Μαθηματικά - Πανελλήνιες

Xilberia

New member

Η Xilberia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 15 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Λοιπόν πάω 3η Γυμνασίου και θέλω να γίνω κτηνίατρος. Στα θετικά μαθηματα δεν είμαι καθόλου καλή. Βασικά απλά δεν τα καταλαβαίνω. Πιστεύετε ότι αν σε όλο το Λυκειο κάνω ιδιαίτερα ή φροντιστήριο μπορώ να γράψω 18.000 μόρια;;
 

tsiobieman

Active member

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Ο.Π.Α. (Αθήνα) . Έχει γράψει 402 μηνύματα.
Καλησπέρα αν έχεις προβλήματα στα θετικά μαθήματα κάνε το εξής (αν έχεις την οικονομική δυνατότητα) : κάνε ιδιαίτερα ή φροντιστήριο στα μαθηματικά (Άλγεβρα κυρίως) , στη Φυσική και στην Χημεία στην Α' Λυκείου , φροντιστήριο στα μαθηματικά (ΚΑΙ γενικής παιδείας Άλγεβρα δηλαδή ΚΑΙ κατεύθυνσης , απλά να προσθέσω ότι για την Γ Λυκείου αν πάρεις και μαθηματικά και επιστήμες υγείας θα χρειαστείς περισσότερο την Άλγεβρα Β Λυκείου παρά τα μαθηματικά κατεύθυνσης Β για τα μαθηματικά κατεύθυνσης Γ. Αυτά θα τα χρειαστείς ΛΟΓΙΚΑ στο πανεπιστήμιο), στην Φυσική γενικής παιδείας και κατεύθυνσης και στη Χημεία. Στην Γ Λυκείου φροντιστήριο και περισσότερο έμφαση στα μαθήματα κατεύθυνσης (εδώ θα κάνεις και Βιολογία κατεύθυνσης) και αν διαβάσεις σωστά ναι μπορείς να γράψεις 18000 μόρια. Να έχεις υπόψιν ότι ίσως κάνεις περισσότερες ώρες φροντιστήριο από τις άλλες κατευθύνσεις στην Γ Λυκείου γιατί τα μαθήματα είναι πιο δύσκολα αλλά θα σε βοηθήσει πολύ αυτό για να καταφέρεις να πιάσεις τον στόχο σου και να κατανοήσεις τα μαθήματα καλύτερα. Και εδώ τελειώνει το mini guide για το Λύκειο :D.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top