ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2026 στις 18:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #21 08-03-26 18:22 Αρχική Δημοσίευση από borisov: μπορείς να μου πεις και σε εμένα για τα παράθυρα ; Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα θες ''παραθυρα'' μετεγγραφων. Βασικα δεν υπαρχει καποια λιστα αυτων των νομιμων ή νομοτυπων ευελιξιων που θα μπορουσαν να μας οδηγησουν στην ληψη των κωδικων της επιθυμητης σχολης. Η ολη διαδικασια ειναι σαν την επίλυση μια βατης διαφορικης εξισωσης οπου οι αρχικες συνθηκες επιλεγονται απο νωρις....τοσο νωρις που αρχιζεις ως και 2 χρονια προ πανελληνιων, μετα στο μηχανογραφικο και προχωρας μεχρι τους κωδικους. Τωρα αν αυτη την διαδικασια την πιασεις μετα τα αποτελεσματα τοτε σωζεις οτι μπορεις. Οποτε δεν εχω καποια ''μαγικη'' λιστα να σου δωσω Η ευλελιξια που ζητας ερχεται μετα απο την συνεχη μελετη τω νομων, των στατιστικων, την μαντεψια αποτελεσματων και συμπεριφορων και την συνεχη ενασχοληση με πολλες μετεγγραφες και ολων των ειδων. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαρτίου 2026 Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 17:30 Ο Andrew_ έγραψε: #22 Χθες στις 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αυτό το θέμα προσφέρεται για συζήτηση, αναζήτηση, παροχή βοήθειας για τις μετεγγραφές όσων αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2025 - 2026 (Πανελλήνιες 2026). Ο,τιδήποτε σχετικό σας απασχολεί, το γράφετε σε αυτό το θέμα! ΥΓ: Για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024 - 2025, απευθυνθείτε σε αυτό το θέμα. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα σας,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση πανω στις μετεγγραφες αδελφων φοιτητων.Θα σας το παραθεσω με παράδειγμα για να το κανω πιο κατανοητο.Αν ο αδερφος μου ειναι ηδη φοιτητης στα Γιάννενα οπου μενει σε σπιτι το οποιο ανηκει στον πατερα μας(δηλαδη εχει 100% κυριοτητα στα Γιάννενα) και εγω φετος περασω πχ πατρα ενω η μόνιμη κατικοια των γονιων μας ειναι αθηνα...μπορει ο αδερφος μου να με τραβηξει στα Γιάννενα παρολου που μενεξ σε ιδιοκτητο σπιτι;;(ολες οι αλλες προϋποθέσεις πληρούνται) Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 17:49 Ο Andrew_ έγραψε: #23 Χθες στις 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ΥΓ: Για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024 - 2025, απευθυνθείτε σε αυτό το θέμα. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα σας,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση πανω στις μετεγγραφες αδελφων φοιτητων με βαση την εγκυκλιο για του ακαδημαϊκου ετους 2025-2026.Θα σας το παραθεσω με παράδειγμα για να το κανω πιο κατανοητο.Αν ο αδερφος μου ειναι ηδη φοιτητης στα Γιάννενα οπου μενει σε σπιτι το οποιο ανηκει στον πατερα μας(δηλαδη εχει 100% κυριοτητα στα Γιάννενα) και εγω φετος περασω πχ πατρα ενω η μόνιμη κατικοια των γονιων μας ειναι αθηνα...μπορει ο αδερφος μου να με τραβηξει στα Γιάννενα παρολου που μενεξ σε ιδιοκτητο σπιτι;;(ολες οι αλλες προϋποθέσεις πληρούνται) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. Χθες στις 18:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 Χθες στις 18:45 Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο στο πνευμα του νομου που θελει το περισσότερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. Καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια. Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:00 Ο Andrew_ έγραψε: #25 Χθες στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο του νομου που θελει το λιγοτερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Andrew_: Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; Click για ανάπτυξη... Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:24 Ο Andrew_ έγραψε: #27 Χθες στις 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Click για ανάπτυξη... Χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας κυριε Ιωάννη.Πραγματικα το οτι καθεστε και βοηθάτε φοιτητες μεσω αυτης της πλατφόρμας για τις μετεγγραφες ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο και φιλοτιμο.Να ειστε παντα καλα σας εύχομαι με βοηθήσατε αποστευτα πολυ!! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: katia.m ang12_012 Peratsis omitsop Corfu kitty Anna1974. Giannismsn Andrew_ Giannis_19 CuriousBee Tzonthechemist GIANCHRIS LOL2000 Scandal FilllposV Evoulinaki friesnchocolate alixri panaman Barb45 Panos8756 carreragt Sotiris 12 ferfelhh Chris1993 Searching Kafkinos fortheloveofshizaya kostis76 borisov elefther1ou_ Drscientist mana foititi marianna77 Λεονάρδος Πικέσσιος VAG-S evge2345 Stekas2025 son GiotaP Galleon katerina1980 mpimpika Grig02 Tery07 Neptune Kallon Onomauser vasilis_har Dkate Penny1903 eupalinaros MariaApo AnnaV Dina yungorestina Xryssa sophieee Libertus gianikit sakplat Jauahahwiwisjs Nek21 andreouk aneiko Martheos Elvi FNC_Sophia Papisok aris65 deloulou Leo21 geneticist AnAn user110908 Vera acc/fin04 bobbos188 Panatha mono Entropy24 Ilikntas psychoticwaltz PANSOFOS Alin22 trifasikodiavasma Lora2211 mathithsgr LINOULA2608 jellojina Lennie Geo20 panosT436 XarisAdamo2008 MARI1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borisov: μπορείς να μου πεις και σε εμένα για τα παράθυρα ; Click για ανάπτυξη... Ωχ τωρα θες ''παραθυρα'' μετεγγραφων. Βασικα δεν υπαρχει καποια λιστα αυτων των νομιμων ή νομοτυπων ευελιξιων που θα μπορουσαν να μας οδηγησουν στην ληψη των κωδικων της επιθυμητης σχολης. Η ολη διαδικασια ειναι σαν την επίλυση μια βατης διαφορικης εξισωσης οπου οι αρχικες συνθηκες επιλεγονται απο νωρις....τοσο νωρις που αρχιζεις ως και 2 χρονια προ πανελληνιων, μετα στο μηχανογραφικο και προχωρας μεχρι τους κωδικους. Τωρα αν αυτη την διαδικασια την πιασεις μετα τα αποτελεσματα τοτε σωζεις οτι μπορεις. Οποτε δεν εχω καποια ''μαγικη'' λιστα να σου δωσω Η ευλελιξια που ζητας ερχεται μετα απο την συνεχη μελετη τω νομων, των στατιστικων, την μαντεψια αποτελεσματων και συμπεριφορων και την συνεχη ενασχοληση με πολλες μετεγγραφες και ολων των ειδων.
Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 17:30 Ο Andrew_ έγραψε: #22 Χθες στις 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αυτό το θέμα προσφέρεται για συζήτηση, αναζήτηση, παροχή βοήθειας για τις μετεγγραφές όσων αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2025 - 2026 (Πανελλήνιες 2026). Ο,τιδήποτε σχετικό σας απασχολεί, το γράφετε σε αυτό το θέμα! ΥΓ: Για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024 - 2025, απευθυνθείτε σε αυτό το θέμα. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα σας,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση πανω στις μετεγγραφες αδελφων φοιτητων.Θα σας το παραθεσω με παράδειγμα για να το κανω πιο κατανοητο.Αν ο αδερφος μου ειναι ηδη φοιτητης στα Γιάννενα οπου μενει σε σπιτι το οποιο ανηκει στον πατερα μας(δηλαδη εχει 100% κυριοτητα στα Γιάννενα) και εγω φετος περασω πχ πατρα ενω η μόνιμη κατικοια των γονιων μας ειναι αθηνα...μπορει ο αδερφος μου να με τραβηξει στα Γιάννενα παρολου που μενεξ σε ιδιοκτητο σπιτι;;(ολες οι αλλες προϋποθέσεις πληρούνται) Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 17:49 Ο Andrew_ έγραψε: #23 Χθες στις 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ΥΓ: Για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024 - 2025, απευθυνθείτε σε αυτό το θέμα. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα σας,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση πανω στις μετεγγραφες αδελφων φοιτητων με βαση την εγκυκλιο για του ακαδημαϊκου ετους 2025-2026.Θα σας το παραθεσω με παράδειγμα για να το κανω πιο κατανοητο.Αν ο αδερφος μου ειναι ηδη φοιτητης στα Γιάννενα οπου μενει σε σπιτι το οποιο ανηκει στον πατερα μας(δηλαδη εχει 100% κυριοτητα στα Γιάννενα) και εγω φετος περασω πχ πατρα ενω η μόνιμη κατικοια των γονιων μας ειναι αθηνα...μπορει ο αδερφος μου να με τραβηξει στα Γιάννενα παρολου που μενεξ σε ιδιοκτητο σπιτι;;(ολες οι αλλες προϋποθέσεις πληρούνται) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. Χθες στις 18:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 Χθες στις 18:45 Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο στο πνευμα του νομου που θελει το περισσότερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. Καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια. Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:00 Ο Andrew_ έγραψε: #25 Χθες στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο του νομου που θελει το λιγοτερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Andrew_: Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; Click για ανάπτυξη... Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:24 Ο Andrew_ έγραψε: #27 Χθες στις 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Click για ανάπτυξη... Χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας κυριε Ιωάννη.Πραγματικα το οτι καθεστε και βοηθάτε φοιτητες μεσω αυτης της πλατφόρμας για τις μετεγγραφες ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο και φιλοτιμο.Να ειστε παντα καλα σας εύχομαι με βοηθήσατε αποστευτα πολυ!! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: katia.m ang12_012 Peratsis omitsop Corfu kitty Anna1974. Giannismsn Andrew_ Giannis_19 CuriousBee Tzonthechemist GIANCHRIS LOL2000 Scandal FilllposV Evoulinaki friesnchocolate alixri panaman Barb45 Panos8756 carreragt Sotiris 12 ferfelhh Chris1993 Searching Kafkinos fortheloveofshizaya kostis76 borisov elefther1ou_ Drscientist mana foititi marianna77 Λεονάρδος Πικέσσιος VAG-S evge2345 Stekas2025 son GiotaP Galleon katerina1980 mpimpika Grig02 Tery07 Neptune Kallon Onomauser vasilis_har Dkate Penny1903 eupalinaros MariaApo AnnaV Dina yungorestina Xryssa sophieee Libertus gianikit sakplat Jauahahwiwisjs Nek21 andreouk aneiko Martheos Elvi FNC_Sophia Papisok aris65 deloulou Leo21 geneticist AnAn user110908 Vera acc/fin04 bobbos188 Panatha mono Entropy24 Ilikntas psychoticwaltz PANSOFOS Alin22 trifasikodiavasma Lora2211 mathithsgr LINOULA2608 jellojina Lennie Geo20 panosT436 XarisAdamo2008 MARI1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αυτό το θέμα προσφέρεται για συζήτηση, αναζήτηση, παροχή βοήθειας για τις μετεγγραφές όσων αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2025 - 2026 (Πανελλήνιες 2026). Ο,τιδήποτε σχετικό σας απασχολεί, το γράφετε σε αυτό το θέμα! ΥΓ: Για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024 - 2025, απευθυνθείτε σε αυτό το θέμα. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα σας,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση πανω στις μετεγγραφες αδελφων φοιτητων.Θα σας το παραθεσω με παράδειγμα για να το κανω πιο κατανοητο.Αν ο αδερφος μου ειναι ηδη φοιτητης στα Γιάννενα οπου μενει σε σπιτι το οποιο ανηκει στον πατερα μας(δηλαδη εχει 100% κυριοτητα στα Γιάννενα) και εγω φετος περασω πχ πατρα ενω η μόνιμη κατικοια των γονιων μας ειναι αθηνα...μπορει ο αδερφος μου να με τραβηξει στα Γιάννενα παρολου που μενεξ σε ιδιοκτητο σπιτι;;(ολες οι αλλες προϋποθέσεις πληρούνται)
Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 17:49 Ο Andrew_ έγραψε: #23 Χθες στις 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ΥΓ: Για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024 - 2025, απευθυνθείτε σε αυτό το θέμα. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα σας,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση πανω στις μετεγγραφες αδελφων φοιτητων με βαση την εγκυκλιο για του ακαδημαϊκου ετους 2025-2026.Θα σας το παραθεσω με παράδειγμα για να το κανω πιο κατανοητο.Αν ο αδερφος μου ειναι ηδη φοιτητης στα Γιάννενα οπου μενει σε σπιτι το οποιο ανηκει στον πατερα μας(δηλαδη εχει 100% κυριοτητα στα Γιάννενα) και εγω φετος περασω πχ πατρα ενω η μόνιμη κατικοια των γονιων μας ειναι αθηνα...μπορει ο αδερφος μου να με τραβηξει στα Γιάννενα παρολου που μενεξ σε ιδιοκτητο σπιτι;;(ολες οι αλλες προϋποθέσεις πληρούνται) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. Χθες στις 18:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 Χθες στις 18:45 Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο στο πνευμα του νομου που θελει το περισσότερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. Καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια. Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:00 Ο Andrew_ έγραψε: #25 Χθες στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο του νομου που θελει το λιγοτερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Andrew_: Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; Click για ανάπτυξη... Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:24 Ο Andrew_ έγραψε: #27 Χθες στις 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Click για ανάπτυξη... Χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας κυριε Ιωάννη.Πραγματικα το οτι καθεστε και βοηθάτε φοιτητες μεσω αυτης της πλατφόρμας για τις μετεγγραφες ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο και φιλοτιμο.Να ειστε παντα καλα σας εύχομαι με βοηθήσατε αποστευτα πολυ!! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: katia.m ang12_012 Peratsis omitsop Corfu kitty Anna1974. Giannismsn Andrew_ Giannis_19 CuriousBee Tzonthechemist GIANCHRIS LOL2000 Scandal FilllposV Evoulinaki friesnchocolate alixri panaman Barb45 Panos8756 carreragt Sotiris 12 ferfelhh Chris1993 Searching Kafkinos fortheloveofshizaya kostis76 borisov elefther1ou_ Drscientist mana foititi marianna77 Λεονάρδος Πικέσσιος VAG-S evge2345 Stekas2025 son GiotaP Galleon katerina1980 mpimpika Grig02 Tery07 Neptune Kallon Onomauser vasilis_har Dkate Penny1903 eupalinaros MariaApo AnnaV Dina yungorestina Xryssa sophieee Libertus gianikit sakplat Jauahahwiwisjs Nek21 andreouk aneiko Martheos Elvi FNC_Sophia Papisok aris65 deloulou Leo21 geneticist AnAn user110908 Vera acc/fin04 bobbos188 Panatha mono Entropy24 Ilikntas psychoticwaltz PANSOFOS Alin22 trifasikodiavasma Lora2211 mathithsgr LINOULA2608 jellojina Lennie Geo20 panosT436 XarisAdamo2008 MARI1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: ΥΓ: Για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024 - 2025, απευθυνθείτε σε αυτό το θέμα. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα σας,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση πανω στις μετεγγραφες αδελφων φοιτητων με βαση την εγκυκλιο για του ακαδημαϊκου ετους 2025-2026.Θα σας το παραθεσω με παράδειγμα για να το κανω πιο κατανοητο.Αν ο αδερφος μου ειναι ηδη φοιτητης στα Γιάννενα οπου μενει σε σπιτι το οποιο ανηκει στον πατερα μας(δηλαδη εχει 100% κυριοτητα στα Γιάννενα) και εγω φετος περασω πχ πατρα ενω η μόνιμη κατικοια των γονιων μας ειναι αθηνα...μπορει ο αδερφος μου να με τραβηξει στα Γιάννενα παρολου που μενεξ σε ιδιοκτητο σπιτι;;(ολες οι αλλες προϋποθέσεις πληρούνται)
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. Χθες στις 18:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 Χθες στις 18:45 Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο στο πνευμα του νομου που θελει το περισσότερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. Καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια. Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:00 Ο Andrew_ έγραψε: #25 Χθες στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο του νομου που θελει το λιγοτερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Andrew_: Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; Click για ανάπτυξη... Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:24 Ο Andrew_ έγραψε: #27 Χθες στις 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Click για ανάπτυξη... Χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας κυριε Ιωάννη.Πραγματικα το οτι καθεστε και βοηθάτε φοιτητες μεσω αυτης της πλατφόρμας για τις μετεγγραφες ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο και φιλοτιμο.Να ειστε παντα καλα σας εύχομαι με βοηθήσατε αποστευτα πολυ!! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: katia.m ang12_012 Peratsis omitsop Corfu kitty Anna1974. Giannismsn Andrew_ Giannis_19 CuriousBee Tzonthechemist GIANCHRIS LOL2000 Scandal FilllposV Evoulinaki friesnchocolate alixri panaman Barb45 Panos8756 carreragt Sotiris 12 ferfelhh Chris1993 Searching Kafkinos fortheloveofshizaya kostis76 borisov elefther1ou_ Drscientist mana foititi marianna77 Λεονάρδος Πικέσσιος VAG-S evge2345 Stekas2025 son GiotaP Galleon katerina1980 mpimpika Grig02 Tery07 Neptune Kallon Onomauser vasilis_har Dkate Penny1903 eupalinaros MariaApo AnnaV Dina yungorestina Xryssa sophieee Libertus gianikit sakplat Jauahahwiwisjs Nek21 andreouk aneiko Martheos Elvi FNC_Sophia Papisok aris65 deloulou Leo21 geneticist AnAn user110908 Vera acc/fin04 bobbos188 Panatha mono Entropy24 Ilikntas psychoticwaltz PANSOFOS Alin22 trifasikodiavasma Lora2211 mathithsgr LINOULA2608 jellojina Lennie Geo20 panosT436 XarisAdamo2008 MARI1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο στο πνευμα του νομου που θελει το περισσότερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. Καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια.
Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:00 Ο Andrew_ έγραψε: #25 Χθες στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο του νομου που θελει το λιγοτερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Andrew_: Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; Click για ανάπτυξη... Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:24 Ο Andrew_ έγραψε: #27 Χθες στις 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Click για ανάπτυξη... Χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας κυριε Ιωάννη.Πραγματικα το οτι καθεστε και βοηθάτε φοιτητες μεσω αυτης της πλατφόρμας για τις μετεγγραφες ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο και φιλοτιμο.Να ειστε παντα καλα σας εύχομαι με βοηθήσατε αποστευτα πολυ!! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: katia.m ang12_012 Peratsis omitsop Corfu kitty Anna1974. Giannismsn Andrew_ Giannis_19 CuriousBee Tzonthechemist GIANCHRIS LOL2000 Scandal FilllposV Evoulinaki friesnchocolate alixri panaman Barb45 Panos8756 carreragt Sotiris 12 ferfelhh Chris1993 Searching Kafkinos fortheloveofshizaya kostis76 borisov elefther1ou_ Drscientist mana foititi marianna77 Λεονάρδος Πικέσσιος VAG-S evge2345 Stekas2025 son GiotaP Galleon katerina1980 mpimpika Grig02 Tery07 Neptune Kallon Onomauser vasilis_har Dkate Penny1903 eupalinaros MariaApo AnnaV Dina yungorestina Xryssa sophieee Libertus gianikit sakplat Jauahahwiwisjs Nek21 andreouk aneiko Martheos Elvi FNC_Sophia Papisok aris65 deloulou Leo21 geneticist AnAn user110908 Vera acc/fin04 bobbos188 Panatha mono Entropy24 Ilikntas psychoticwaltz PANSOFOS Alin22 trifasikodiavasma Lora2211 mathithsgr LINOULA2608 jellojina Lennie Geo20 panosT436 XarisAdamo2008 MARI1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Παλιοτερα ενα ιδιόκτητο οικημα ηταν φρενο στον αδελφο σου να σου κανει αποποιηση μετεγγραφης ωστε εσυ να παρεις την μετεγγραφη που θες. Ο λογος ηταν οτι το σπιτι αθηνα και το σπιτι γιαννενα ηταν ενα οποτε και ενα σπιτι στην πατρα κανουν δυο σπιτια και πληρείτε το οριο του νομου που θελει το λιγοτερο δυο σπιτια ανα οικογενεια. καταλαβαν το λαθος και το αλλαξαν το 2024 οποτε τωρα το ιδιοκτητο σπιτι στα γιαννενα ή δεν αξιολογηται ή θεωρειτε σιωπηρα και πλεονεκτημα. Οποτε δεν θα εχεις θεμα να να πας γιαννενα αρκει να πληρεις τον κοφτη 2750. Μπορεις επισεις να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα στο σπιτι σου... εδω βεβαια ισως σου κανουν καμια λαχταρα και σε στειλουν γιαννενα ..αλλα αυτο δεν ειναι συχνο. Δεν ξερω σε τι σχολη θα περασεις στην πατρα ..ισως η μετεγγραφη για τα γιαννενα να μην ειναι τοσο περιπλοκη αλλα πιο απλη με τα οικονομικα μορια. Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Andrew_: Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; Click για ανάπτυξη... Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:24 Ο Andrew_ έγραψε: #27 Χθες στις 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Click για ανάπτυξη... Χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας κυριε Ιωάννη.Πραγματικα το οτι καθεστε και βοηθάτε φοιτητες μεσω αυτης της πλατφόρμας για τις μετεγγραφες ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο και φιλοτιμο.Να ειστε παντα καλα σας εύχομαι με βοηθήσατε αποστευτα πολυ!! Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Andrew_: Σας ευχαριστω παρα πολυ κύριε Ιωάννη.Επιτελους ενας ανθρωπος ο οποιος φαινεται πως γνωριζει την εγκυκλιο καλύτερα και απο την παλαμη του καθως μου μίλησε με επιχειρήματα!Αυτο το σημειο της εγκυκλιου με μπερδευε παντα καθως εχω παει σε τρεις δικηγόρους και μου εχουν δωσει και οι τρεις διαφορετικη απαντηση...Χιλια ευχαριστω και παλι να ειστε παντα καλα!! Μια τελευταία ερωτηση θελω ακομη μονο.Εγω ο αιτων δηλαδη,δεν πρεπει να εχω σπιτι εγω ή οι γονρις μου στον τοπο που θα περασω μεσω του μηχανογραφικου;; Click για ανάπτυξη... Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας.
Andrew_ Νεοφερμένο μέλος Ο Andrew_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Χθες στις 19:24 Ο Andrew_ έγραψε: #27 Χθες στις 19:24 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Click για ανάπτυξη... Χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας κυριε Ιωάννη.Πραγματικα το οτι καθεστε και βοηθάτε φοιτητες μεσω αυτης της πλατφόρμας για τις μετεγγραφες ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο και φιλοτιμο.Να ειστε παντα καλα σας εύχομαι με βοηθήσατε αποστευτα πολυ!!
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι εστι ακριβως ...αν εχεις περασει πατρα και εχεις ιδιοκτητο σπιτι δικο σου ή γονιων εκει στην πατρα δεν μπορει να ''αρχισεις'' μετεγγραφη με το συστημα αδελφων. Το ''αρχισεις'' σημαινει οτι ,αιτηση θα κανεις ,η πλατφορμα θα σου δωσει την μετεγγραφη αλλα θα στην σταματησει μετα η σχολη στην δευτερη φαση ελεγχου οταν θα δει το χαρτι ακινητων (Ε9) Κυριε Andrew σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οι δικηγοροι καλα τα λενε κατα βουληση, διαβαζουν νομους και εγκυκλιους...δυστυχώς η επιτυχια στο θεμα αυτο και η ακριβεια του ειναι συνθεση νομων , εγκυκλιων, πλατφορμας και μακροχρονιας εμπειριας. Click για ανάπτυξη... Χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας κυριε Ιωάννη.Πραγματικα το οτι καθεστε και βοηθάτε φοιτητες μεσω αυτης της πλατφόρμας για τις μετεγγραφες ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο και φιλοτιμο.Να ειστε παντα καλα σας εύχομαι με βοηθήσατε αποστευτα πολυ!!