Πανελλήνιες 2027

Salomon Jonas

Νεοφερμένο μέλος

Ο Salomon Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Έρχεται η σειρά μας, αγαπητοί συμμαθητές. Πως νιώθετε; Έχετε μπει στην ύλη της Γ'; Πόσες ώρες φροντιστήριο την εβδομάδα κάνετε;

Stelios1231

Νεοφερμένο μέλος

Ο Stelios1231 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα.
Έρχεται η σειρά μας, αγαπητοί συμμαθητές. Πως νιώθετε; Έχετε μπει στην ύλη της Γ'; Πόσες ώρες φροντιστήριο την εβδομάδα κάνετε;
"Πώς νιωθετε;" -χαλια
"Εχετε μπει στην ύλη της γ;" -Ιστορια εδώ και 2 μήνες που άρχισα μαθήματα,αρχαια λογικά απο Δευτέρα μπαίνουμε εισαγωγη και λατινικα τέλη Γενάρη θα αρχίσουμε.
"Πόσες ώρες φροντιστήριο;" -9 ωρες για γλωσσα,αρχαια,λατινικα,ιστορια. 1 με 1.5 ώρα αγγλικα γιατί θα δώσω πανελλήνιες.(εξαρτάται τη μερα). Και 3 ώρες στιβο,δεν ξερω αν πιάνεται γιατί ειναι απλα για άθληση,οχι για πανελληνιες.
Καταταλλα θελω να αρχίσουμε για να τελειωσουμε😅 να φύγω να παω να σπουδάσω και μετα βλέπω. Τωρα θα δειξει

Georgiaaa_

Νεοφερμένο μέλος

Η Georgiaaa_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Γεια σου!!!Προσωπικά,έχω αρκετό άγχος γιατι σε λίγους μήνες τελειώνουμε την β λυκείου και θα μπούμε στην τελική ευθεία για να δώσουμε πανελλήνιες.Εμεις από μαθήματα της γ λυκείου ξεκινήσαμε ιστορία στο φροντιστήριο για να έχουμε βγάλει ένα κεφάλαιο από φέτος..Στη β λυκείου έχω φροντιστήριο περιπου 6-7 ώρες.

anna_6

Νεοφερμένο μέλος

Η anna_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλησπέρα και από εμένα !!
Προσωπικά δεν είμαι άτομο που αγχώνεται, οπότε το έχω πάρει σχετικά χαλαρά μπορώ να πω.
Φροντιστήριο κάνω 10 (διδακτικές) ώρες την εβδομάδα και θεωρώ πως είμαι πολύ καλά. Έχω ακούσει κάτι αλλά του τύπου 16 ώρες την εβδομάδα... υπερβολή για Β λυκείου κατά την γνώμη μου.
Ως προς την ύλη της Γ Λυκείου στην Φυσική (το αγαπημένο μου btw) είμαι Κρούσεις. Στην χημεία κάνω της Β λυκείου Οργανική αλλά με περισσότερη εμβάθυνση, Βιολογία κάνω αποκλειστικά Γ Λυκείου (έχω τελειώσει το πρώτο τεύχος και είμαι στο 1ο κεφάλαιο του δεύτερου τεύχους, για όσους ξέρουν). Γλώσσα και Λογοτεχνία κάνω φουλ θεωρία γιατί είχα κενά από τις προηγούμενες τάξεις και τους θεματικούς κύκλους της Β λυκείου.
Αυτά από εμένα!
Πάω να διαβάσω τα μηνύματα των υπολοίπων και μετά θα καλύψω κάτι κενά στα αρχαία. Είμαι και φυτό τρομάρα μου χαχαχαχα

Salomon Jonas

Νεοφερμένο μέλος

Ο Salomon Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Εγώ κάνω 11 ώρες φροντιστήριο, δεν έχω μπει Γ και κάνω κ στίβο 6 φορές τη βδομάδα 🫩😵💫
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έχω ακούσει κάτι αλλά του τύπου 16 ώρες την εβδομάδα... υπερβολή για Β λυκείου κατά την γνώμη μου.
Έχω φίλους μου (2ο επιστημονικό πεδίο) που κάνουν 18 ώρες φέτος και θα κάνουν ΕΊΚΟΣΙ-ΔΎΟ του χρόνου

Stelios1231

Νεοφερμένο μέλος

Ο Stelios1231 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 93 μηνύματα.

anna_6

Νεοφερμένο μέλος

Η anna_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Εγώ κάνω 11 ώρες φροντιστήριο, δεν έχω μπει Γ και κάνω κ στίβο 6 φορές τη βδομάδα 🫩😵💫
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έχω φίλους μου (2ο επιστημονικό πεδίο) που κάνουν 18 ώρες φέτος και θα κάνουν ΕΊΚΟΣΙ-ΔΎΟ του χρόνου
Φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα κλαταρουν... ευελπιστώ να μην τους βγει κούραση και τα γράψουν προς το τέλος

Salomon Jonas

Νεοφερμένο μέλος

Πώς μπορεις;; Εγω τις τρεις φορές τη βδομάδα που κάνω μου βγαίνει η γλώσσα. Φαντάζομαι ενδιαφέρεσαι για τεφαα ή στρατο; Αν και στρατό ειναι εύκολα τα αθλήματα έχω ακουσει
Δεν ενδιαφέρομαι για τεφαα ή στρατό, το κάνω για δικιά μου ευχαρίστηση. Ειδικά φέτος γιατί έχω περισσότερο χρόνο από ότι θα έχω του χρόνου και το εκμεταλλευομαι κάνοντας κάτι που μου αρέσει. Του χρόνου δεν ξέρω πόσο θα μπορώ να τρέχω αλλά ελπίζω να μπορώ, έστω και μια φορά την εβδομάδα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια