Dimk3 Νεοφερμένο μέλος Ο Dimk3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 13 Ιουνίου 2024 στις 23:24 Ο Dimk3 έγραψε: #1 13-06-24 23:24 Καλησπέρα σας στις πανελλαδικές στα σωστό ή λάθος στην αρίθμηση νομίζω ότι έβαλα 1.2.3 αντί για α.β.γ ... Υπάρχει πιθανότητα να μου το πιάσουν τελείως λάθος; Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 03:16 Ο Arianara S3: #2 14-06-24 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Dimk3: Καλησπέρα σας στις πανελλαδικές στα σωστό ή λάθος στην αρίθμηση νομίζω ότι έβαλα 1.2.3 αντί για α.β.γ ... Υπάρχει πιθανότητα να μου το πιάσουν τελείως λάθος; Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις. Δεν στο παιρνουν λαθος. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα σας στις πανελλαδικές στα σωστό ή λάθος στην αρίθμηση νομίζω ότι έβαλα 1.2.3 αντί για α.β.γ ... Υπάρχει πιθανότητα να μου το πιάσουν τελείως λάθος;
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2024 στις 03:16 Ο Arianara S3: #2 14-06-24 03:16 Αρχική Δημοσίευση από Dimk3: Καλησπέρα σας στις πανελλαδικές στα σωστό ή λάθος στην αρίθμηση νομίζω ότι έβαλα 1.2.3 αντί για α.β.γ ... Υπάρχει πιθανότητα να μου το πιάσουν τελείως λάθος; Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις. Δεν στο παιρνουν λαθος.
Αρχική Δημοσίευση από Dimk3: Καλησπέρα σας στις πανελλαδικές στα σωστό ή λάθος στην αρίθμηση νομίζω ότι έβαλα 1.2.3 αντί για α.β.γ ... Υπάρχει πιθανότητα να μου το πιάσουν τελείως λάθος; Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις. Δεν στο παιρνουν λαθος.