σχολές που είσαι οπότε θα έχεις ήδη μια προεργασία... Έχεις και το ΑΟΘ το οποίο ίσως το συναντήσεις σε μικρό βαθμό στη σχολή(έχω ακούσει πως κάνουν κάποια εισαγωγικά στα οικονομικά στη κοινωνιολογία) Απο ΓΕΛ τώρα που να μαθαίνεις-αρχαία-ιστορία κλπ εξάλλου αυτά θα τα συναντήσεις ελάχιστα έως και καθόλου στη σχολή σου,ειδικά τα λατινικά είναι ΑΧΡΗΣΤΑ εντελώς!! Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:47 Η Κάτια23 έγραψε: #7 13-09-22 12:47 Δεν ξέρω δυστυχώς έχω ελλείψεις στα μαθηματικά . έχω δώσει & από επαλ & από ΓΕΛ... Ειδικά από επαλ μου φαίνονται πακέτο Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:07 Ο Chemwizard: #8 13-09-22 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνωρίζω πάντα μόνο πόσα παίρνω εγω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Guhahg5837 Praxis spring day kleoniki05 Κάτια23 Nikoleta05 Τρελας123 Scandal kost28 Dr. Gl. Luminous angies Sherlockina oups ggl Miranda32 EmperorPalpatine GeorgePap2003 Chemwizard Thanos_alertttt P.Dam. calliope Ioanna98 Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:19 Η Κάτια23 έγραψε: #5 13-09-22 12:19 Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:40 Ο GeorgePap2003: #6 13-09-22 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Από ΕΠΑΛ θα έδινα εγώ! Ο λόγος; Ευκολότερα μαθήματα! Τα μαθηματικά στο ΕΠΑΛ είναι πρακτικά στατιστική που θα έχεις και στις σχολές που είσαι οπότε θα έχεις ήδη μια προεργασία... Έχεις και το ΑΟΘ το οποίο ίσως το συναντήσεις σε μικρό βαθμό στη σχολή(έχω ακούσει πως κάνουν κάποια εισαγωγικά στα οικονομικά στη κοινωνιολογία) Απο ΓΕΛ τώρα που να μαθαίνεις-αρχαία-ιστορία κλπ εξάλλου αυτά θα τα συναντήσεις ελάχιστα έως και καθόλου στη σχολή σου,ειδικά τα λατινικά είναι ΑΧΡΗΣΤΑ εντελώς!! Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:47 Η Κάτια23 έγραψε: #7 13-09-22 12:47 Δεν ξέρω δυστυχώς έχω ελλείψεις στα μαθηματικά . έχω δώσει & από επαλ & από ΓΕΛ... Ειδικά από επαλ μου φαίνονται πακέτο Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:07 Ο Chemwizard: #8 13-09-22 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνωρίζω πάντα μόνο πόσα παίρνω εγω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Guhahg5837 Praxis spring day kleoniki05 Κάτια23 Nikoleta05 Τρελας123 Scandal kost28 Dr. Gl. Luminous angies Sherlockina oups ggl Miranda32 EmperorPalpatine GeorgePap2003 Chemwizard Thanos_alertttt P.Dam. calliope Ioanna98 Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?!
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:40 Ο GeorgePap2003: #6 13-09-22 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Από ΕΠΑΛ θα έδινα εγώ! Ο λόγος; Ευκολότερα μαθήματα! Τα μαθηματικά στο ΕΠΑΛ είναι πρακτικά στατιστική που θα έχεις και στις σχολές που είσαι οπότε θα έχεις ήδη μια προεργασία... Έχεις και το ΑΟΘ το οποίο ίσως το συναντήσεις σε μικρό βαθμό στη σχολή(έχω ακούσει πως κάνουν κάποια εισαγωγικά στα οικονομικά στη κοινωνιολογία) Απο ΓΕΛ τώρα που να μαθαίνεις-αρχαία-ιστορία κλπ εξάλλου αυτά θα τα συναντήσεις ελάχιστα έως και καθόλου στη σχολή σου,ειδικά τα λατινικά είναι ΑΧΡΗΣΤΑ εντελώς!! Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:47 Η Κάτια23 έγραψε: #7 13-09-22 12:47 Δεν ξέρω δυστυχώς έχω ελλείψεις στα μαθηματικά . έχω δώσει & από επαλ & από ΓΕΛ... Ειδικά από επαλ μου φαίνονται πακέτο Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:07 Ο Chemwizard: #8 13-09-22 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνωρίζω πάντα μόνο πόσα παίρνω εγω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Guhahg5837 Praxis spring day kleoniki05 Κάτια23 Nikoleta05 Τρελας123 Scandal kost28 Dr. Gl. Luminous angies Sherlockina oups ggl Miranda32 EmperorPalpatine GeorgePap2003 Chemwizard Thanos_alertttt P.Dam. calliope Ioanna98 Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Από ΓΕΛ ως θεωρητική ή από ΕΠΑΛ οικονομία & διοίκηση ; Ενδιαφέρομαι για κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Από ΕΠΑΛ θα έδινα εγώ! Ο λόγος; Ευκολότερα μαθήματα! Τα μαθηματικά στο ΕΠΑΛ είναι πρακτικά στατιστική που θα έχεις και στις σχολές που είσαι οπότε θα έχεις ήδη μια προεργασία... Έχεις και το ΑΟΘ το οποίο ίσως το συναντήσεις σε μικρό βαθμό στη σχολή(έχω ακούσει πως κάνουν κάποια εισαγωγικά στα οικονομικά στη κοινωνιολογία) Απο ΓΕΛ τώρα που να μαθαίνεις-αρχαία-ιστορία κλπ εξάλλου αυτά θα τα συναντήσεις ελάχιστα έως και καθόλου στη σχολή σου,ειδικά τα λατινικά είναι ΑΧΡΗΣΤΑ εντελώς!!
Κάτια23 Νεοφερμένο μέλος Η Αικατερίνη Γουδή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:47 Η Κάτια23 έγραψε: #7 13-09-22 12:47 Δεν ξέρω δυστυχώς έχω ελλείψεις στα μαθηματικά . έχω δώσει & από επαλ & από ΓΕΛ... Ειδικά από επαλ μου φαίνονται πακέτο Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:07 Ο Chemwizard: #8 13-09-22 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνωρίζω πάντα μόνο πόσα παίρνω εγω Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν ξέρω δυστυχώς έχω ελλείψεις στα μαθηματικά . έχω δώσει & από επαλ & από ΓΕΛ... Ειδικά από επαλ μου φαίνονται πακέτο
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:07 Ο Chemwizard: #8 13-09-22 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνωρίζω πάντα μόνο πόσα παίρνω εγω
Αρχική Δημοσίευση από Κάτια23: Έχω δώσει πανελλαδικές & από ενιαίο λύκειο & από επαλ από την ειδικότητα οικονομία & διοίκηση . Μήπως γνωρίζεις τιμές σε φροντιστήρια ; Είτε για ΕΠΑΛ είτε για γελ θεωρητική?! Click για ανάπτυξη... Όχι, γνωρίζω πάντα μόνο πόσα παίρνω εγω