Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.471 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:33 Η Εριφύλη έγραψε: #21 05-02-25 08:33 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: με παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου Click για ανάπτυξη... Τεράστια διαφορά g1ann0s Νεοφερμένο μέλος Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:39 Ο g1ann0s έγραψε: #22 05-02-25 10:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι σου εχω αναφερει παραπανω τις πιανεις με 6%.. το ελεγξα πριν σου τις παραθεσω. Click για ανάπτυξη... Ισχύει..με τα περσινά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #23 05-02-25 10:44 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ισχύει..με τα περσινά Click για ανάπτυξη... ναι με τα περσινα... εσυ εισουν το επικεντρο Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:00 Η Natsuko έγραψε: #24 05-02-25 12:00 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα.. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις αίτηση για να δώσεις πανελλήνιες σε όποιο σχολείο θες εσύ (αν δεν έχει αλλάξει κατι). E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:50 Η E.Z έγραψε: #25 05-02-25 15:50 Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:16 Η smarw έγραψε: #26 05-02-25 16:16 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Γεια σας..ήθελα να ρωτήσω απλώς την γνώμη σας. Είμαι 19 έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το 23 πέρασα σε μια σχολή που δεν με τρελαινε διότι ήθελα παντα να μπω σε στρατιωτική σχολή. Ξανά έδωσα πέρυσι πέρασα σε σχολή υπαξιωματικών κ λόγο κακης διαχειρισης των καταστάσεων και λογισμου (πολλά νεύρα) παραιτήθηκα.. διότι φοβόμουν μην πάρω κάνα τρελοχαρτο και με αποβάλλουν. Προφανώς το μετάνιωσα κ κάθε μέρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες το 26 για σχολή αστυφυλάκων όμως η σκέψη ότι θα δίνω 3η φορα μόνος με παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου ενώ όλοι οι δικοί μ στην παρέα έχουν "φτιάξει την ζωή τους" ήδη με κάνει να το σκέφτομαι και να διστάζω. Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα..ίσως η κοινωνία με θεωρήσει αποτυχημένο που μάλλον ήδη το κάνει..αλλά απ'την άλλη δεν μπορώ να μείνω έτσι. Ποια η γνώμη σας? Click για ανάπτυξη... αυτό με την ηλικία μην σε απασχολεί καν , νιώθω ότι τα 18χρονα είναι μειοψηφία στις σχολές g1ann0s Νεοφερμένο μέλος Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:36 Ο g1ann0s έγραψε: #27 05-02-25 21:36 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις Click για ανάπτυξη... Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:13 Ο gegeorgiou90: #28 05-02-25 23:13 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:41 Η E.Z έγραψε: #29 05-02-25 23:41 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; Click για ανάπτυξη... Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:53 Ο gegeorgiou90: #30 05-02-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 zoed donpablo Maria235 Anna.chr Angie15 Wonderkid giannis06 g1ann0s Eleni123- Gen_Zita shuuu Kostas634 Eirini888 gegeorgiou90 athinoula suaimhneas ioanna2007 globglogabgalab Schlimazel charmander Giorgkalo Joji MarcoReus Corfu kitty AggelikiGr Natsuko Μήτσος10 E.Z Mapz jYanniss BatGuin georgetherrr Debugging_Daemon iminspain Kate1914 Τρελας123 Scandal Than003 synthnightingale Εριφύλη rseven Vera blissele pinkheart Obi-Wan Kenobi constansn Libertus panosT436 ismember Chris1993 jellojina kate56 iew Dr. Gl. Luminous kanenas090 bibliofagos Nick_nt Ryuzaki Helen06 Nala Sia22 giorgos8907 Praxis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: με παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου Click για ανάπτυξη... Τεράστια διαφορά
g1ann0s Νεοφερμένο μέλος Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:39 Ο g1ann0s έγραψε: #22 05-02-25 10:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι σου εχω αναφερει παραπανω τις πιανεις με 6%.. το ελεγξα πριν σου τις παραθεσω. Click για ανάπτυξη... Ισχύει..με τα περσινά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #23 05-02-25 10:44 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ισχύει..με τα περσινά Click για ανάπτυξη... ναι με τα περσινα... εσυ εισουν το επικεντρο Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:00 Η Natsuko έγραψε: #24 05-02-25 12:00 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα.. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις αίτηση για να δώσεις πανελλήνιες σε όποιο σχολείο θες εσύ (αν δεν έχει αλλάξει κατι). E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:50 Η E.Z έγραψε: #25 05-02-25 15:50 Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:16 Η smarw έγραψε: #26 05-02-25 16:16 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Γεια σας..ήθελα να ρωτήσω απλώς την γνώμη σας. Είμαι 19 έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το 23 πέρασα σε μια σχολή που δεν με τρελαινε διότι ήθελα παντα να μπω σε στρατιωτική σχολή. Ξανά έδωσα πέρυσι πέρασα σε σχολή υπαξιωματικών κ λόγο κακης διαχειρισης των καταστάσεων και λογισμου (πολλά νεύρα) παραιτήθηκα.. διότι φοβόμουν μην πάρω κάνα τρελοχαρτο και με αποβάλλουν. Προφανώς το μετάνιωσα κ κάθε μέρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες το 26 για σχολή αστυφυλάκων όμως η σκέψη ότι θα δίνω 3η φορα μόνος με παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου ενώ όλοι οι δικοί μ στην παρέα έχουν "φτιάξει την ζωή τους" ήδη με κάνει να το σκέφτομαι και να διστάζω. Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα..ίσως η κοινωνία με θεωρήσει αποτυχημένο που μάλλον ήδη το κάνει..αλλά απ'την άλλη δεν μπορώ να μείνω έτσι. Ποια η γνώμη σας? Click για ανάπτυξη... αυτό με την ηλικία μην σε απασχολεί καν , νιώθω ότι τα 18χρονα είναι μειοψηφία στις σχολές g1ann0s Νεοφερμένο μέλος Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:36 Ο g1ann0s έγραψε: #27 05-02-25 21:36 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις Click για ανάπτυξη... Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:13 Ο gegeorgiou90: #28 05-02-25 23:13 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:41 Η E.Z έγραψε: #29 05-02-25 23:41 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; Click για ανάπτυξη... Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:53 Ο gegeorgiou90: #30 05-02-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 zoed donpablo Maria235 Anna.chr Angie15 Wonderkid giannis06 g1ann0s Eleni123- Gen_Zita shuuu Kostas634 Eirini888 gegeorgiou90 athinoula suaimhneas ioanna2007 globglogabgalab Schlimazel charmander Giorgkalo Joji MarcoReus Corfu kitty AggelikiGr Natsuko Μήτσος10 E.Z Mapz jYanniss BatGuin georgetherrr Debugging_Daemon iminspain Kate1914 Τρελας123 Scandal Than003 synthnightingale Εριφύλη rseven Vera blissele pinkheart Obi-Wan Kenobi constansn Libertus panosT436 ismember Chris1993 jellojina kate56 iew Dr. Gl. Luminous kanenas090 bibliofagos Nick_nt Ryuzaki Helen06 Nala Sia22 giorgos8907 Praxis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οτι σου εχω αναφερει παραπανω τις πιανεις με 6%.. το ελεγξα πριν σου τις παραθεσω. Click για ανάπτυξη... Ισχύει..με τα περσινά
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #23 05-02-25 10:44 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ισχύει..με τα περσινά Click για ανάπτυξη... ναι με τα περσινα... εσυ εισουν το επικεντρο Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:00 Η Natsuko έγραψε: #24 05-02-25 12:00 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα.. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις αίτηση για να δώσεις πανελλήνιες σε όποιο σχολείο θες εσύ (αν δεν έχει αλλάξει κατι). E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:50 Η E.Z έγραψε: #25 05-02-25 15:50 Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:16 Η smarw έγραψε: #26 05-02-25 16:16 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Γεια σας..ήθελα να ρωτήσω απλώς την γνώμη σας. Είμαι 19 έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το 23 πέρασα σε μια σχολή που δεν με τρελαινε διότι ήθελα παντα να μπω σε στρατιωτική σχολή. Ξανά έδωσα πέρυσι πέρασα σε σχολή υπαξιωματικών κ λόγο κακης διαχειρισης των καταστάσεων και λογισμου (πολλά νεύρα) παραιτήθηκα.. διότι φοβόμουν μην πάρω κάνα τρελοχαρτο και με αποβάλλουν. Προφανώς το μετάνιωσα κ κάθε μέρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες το 26 για σχολή αστυφυλάκων όμως η σκέψη ότι θα δίνω 3η φορα μόνος με παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου ενώ όλοι οι δικοί μ στην παρέα έχουν "φτιάξει την ζωή τους" ήδη με κάνει να το σκέφτομαι και να διστάζω. Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα..ίσως η κοινωνία με θεωρήσει αποτυχημένο που μάλλον ήδη το κάνει..αλλά απ'την άλλη δεν μπορώ να μείνω έτσι. Ποια η γνώμη σας? Click για ανάπτυξη... αυτό με την ηλικία μην σε απασχολεί καν , νιώθω ότι τα 18χρονα είναι μειοψηφία στις σχολές g1ann0s Νεοφερμένο μέλος Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:36 Ο g1ann0s έγραψε: #27 05-02-25 21:36 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις Click για ανάπτυξη... Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:13 Ο gegeorgiou90: #28 05-02-25 23:13 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:41 Η E.Z έγραψε: #29 05-02-25 23:41 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; Click για ανάπτυξη... Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:53 Ο gegeorgiou90: #30 05-02-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 zoed donpablo Maria235 Anna.chr Angie15 Wonderkid giannis06 g1ann0s Eleni123- Gen_Zita shuuu Kostas634 Eirini888 gegeorgiou90 athinoula suaimhneas ioanna2007 globglogabgalab Schlimazel charmander Giorgkalo Joji MarcoReus Corfu kitty AggelikiGr Natsuko Μήτσος10 E.Z Mapz jYanniss BatGuin georgetherrr Debugging_Daemon iminspain Kate1914 Τρελας123 Scandal Than003 synthnightingale Εριφύλη rseven Vera blissele pinkheart Obi-Wan Kenobi constansn Libertus panosT436 ismember Chris1993 jellojina kate56 iew Dr. Gl. Luminous kanenas090 bibliofagos Nick_nt Ryuzaki Helen06 Nala Sia22 giorgos8907 Praxis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ισχύει..με τα περσινά Click για ανάπτυξη... ναι με τα περσινα... εσυ εισουν το επικεντρο
Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:00 Η Natsuko έγραψε: #24 05-02-25 12:00 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα.. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις αίτηση για να δώσεις πανελλήνιες σε όποιο σχολείο θες εσύ (αν δεν έχει αλλάξει κατι). E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:50 Η E.Z έγραψε: #25 05-02-25 15:50 Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:16 Η smarw έγραψε: #26 05-02-25 16:16 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Γεια σας..ήθελα να ρωτήσω απλώς την γνώμη σας. Είμαι 19 έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το 23 πέρασα σε μια σχολή που δεν με τρελαινε διότι ήθελα παντα να μπω σε στρατιωτική σχολή. Ξανά έδωσα πέρυσι πέρασα σε σχολή υπαξιωματικών κ λόγο κακης διαχειρισης των καταστάσεων και λογισμου (πολλά νεύρα) παραιτήθηκα.. διότι φοβόμουν μην πάρω κάνα τρελοχαρτο και με αποβάλλουν. Προφανώς το μετάνιωσα κ κάθε μέρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες το 26 για σχολή αστυφυλάκων όμως η σκέψη ότι θα δίνω 3η φορα μόνος με παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου ενώ όλοι οι δικοί μ στην παρέα έχουν "φτιάξει την ζωή τους" ήδη με κάνει να το σκέφτομαι και να διστάζω. Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα..ίσως η κοινωνία με θεωρήσει αποτυχημένο που μάλλον ήδη το κάνει..αλλά απ'την άλλη δεν μπορώ να μείνω έτσι. Ποια η γνώμη σας? Click για ανάπτυξη... αυτό με την ηλικία μην σε απασχολεί καν , νιώθω ότι τα 18χρονα είναι μειοψηφία στις σχολές g1ann0s Νεοφερμένο μέλος Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:36 Ο g1ann0s έγραψε: #27 05-02-25 21:36 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις Click για ανάπτυξη... Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:13 Ο gegeorgiou90: #28 05-02-25 23:13 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:41 Η E.Z έγραψε: #29 05-02-25 23:41 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; Click για ανάπτυξη... Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:53 Ο gegeorgiou90: #30 05-02-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 zoed donpablo Maria235 Anna.chr Angie15 Wonderkid giannis06 g1ann0s Eleni123- Gen_Zita shuuu Kostas634 Eirini888 gegeorgiou90 athinoula suaimhneas ioanna2007 globglogabgalab Schlimazel charmander Giorgkalo Joji MarcoReus Corfu kitty AggelikiGr Natsuko Μήτσος10 E.Z Mapz jYanniss BatGuin georgetherrr Debugging_Daemon iminspain Kate1914 Τρελας123 Scandal Than003 synthnightingale Εριφύλη rseven Vera blissele pinkheart Obi-Wan Kenobi constansn Libertus panosT436 ismember Chris1993 jellojina kate56 iew Dr. Gl. Luminous kanenas090 bibliofagos Nick_nt Ryuzaki Helen06 Nala Sia22 giorgos8907 Praxis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα.. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις αίτηση για να δώσεις πανελλήνιες σε όποιο σχολείο θες εσύ (αν δεν έχει αλλάξει κατι).
E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:50 Η E.Z έγραψε: #25 05-02-25 15:50 Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:16 Η smarw έγραψε: #26 05-02-25 16:16 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Γεια σας..ήθελα να ρωτήσω απλώς την γνώμη σας. Είμαι 19 έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το 23 πέρασα σε μια σχολή που δεν με τρελαινε διότι ήθελα παντα να μπω σε στρατιωτική σχολή. Ξανά έδωσα πέρυσι πέρασα σε σχολή υπαξιωματικών κ λόγο κακης διαχειρισης των καταστάσεων και λογισμου (πολλά νεύρα) παραιτήθηκα.. διότι φοβόμουν μην πάρω κάνα τρελοχαρτο και με αποβάλλουν. Προφανώς το μετάνιωσα κ κάθε μέρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες το 26 για σχολή αστυφυλάκων όμως η σκέψη ότι θα δίνω 3η φορα μόνος με παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου ενώ όλοι οι δικοί μ στην παρέα έχουν "φτιάξει την ζωή τους" ήδη με κάνει να το σκέφτομαι και να διστάζω. Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα..ίσως η κοινωνία με θεωρήσει αποτυχημένο που μάλλον ήδη το κάνει..αλλά απ'την άλλη δεν μπορώ να μείνω έτσι. Ποια η γνώμη σας? Click για ανάπτυξη... αυτό με την ηλικία μην σε απασχολεί καν , νιώθω ότι τα 18χρονα είναι μειοψηφία στις σχολές g1ann0s Νεοφερμένο μέλος Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:36 Ο g1ann0s έγραψε: #27 05-02-25 21:36 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις Click για ανάπτυξη... Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:13 Ο gegeorgiou90: #28 05-02-25 23:13 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:41 Η E.Z έγραψε: #29 05-02-25 23:41 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; Click για ανάπτυξη... Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:53 Ο gegeorgiou90: #30 05-02-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 zoed donpablo Maria235 Anna.chr Angie15 Wonderkid giannis06 g1ann0s Eleni123- Gen_Zita shuuu Kostas634 Eirini888 gegeorgiou90 athinoula suaimhneas ioanna2007 globglogabgalab Schlimazel charmander Giorgkalo Joji MarcoReus Corfu kitty AggelikiGr Natsuko Μήτσος10 E.Z Mapz jYanniss BatGuin georgetherrr Debugging_Daemon iminspain Kate1914 Τρελας123 Scandal Than003 synthnightingale Εριφύλη rseven Vera blissele pinkheart Obi-Wan Kenobi constansn Libertus panosT436 ismember Chris1993 jellojina kate56 iew Dr. Gl. Luminous kanenas090 bibliofagos Nick_nt Ryuzaki Helen06 Nala Sia22 giorgos8907 Praxis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις.
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:16 Η smarw έγραψε: #26 05-02-25 16:16 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Γεια σας..ήθελα να ρωτήσω απλώς την γνώμη σας. Είμαι 19 έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το 23 πέρασα σε μια σχολή που δεν με τρελαινε διότι ήθελα παντα να μπω σε στρατιωτική σχολή. Ξανά έδωσα πέρυσι πέρασα σε σχολή υπαξιωματικών κ λόγο κακης διαχειρισης των καταστάσεων και λογισμου (πολλά νεύρα) παραιτήθηκα.. διότι φοβόμουν μην πάρω κάνα τρελοχαρτο και με αποβάλλουν. Προφανώς το μετάνιωσα κ κάθε μέρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες το 26 για σχολή αστυφυλάκων όμως η σκέψη ότι θα δίνω 3η φορα μόνος με παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου ενώ όλοι οι δικοί μ στην παρέα έχουν "φτιάξει την ζωή τους" ήδη με κάνει να το σκέφτομαι και να διστάζω. Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα..ίσως η κοινωνία με θεωρήσει αποτυχημένο που μάλλον ήδη το κάνει..αλλά απ'την άλλη δεν μπορώ να μείνω έτσι. Ποια η γνώμη σας? Click για ανάπτυξη... αυτό με την ηλικία μην σε απασχολεί καν , νιώθω ότι τα 18χρονα είναι μειοψηφία στις σχολές g1ann0s Νεοφερμένο μέλος Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:36 Ο g1ann0s έγραψε: #27 05-02-25 21:36 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις Click για ανάπτυξη... Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:13 Ο gegeorgiou90: #28 05-02-25 23:13 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:41 Η E.Z έγραψε: #29 05-02-25 23:41 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; Click για ανάπτυξη... Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:53 Ο gegeorgiou90: #30 05-02-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 zoed donpablo Maria235 Anna.chr Angie15 Wonderkid giannis06 g1ann0s Eleni123- Gen_Zita shuuu Kostas634 Eirini888 gegeorgiou90 athinoula suaimhneas ioanna2007 globglogabgalab Schlimazel charmander Giorgkalo Joji MarcoReus Corfu kitty AggelikiGr Natsuko Μήτσος10 E.Z Mapz jYanniss BatGuin georgetherrr Debugging_Daemon iminspain Kate1914 Τρελας123 Scandal Than003 synthnightingale Εριφύλη rseven Vera blissele pinkheart Obi-Wan Kenobi constansn Libertus panosT436 ismember Chris1993 jellojina kate56 iew Dr. Gl. Luminous kanenas090 bibliofagos Nick_nt Ryuzaki Helen06 Nala Sia22 giorgos8907 Praxis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Γεια σας..ήθελα να ρωτήσω απλώς την γνώμη σας. Είμαι 19 έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες το 23 πέρασα σε μια σχολή που δεν με τρελαινε διότι ήθελα παντα να μπω σε στρατιωτική σχολή. Ξανά έδωσα πέρυσι πέρασα σε σχολή υπαξιωματικών κ λόγο κακης διαχειρισης των καταστάσεων και λογισμου (πολλά νεύρα) παραιτήθηκα.. διότι φοβόμουν μην πάρω κάνα τρελοχαρτο και με αποβάλλουν. Προφανώς το μετάνιωσα κ κάθε μέρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Σκέφτομαι να δώσω ξανά πανελλήνιες το 26 για σχολή αστυφυλάκων όμως η σκέψη ότι θα δίνω 3η φορα μόνος με παιδιά 3 χρόνια μικρότερους μου ενώ όλοι οι δικοί μ στην παρέα έχουν "φτιάξει την ζωή τους" ήδη με κάνει να το σκέφτομαι και να διστάζω. Ντρεπομαι ακόμα κ να δηλώσω ξανά στο σχολείο στους ίδιους καθηγητές ότι θέλω να ξανά δώσω 3η φορα..ίσως η κοινωνία με θεωρήσει αποτυχημένο που μάλλον ήδη το κάνει..αλλά απ'την άλλη δεν μπορώ να μείνω έτσι. Ποια η γνώμη σας? Click για ανάπτυξη... αυτό με την ηλικία μην σε απασχολεί καν , νιώθω ότι τα 18χρονα είναι μειοψηφία στις σχολές
g1ann0s Νεοφερμένο μέλος Ο g1ann0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:36 Ο g1ann0s έγραψε: #27 05-02-25 21:36 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις Click για ανάπτυξη... Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:13 Ο gegeorgiou90: #28 05-02-25 23:13 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:41 Η E.Z έγραψε: #29 05-02-25 23:41 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; Click για ανάπτυξη... Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:53 Ο gegeorgiou90: #30 05-02-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 zoed donpablo Maria235 Anna.chr Angie15 Wonderkid giannis06 g1ann0s Eleni123- Gen_Zita shuuu Kostas634 Eirini888 gegeorgiou90 athinoula suaimhneas ioanna2007 globglogabgalab Schlimazel charmander Giorgkalo Joji MarcoReus Corfu kitty AggelikiGr Natsuko Μήτσος10 E.Z Mapz jYanniss BatGuin georgetherrr Debugging_Daemon iminspain Kate1914 Τρελας123 Scandal Than003 synthnightingale Εριφύλη rseven Vera blissele pinkheart Obi-Wan Kenobi constansn Libertus panosT436 ismember Chris1993 jellojina kate56 iew Dr. Gl. Luminous kanenas090 bibliofagos Nick_nt Ryuzaki Helen06 Nala Sia22 giorgos8907 Praxis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις Click για ανάπτυξη... Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια!
gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:13 Ο gegeorgiou90: #28 05-02-25 23:13 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:41 Η E.Z έγραψε: #29 05-02-25 23:41 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; Click για ανάπτυξη... Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:53 Ο gegeorgiou90: #30 05-02-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 zoed donpablo Maria235 Anna.chr Angie15 Wonderkid giannis06 g1ann0s Eleni123- Gen_Zita shuuu Kostas634 Eirini888 gegeorgiou90 athinoula suaimhneas ioanna2007 globglogabgalab Schlimazel charmander Giorgkalo Joji MarcoReus Corfu kitty AggelikiGr Natsuko Μήτσος10 E.Z Mapz jYanniss BatGuin georgetherrr Debugging_Daemon iminspain Kate1914 Τρελας123 Scandal Than003 synthnightingale Εριφύλη rseven Vera blissele pinkheart Obi-Wan Kenobi constansn Libertus panosT436 ismember Chris1993 jellojina kate56 iew Dr. Gl. Luminous kanenas090 bibliofagos Nick_nt Ryuzaki Helen06 Nala Sia22 giorgos8907 Praxis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σαν πολύ μεγαλύτερη σου θα σου δώσω την εξής συμβουλή κι εγώ με τη σειρά μου.Προχωρα με τους στόχους που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεσαι τους άλλους.Ειμαι 46 ετών έπιασα την τρίτη λυκείου πέρυσι να την τελειώσω γιατί όταν ήμουν νέα αποφάσισα στην μέση της χρονιάς αν και καλή μαθήτρια ότι δεν θέλω να πάρω απολυτήριο (ναι κυκλοφορούν και τέτοια μυαλά).Την τελείωσα με άριστα και φορτσαρα για πανελλήνιες.Δεν πρόλαβα πέρυσι λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται ούτε και φέτος προλαβαινω επειδή προεκυψε ένα πρόβλημα υγείας.Δεν πτοουμαι όμως θα δώσω καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου.47 ετών.Γιαυτο σου λέω προχωρα.Οτι έγινε έγινε κοίτα μόνο μπροστά.Θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες;
E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:41 Η E.Z έγραψε: #29 05-02-25 23:41 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; Click για ανάπτυξη... Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:53 Ο gegeorgiou90: #30 05-02-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 zoed donpablo Maria235 Anna.chr Angie15 Wonderkid giannis06 g1ann0s Eleni123- Gen_Zita shuuu Kostas634 Eirini888 gegeorgiou90 athinoula suaimhneas ioanna2007 globglogabgalab Schlimazel charmander Giorgkalo Joji MarcoReus Corfu kitty AggelikiGr Natsuko Μήτσος10 E.Z Mapz jYanniss BatGuin georgetherrr Debugging_Daemon iminspain Kate1914 Τρελας123 Scandal Than003 synthnightingale Εριφύλη rseven Vera blissele pinkheart Obi-Wan Kenobi constansn Libertus panosT436 ismember Chris1993 jellojina kate56 iew Dr. Gl. Luminous kanenas090 bibliofagos Nick_nt Ryuzaki Helen06 Nala Sia22 giorgos8907 Praxis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχικά περιαστικά..σίγουρα μου έδωσες λίγο παραπάνω θάρρος να πω την αλήθεια μετά απο αυτό,καλή συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Που στοχεύεις με τις πανελλήνιες; Click για ανάπτυξη... Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες.
gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2025 στις 23:53 Ο gegeorgiou90: #30 05-02-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aris65 zoed donpablo Maria235 Anna.chr Angie15 Wonderkid giannis06 g1ann0s Eleni123- Gen_Zita shuuu Kostas634 Eirini888 gegeorgiou90 athinoula suaimhneas ioanna2007 globglogabgalab Schlimazel charmander Giorgkalo Joji MarcoReus Corfu kitty AggelikiGr Natsuko Μήτσος10 E.Z Mapz jYanniss BatGuin georgetherrr Debugging_Daemon iminspain Kate1914 Τρελας123 Scandal Than003 synthnightingale Εριφύλη rseven Vera blissele pinkheart Obi-Wan Kenobi constansn Libertus panosT436 ismember Chris1993 jellojina kate56 iew Dr. Gl. Luminous kanenas090 bibliofagos Nick_nt Ryuzaki Helen06 Nala Sia22 giorgos8907 Praxis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από E.Z: Σε ευχαριστώ πολύ!Προχωρα, μη μασάς θα πάνε όλα καλά. ; ) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2025 Ψυχολογια θα ήθελα ιδανικά να περάσω.Κατι άλλο δε με συγκινεί.Παραυτα θαυμάζω όλα τα παιδιά των άλλων πεδίων ,εγώ δεν το είχα ποτέ με τις θετικές επιστήμες. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Μπράβο σου... Οι μεγάλοι που σπουδάζουν είναι τρομερά μέλη της κοινωνίας. Τους θαυμάζω απίστευτα.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:49 Ο Guest 881237: #31 06-02-25 08:49 Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από g1ann0s: φτιάξει την ζωή Click για ανάπτυξη... Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι ....
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:49 Η smarw έγραψε: #32 06-02-25 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα
Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ποιος έχει φτιάξει την ζωή του στα 20 ; Επειδή είναι σε μια σχολή ; Μπορεί να αργήσουν να την τελειώσουν , να συνειδητοποιήσουν ότι δεν τους αρέσει κ να πάνε σε μια άλλη , να κάνουν μεταπτυχιακό... Μη σκέφτεσαι έτσι .... Click για ανάπτυξη... γενικά το να πεις ότι έχεις φτιάξει τη ζωή σου ειναι πολύ μεγάλη κουβέντα