DennisM Νεοφερμένο μέλος Ο DennisM δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:01 Ο DennisM έγραψε: #1.701 01-12-25 10:01 Εμενα η εγγραφη μου εγινε κανονικα την περασμενη Πεμπτη. Δυστυχως εργαστηριο θα πρεπει να δωσω του χρονου. Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:07 Η Tery07 έγραψε: #1.702 01-12-25 19:07 Καλησπέρα! Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με το ΟΠΑ; Ακόμα δεν έχουν εγκρίνει τις μετεγγραφές και την προηγούμενη εβδομάδα που πήγε ο γιος μου να ρωτήσει του είπαν ότι είναι νωρίς ακόμα. Έχει μήπως κάποιος εικόνα; Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:03 Η Vera έγραψε: #1.703 02-12-25 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με το ΟΠΑ; Ακόμα δεν έχουν εγκρίνει τις μετεγγραφές και την προηγούμενη εβδομάδα που πήγε ο γιος μου να ρωτήσει του είπαν ότι είναι νωρίς ακόμα. Έχει μήπως κάποιος εικόνα; Click για ανάπτυξη... Tα ίδια είπαν και στον αδελφό μου Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:33 Η Tery07 έγραψε: #1.704 04-12-25 23:33 Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... sophieee Νεοφερμένο μέλος Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:57 Η sophieee έγραψε: #1.705 05-12-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ! Εμένα μου ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση για τη διαγραφή μου από το πανεπιστήμιο Κρήτης. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.706 05-12-25 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κλασσικα η διαγραφη απο σxολη θελει αποστολη ΥΔ. Παλιοτερα την ηθελαν αυτουσια με κουριερ ,τωρα απο το 2020 και μετα την θελουν σκαναρισμενη με email. Υπαρχουν τωρα προσφατα και καποια πανεπιστημια οπως το ΔΠΘ και το ΕΛΜΕΠΑ που την δινουν με ενα κλικ στο φοιτητολογιο ( πολυ κακως για μενα). Εσεις τωρα για να διερεύνησετε το τι θελει το θεσσαλιας θα μπειτε στο φοιτητολογιο του και θα δειτε αυτη την εικονα στα πιστοποιητικα. Εικονα απο το φοιτητολογιο εκπα Εικονα απο το φοιτητολογιο Διπαε Δειχνουν οτι δεν εχετετε επιλογη για βεβαιωση διαγραφης οποτε πρεπει να κανετει ΥΔ και να την στειλετε με εμαιλ. Εδω σας βαζω ενα λεκτικο που μπορειτε να γραψετε στην ΥΔ (δικης μου επινόησης) που καλυπτει μαλλον ολες τις απαιτησεις τους και εχει δουλεψει καλα αλλου ( πχ Παδα, Π.Κρητης,Αιγαιου). Οτι: Είμαι η Αθανασία Διαμάντη φοιτήτρια της σχολής σας με αριθμό μητρώου chem1920333. 1) Παρακαλώ να με διαγράψετε από το τμήμα σας διότι θέλω να γράφω στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ όπου μου έχει παραχωρηθεί θέση μετεγγραφής. 2) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει ακαδημαϊκή ταυτότητα. 3) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει βιβλία από το σύστημα Εύδοξος. 4) Δεν έχω δανειστεί βιβλία από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. 5) Παρακαλώ την βεβαίωση διαγραφής να μου την αποστείλετε στο email a.dimanti@gmail.com καθότι το πανεπιστημιακό email που μου παραχωρήσατε θα σταματήσει πιθανών να λειτουργεί. Αυτα με bold θελουν προσαρμογη Την ΥΔ αυτη ( o φοιτητης την κανει) μπορειτε να την υπογραψετε σε κεπ και να την σκαναρετε ( οχι φωτο απο κινητο) ή να την κανετε απο το gov.gr και μετα με ενα συνοδευτικο μαιλ την στέλνετε στην γραμματεια της παλιας σχολης, (προτιμήστε το πανεπιστημιακο email) Την εποχη αυτη τις διαγραφες τις βγαζουν γρηγορα ,σε 1-2 μερες Συνημμένα 1764915967506.png 17,4 KB · Εμφανίσεις: 31 Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:33 Η Tery07 έγραψε: #1.707 05-12-25 16:33 Σας ευχαριστώ! Οι οδηγίες όπως πάντα λεπτομερείς και σαφείς!!! Βρήκα μια αίτηση στη σελίδα του πανεπιστημίου, γενικού περιοχομένου, θα τη συμπληρώσουμε και θα κάνουμε γνήσιο υπογραφής μέσω GOV. PANSOFOS Νεοφερμένο μέλος Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:58 Ο PANSOFOS έγραψε: #1.708 05-12-25 21:58 Διαγραφή από ηλεκτρολόγους πατρών πλήρης αίτηση διαγραφής 27/11. Το πιστοποιητικό διαγραφής εκδόθηκε 01/12. Αίτηση εγγραφής στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ πλήρης 01/12.. και τώρα πάμε σίγουρα τουλάχιστον για 08/12 για να πάρει ιδρυματικούς κωδικούς. Τελικά μου φαίνεται ότι την Υπουργό η οποία προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας την ναρκοθέτησαν οι μετέπειτα διαδικασίες. Γιατί αν είναι τον χρόνο που κερδίσαμε από το Υπουργείο να τον τον χάνουμε από τις Γραμματείες των Πανεπιστημίων. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:36 Η Onomauser: #1.709 18-12-25 11:36 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι, σας έχει έρθει απάντηση για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφές; Αναρωτιέμαι απλά μήπως έχουμε κάνει κάτι λάθος γιατί πέρασε πάνω από μήνα. Ευχαριστώ Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:03 Ο Peratsis έγραψε: #1.710 18-12-25 12:03 Καλησπέρα. Εγώ με αριθμό πρωτοκόλλου 31ο έχω λάβει απάντηση. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα η εγγραφη μου εγινε κανονικα την περασμενη Πεμπτη. Δυστυχως εργαστηριο θα πρεπει να δωσω του χρονου.
Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:07 Η Tery07 έγραψε: #1.702 01-12-25 19:07 Καλησπέρα! Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με το ΟΠΑ; Ακόμα δεν έχουν εγκρίνει τις μετεγγραφές και την προηγούμενη εβδομάδα που πήγε ο γιος μου να ρωτήσει του είπαν ότι είναι νωρίς ακόμα. Έχει μήπως κάποιος εικόνα; Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:03 Η Vera έγραψε: #1.703 02-12-25 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με το ΟΠΑ; Ακόμα δεν έχουν εγκρίνει τις μετεγγραφές και την προηγούμενη εβδομάδα που πήγε ο γιος μου να ρωτήσει του είπαν ότι είναι νωρίς ακόμα. Έχει μήπως κάποιος εικόνα; Click για ανάπτυξη... Tα ίδια είπαν και στον αδελφό μου Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:33 Η Tery07 έγραψε: #1.704 04-12-25 23:33 Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... sophieee Νεοφερμένο μέλος Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:57 Η sophieee έγραψε: #1.705 05-12-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ! Εμένα μου ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση για τη διαγραφή μου από το πανεπιστήμιο Κρήτης. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.706 05-12-25 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κλασσικα η διαγραφη απο σxολη θελει αποστολη ΥΔ. Παλιοτερα την ηθελαν αυτουσια με κουριερ ,τωρα απο το 2020 και μετα την θελουν σκαναρισμενη με email. Υπαρχουν τωρα προσφατα και καποια πανεπιστημια οπως το ΔΠΘ και το ΕΛΜΕΠΑ που την δινουν με ενα κλικ στο φοιτητολογιο ( πολυ κακως για μενα). Εσεις τωρα για να διερεύνησετε το τι θελει το θεσσαλιας θα μπειτε στο φοιτητολογιο του και θα δειτε αυτη την εικονα στα πιστοποιητικα. Εικονα απο το φοιτητολογιο εκπα Εικονα απο το φοιτητολογιο Διπαε Δειχνουν οτι δεν εχετετε επιλογη για βεβαιωση διαγραφης οποτε πρεπει να κανετει ΥΔ και να την στειλετε με εμαιλ. Εδω σας βαζω ενα λεκτικο που μπορειτε να γραψετε στην ΥΔ (δικης μου επινόησης) που καλυπτει μαλλον ολες τις απαιτησεις τους και εχει δουλεψει καλα αλλου ( πχ Παδα, Π.Κρητης,Αιγαιου). Οτι: Είμαι η Αθανασία Διαμάντη φοιτήτρια της σχολής σας με αριθμό μητρώου chem1920333. 1) Παρακαλώ να με διαγράψετε από το τμήμα σας διότι θέλω να γράφω στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ όπου μου έχει παραχωρηθεί θέση μετεγγραφής. 2) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει ακαδημαϊκή ταυτότητα. 3) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει βιβλία από το σύστημα Εύδοξος. 4) Δεν έχω δανειστεί βιβλία από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. 5) Παρακαλώ την βεβαίωση διαγραφής να μου την αποστείλετε στο email a.dimanti@gmail.com καθότι το πανεπιστημιακό email που μου παραχωρήσατε θα σταματήσει πιθανών να λειτουργεί. Αυτα με bold θελουν προσαρμογη Την ΥΔ αυτη ( o φοιτητης την κανει) μπορειτε να την υπογραψετε σε κεπ και να την σκαναρετε ( οχι φωτο απο κινητο) ή να την κανετε απο το gov.gr και μετα με ενα συνοδευτικο μαιλ την στέλνετε στην γραμματεια της παλιας σχολης, (προτιμήστε το πανεπιστημιακο email) Την εποχη αυτη τις διαγραφες τις βγαζουν γρηγορα ,σε 1-2 μερες Συνημμένα 1764915967506.png 17,4 KB · Εμφανίσεις: 31 Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:33 Η Tery07 έγραψε: #1.707 05-12-25 16:33 Σας ευχαριστώ! Οι οδηγίες όπως πάντα λεπτομερείς και σαφείς!!! Βρήκα μια αίτηση στη σελίδα του πανεπιστημίου, γενικού περιοχομένου, θα τη συμπληρώσουμε και θα κάνουμε γνήσιο υπογραφής μέσω GOV. PANSOFOS Νεοφερμένο μέλος Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:58 Ο PANSOFOS έγραψε: #1.708 05-12-25 21:58 Διαγραφή από ηλεκτρολόγους πατρών πλήρης αίτηση διαγραφής 27/11. Το πιστοποιητικό διαγραφής εκδόθηκε 01/12. Αίτηση εγγραφής στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ πλήρης 01/12.. και τώρα πάμε σίγουρα τουλάχιστον για 08/12 για να πάρει ιδρυματικούς κωδικούς. Τελικά μου φαίνεται ότι την Υπουργό η οποία προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας την ναρκοθέτησαν οι μετέπειτα διαδικασίες. Γιατί αν είναι τον χρόνο που κερδίσαμε από το Υπουργείο να τον τον χάνουμε από τις Γραμματείες των Πανεπιστημίων. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:36 Η Onomauser: #1.709 18-12-25 11:36 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι, σας έχει έρθει απάντηση για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφές; Αναρωτιέμαι απλά μήπως έχουμε κάνει κάτι λάθος γιατί πέρασε πάνω από μήνα. Ευχαριστώ Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:03 Ο Peratsis έγραψε: #1.710 18-12-25 12:03 Καλησπέρα. Εγώ με αριθμό πρωτοκόλλου 31ο έχω λάβει απάντηση. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με το ΟΠΑ; Ακόμα δεν έχουν εγκρίνει τις μετεγγραφές και την προηγούμενη εβδομάδα που πήγε ο γιος μου να ρωτήσει του είπαν ότι είναι νωρίς ακόμα. Έχει μήπως κάποιος εικόνα;
Vera Νεοφερμένο μέλος Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:03 Η Vera έγραψε: #1.703 02-12-25 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με το ΟΠΑ; Ακόμα δεν έχουν εγκρίνει τις μετεγγραφές και την προηγούμενη εβδομάδα που πήγε ο γιος μου να ρωτήσει του είπαν ότι είναι νωρίς ακόμα. Έχει μήπως κάποιος εικόνα; Click για ανάπτυξη... Tα ίδια είπαν και στον αδελφό μου Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:33 Η Tery07 έγραψε: #1.704 04-12-25 23:33 Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... sophieee Νεοφερμένο μέλος Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:57 Η sophieee έγραψε: #1.705 05-12-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ! Εμένα μου ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση για τη διαγραφή μου από το πανεπιστήμιο Κρήτης. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.706 05-12-25 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κλασσικα η διαγραφη απο σxολη θελει αποστολη ΥΔ. Παλιοτερα την ηθελαν αυτουσια με κουριερ ,τωρα απο το 2020 και μετα την θελουν σκαναρισμενη με email. Υπαρχουν τωρα προσφατα και καποια πανεπιστημια οπως το ΔΠΘ και το ΕΛΜΕΠΑ που την δινουν με ενα κλικ στο φοιτητολογιο ( πολυ κακως για μενα). Εσεις τωρα για να διερεύνησετε το τι θελει το θεσσαλιας θα μπειτε στο φοιτητολογιο του και θα δειτε αυτη την εικονα στα πιστοποιητικα. Εικονα απο το φοιτητολογιο εκπα Εικονα απο το φοιτητολογιο Διπαε Δειχνουν οτι δεν εχετετε επιλογη για βεβαιωση διαγραφης οποτε πρεπει να κανετει ΥΔ και να την στειλετε με εμαιλ. Εδω σας βαζω ενα λεκτικο που μπορειτε να γραψετε στην ΥΔ (δικης μου επινόησης) που καλυπτει μαλλον ολες τις απαιτησεις τους και εχει δουλεψει καλα αλλου ( πχ Παδα, Π.Κρητης,Αιγαιου). Οτι: Είμαι η Αθανασία Διαμάντη φοιτήτρια της σχολής σας με αριθμό μητρώου chem1920333. 1) Παρακαλώ να με διαγράψετε από το τμήμα σας διότι θέλω να γράφω στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ όπου μου έχει παραχωρηθεί θέση μετεγγραφής. 2) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει ακαδημαϊκή ταυτότητα. 3) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει βιβλία από το σύστημα Εύδοξος. 4) Δεν έχω δανειστεί βιβλία από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. 5) Παρακαλώ την βεβαίωση διαγραφής να μου την αποστείλετε στο email a.dimanti@gmail.com καθότι το πανεπιστημιακό email που μου παραχωρήσατε θα σταματήσει πιθανών να λειτουργεί. Αυτα με bold θελουν προσαρμογη Την ΥΔ αυτη ( o φοιτητης την κανει) μπορειτε να την υπογραψετε σε κεπ και να την σκαναρετε ( οχι φωτο απο κινητο) ή να την κανετε απο το gov.gr και μετα με ενα συνοδευτικο μαιλ την στέλνετε στην γραμματεια της παλιας σχολης, (προτιμήστε το πανεπιστημιακο email) Την εποχη αυτη τις διαγραφες τις βγαζουν γρηγορα ,σε 1-2 μερες Συνημμένα 1764915967506.png 17,4 KB · Εμφανίσεις: 31 Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:33 Η Tery07 έγραψε: #1.707 05-12-25 16:33 Σας ευχαριστώ! Οι οδηγίες όπως πάντα λεπτομερείς και σαφείς!!! Βρήκα μια αίτηση στη σελίδα του πανεπιστημίου, γενικού περιοχομένου, θα τη συμπληρώσουμε και θα κάνουμε γνήσιο υπογραφής μέσω GOV. PANSOFOS Νεοφερμένο μέλος Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:58 Ο PANSOFOS έγραψε: #1.708 05-12-25 21:58 Διαγραφή από ηλεκτρολόγους πατρών πλήρης αίτηση διαγραφής 27/11. Το πιστοποιητικό διαγραφής εκδόθηκε 01/12. Αίτηση εγγραφής στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ πλήρης 01/12.. και τώρα πάμε σίγουρα τουλάχιστον για 08/12 για να πάρει ιδρυματικούς κωδικούς. Τελικά μου φαίνεται ότι την Υπουργό η οποία προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας την ναρκοθέτησαν οι μετέπειτα διαδικασίες. Γιατί αν είναι τον χρόνο που κερδίσαμε από το Υπουργείο να τον τον χάνουμε από τις Γραμματείες των Πανεπιστημίων. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:36 Η Onomauser: #1.709 18-12-25 11:36 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι, σας έχει έρθει απάντηση για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφές; Αναρωτιέμαι απλά μήπως έχουμε κάνει κάτι λάθος γιατί πέρασε πάνω από μήνα. Ευχαριστώ Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:03 Ο Peratsis έγραψε: #1.710 18-12-25 12:03 Καλησπέρα. Εγώ με αριθμό πρωτοκόλλου 31ο έχω λάβει απάντηση. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με το ΟΠΑ; Ακόμα δεν έχουν εγκρίνει τις μετεγγραφές και την προηγούμενη εβδομάδα που πήγε ο γιος μου να ρωτήσει του είπαν ότι είναι νωρίς ακόμα. Έχει μήπως κάποιος εικόνα; Click για ανάπτυξη... Tα ίδια είπαν και στον αδελφό μου
Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:33 Η Tery07 έγραψε: #1.704 04-12-25 23:33 Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... sophieee Νεοφερμένο μέλος Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:57 Η sophieee έγραψε: #1.705 05-12-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ! Εμένα μου ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση για τη διαγραφή μου από το πανεπιστήμιο Κρήτης. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.706 05-12-25 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κλασσικα η διαγραφη απο σxολη θελει αποστολη ΥΔ. Παλιοτερα την ηθελαν αυτουσια με κουριερ ,τωρα απο το 2020 και μετα την θελουν σκαναρισμενη με email. Υπαρχουν τωρα προσφατα και καποια πανεπιστημια οπως το ΔΠΘ και το ΕΛΜΕΠΑ που την δινουν με ενα κλικ στο φοιτητολογιο ( πολυ κακως για μενα). Εσεις τωρα για να διερεύνησετε το τι θελει το θεσσαλιας θα μπειτε στο φοιτητολογιο του και θα δειτε αυτη την εικονα στα πιστοποιητικα. Εικονα απο το φοιτητολογιο εκπα Εικονα απο το φοιτητολογιο Διπαε Δειχνουν οτι δεν εχετετε επιλογη για βεβαιωση διαγραφης οποτε πρεπει να κανετει ΥΔ και να την στειλετε με εμαιλ. Εδω σας βαζω ενα λεκτικο που μπορειτε να γραψετε στην ΥΔ (δικης μου επινόησης) που καλυπτει μαλλον ολες τις απαιτησεις τους και εχει δουλεψει καλα αλλου ( πχ Παδα, Π.Κρητης,Αιγαιου). Οτι: Είμαι η Αθανασία Διαμάντη φοιτήτρια της σχολής σας με αριθμό μητρώου chem1920333. 1) Παρακαλώ να με διαγράψετε από το τμήμα σας διότι θέλω να γράφω στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ όπου μου έχει παραχωρηθεί θέση μετεγγραφής. 2) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει ακαδημαϊκή ταυτότητα. 3) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει βιβλία από το σύστημα Εύδοξος. 4) Δεν έχω δανειστεί βιβλία από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. 5) Παρακαλώ την βεβαίωση διαγραφής να μου την αποστείλετε στο email a.dimanti@gmail.com καθότι το πανεπιστημιακό email που μου παραχωρήσατε θα σταματήσει πιθανών να λειτουργεί. Αυτα με bold θελουν προσαρμογη Την ΥΔ αυτη ( o φοιτητης την κανει) μπορειτε να την υπογραψετε σε κεπ και να την σκαναρετε ( οχι φωτο απο κινητο) ή να την κανετε απο το gov.gr και μετα με ενα συνοδευτικο μαιλ την στέλνετε στην γραμματεια της παλιας σχολης, (προτιμήστε το πανεπιστημιακο email) Την εποχη αυτη τις διαγραφες τις βγαζουν γρηγορα ,σε 1-2 μερες Συνημμένα 1764915967506.png 17,4 KB · Εμφανίσεις: 31 Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:33 Η Tery07 έγραψε: #1.707 05-12-25 16:33 Σας ευχαριστώ! Οι οδηγίες όπως πάντα λεπτομερείς και σαφείς!!! Βρήκα μια αίτηση στη σελίδα του πανεπιστημίου, γενικού περιοχομένου, θα τη συμπληρώσουμε και θα κάνουμε γνήσιο υπογραφής μέσω GOV. PANSOFOS Νεοφερμένο μέλος Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:58 Ο PANSOFOS έγραψε: #1.708 05-12-25 21:58 Διαγραφή από ηλεκτρολόγους πατρών πλήρης αίτηση διαγραφής 27/11. Το πιστοποιητικό διαγραφής εκδόθηκε 01/12. Αίτηση εγγραφής στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ πλήρης 01/12.. και τώρα πάμε σίγουρα τουλάχιστον για 08/12 για να πάρει ιδρυματικούς κωδικούς. Τελικά μου φαίνεται ότι την Υπουργό η οποία προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας την ναρκοθέτησαν οι μετέπειτα διαδικασίες. Γιατί αν είναι τον χρόνο που κερδίσαμε από το Υπουργείο να τον τον χάνουμε από τις Γραμματείες των Πανεπιστημίων. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:36 Η Onomauser: #1.709 18-12-25 11:36 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι, σας έχει έρθει απάντηση για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφές; Αναρωτιέμαι απλά μήπως έχουμε κάνει κάτι λάθος γιατί πέρασε πάνω από μήνα. Ευχαριστώ Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:03 Ο Peratsis έγραψε: #1.710 18-12-25 12:03 Καλησπέρα. Εγώ με αριθμό πρωτοκόλλου 31ο έχω λάβει απάντηση. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία...
sophieee Νεοφερμένο μέλος Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:57 Η sophieee έγραψε: #1.705 05-12-25 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ! Εμένα μου ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση για τη διαγραφή μου από το πανεπιστήμιο Κρήτης. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.706 05-12-25 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κλασσικα η διαγραφη απο σxολη θελει αποστολη ΥΔ. Παλιοτερα την ηθελαν αυτουσια με κουριερ ,τωρα απο το 2020 και μετα την θελουν σκαναρισμενη με email. Υπαρχουν τωρα προσφατα και καποια πανεπιστημια οπως το ΔΠΘ και το ΕΛΜΕΠΑ που την δινουν με ενα κλικ στο φοιτητολογιο ( πολυ κακως για μενα). Εσεις τωρα για να διερεύνησετε το τι θελει το θεσσαλιας θα μπειτε στο φοιτητολογιο του και θα δειτε αυτη την εικονα στα πιστοποιητικα. Εικονα απο το φοιτητολογιο εκπα Εικονα απο το φοιτητολογιο Διπαε Δειχνουν οτι δεν εχετετε επιλογη για βεβαιωση διαγραφης οποτε πρεπει να κανετει ΥΔ και να την στειλετε με εμαιλ. Εδω σας βαζω ενα λεκτικο που μπορειτε να γραψετε στην ΥΔ (δικης μου επινόησης) που καλυπτει μαλλον ολες τις απαιτησεις τους και εχει δουλεψει καλα αλλου ( πχ Παδα, Π.Κρητης,Αιγαιου). Οτι: Είμαι η Αθανασία Διαμάντη φοιτήτρια της σχολής σας με αριθμό μητρώου chem1920333. 1) Παρακαλώ να με διαγράψετε από το τμήμα σας διότι θέλω να γράφω στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ όπου μου έχει παραχωρηθεί θέση μετεγγραφής. 2) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει ακαδημαϊκή ταυτότητα. 3) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει βιβλία από το σύστημα Εύδοξος. 4) Δεν έχω δανειστεί βιβλία από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. 5) Παρακαλώ την βεβαίωση διαγραφής να μου την αποστείλετε στο email a.dimanti@gmail.com καθότι το πανεπιστημιακό email που μου παραχωρήσατε θα σταματήσει πιθανών να λειτουργεί. Αυτα με bold θελουν προσαρμογη Την ΥΔ αυτη ( o φοιτητης την κανει) μπορειτε να την υπογραψετε σε κεπ και να την σκαναρετε ( οχι φωτο απο κινητο) ή να την κανετε απο το gov.gr και μετα με ενα συνοδευτικο μαιλ την στέλνετε στην γραμματεια της παλιας σχολης, (προτιμήστε το πανεπιστημιακο email) Την εποχη αυτη τις διαγραφες τις βγαζουν γρηγορα ,σε 1-2 μερες Συνημμένα 1764915967506.png 17,4 KB · Εμφανίσεις: 31 Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:33 Η Tery07 έγραψε: #1.707 05-12-25 16:33 Σας ευχαριστώ! Οι οδηγίες όπως πάντα λεπτομερείς και σαφείς!!! Βρήκα μια αίτηση στη σελίδα του πανεπιστημίου, γενικού περιοχομένου, θα τη συμπληρώσουμε και θα κάνουμε γνήσιο υπογραφής μέσω GOV. PANSOFOS Νεοφερμένο μέλος Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:58 Ο PANSOFOS έγραψε: #1.708 05-12-25 21:58 Διαγραφή από ηλεκτρολόγους πατρών πλήρης αίτηση διαγραφής 27/11. Το πιστοποιητικό διαγραφής εκδόθηκε 01/12. Αίτηση εγγραφής στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ πλήρης 01/12.. και τώρα πάμε σίγουρα τουλάχιστον για 08/12 για να πάρει ιδρυματικούς κωδικούς. Τελικά μου φαίνεται ότι την Υπουργό η οποία προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας την ναρκοθέτησαν οι μετέπειτα διαδικασίες. Γιατί αν είναι τον χρόνο που κερδίσαμε από το Υπουργείο να τον τον χάνουμε από τις Γραμματείες των Πανεπιστημίων. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:36 Η Onomauser: #1.709 18-12-25 11:36 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι, σας έχει έρθει απάντηση για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφές; Αναρωτιέμαι απλά μήπως έχουμε κάνει κάτι λάθος γιατί πέρασε πάνω από μήνα. Ευχαριστώ Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:03 Ο Peratsis έγραψε: #1.710 18-12-25 12:03 Καλησπέρα. Εγώ με αριθμό πρωτοκόλλου 31ο έχω λάβει απάντηση. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα ! Εμένα μου ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση για τη διαγραφή μου από το πανεπιστήμιο Κρήτης.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.706 05-12-25 08:50 Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κλασσικα η διαγραφη απο σxολη θελει αποστολη ΥΔ. Παλιοτερα την ηθελαν αυτουσια με κουριερ ,τωρα απο το 2020 και μετα την θελουν σκαναρισμενη με email. Υπαρχουν τωρα προσφατα και καποια πανεπιστημια οπως το ΔΠΘ και το ΕΛΜΕΠΑ που την δινουν με ενα κλικ στο φοιτητολογιο ( πολυ κακως για μενα). Εσεις τωρα για να διερεύνησετε το τι θελει το θεσσαλιας θα μπειτε στο φοιτητολογιο του και θα δειτε αυτη την εικονα στα πιστοποιητικα. Εικονα απο το φοιτητολογιο εκπα Εικονα απο το φοιτητολογιο Διπαε Δειχνουν οτι δεν εχετετε επιλογη για βεβαιωση διαγραφης οποτε πρεπει να κανετει ΥΔ και να την στειλετε με εμαιλ. Εδω σας βαζω ενα λεκτικο που μπορειτε να γραψετε στην ΥΔ (δικης μου επινόησης) που καλυπτει μαλλον ολες τις απαιτησεις τους και εχει δουλεψει καλα αλλου ( πχ Παδα, Π.Κρητης,Αιγαιου). Οτι: Είμαι η Αθανασία Διαμάντη φοιτήτρια της σχολής σας με αριθμό μητρώου chem1920333. 1) Παρακαλώ να με διαγράψετε από το τμήμα σας διότι θέλω να γράφω στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ όπου μου έχει παραχωρηθεί θέση μετεγγραφής. 2) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει ακαδημαϊκή ταυτότητα. 3) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει βιβλία από το σύστημα Εύδοξος. 4) Δεν έχω δανειστεί βιβλία από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. 5) Παρακαλώ την βεβαίωση διαγραφής να μου την αποστείλετε στο email a.dimanti@gmail.com καθότι το πανεπιστημιακό email που μου παραχωρήσατε θα σταματήσει πιθανών να λειτουργεί. Αυτα με bold θελουν προσαρμογη Την ΥΔ αυτη ( o φοιτητης την κανει) μπορειτε να την υπογραψετε σε κεπ και να την σκαναρετε ( οχι φωτο απο κινητο) ή να την κανετε απο το gov.gr και μετα με ενα συνοδευτικο μαιλ την στέλνετε στην γραμματεια της παλιας σχολης, (προτιμήστε το πανεπιστημιακο email) Την εποχη αυτη τις διαγραφες τις βγαζουν γρηγορα ,σε 1-2 μερες Συνημμένα 1764915967506.png 17,4 KB · Εμφανίσεις: 31 Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:33 Η Tery07 έγραψε: #1.707 05-12-25 16:33 Σας ευχαριστώ! Οι οδηγίες όπως πάντα λεπτομερείς και σαφείς!!! Βρήκα μια αίτηση στη σελίδα του πανεπιστημίου, γενικού περιοχομένου, θα τη συμπληρώσουμε και θα κάνουμε γνήσιο υπογραφής μέσω GOV. PANSOFOS Νεοφερμένο μέλος Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:58 Ο PANSOFOS έγραψε: #1.708 05-12-25 21:58 Διαγραφή από ηλεκτρολόγους πατρών πλήρης αίτηση διαγραφής 27/11. Το πιστοποιητικό διαγραφής εκδόθηκε 01/12. Αίτηση εγγραφής στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ πλήρης 01/12.. και τώρα πάμε σίγουρα τουλάχιστον για 08/12 για να πάρει ιδρυματικούς κωδικούς. Τελικά μου φαίνεται ότι την Υπουργό η οποία προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας την ναρκοθέτησαν οι μετέπειτα διαδικασίες. Γιατί αν είναι τον χρόνο που κερδίσαμε από το Υπουργείο να τον τον χάνουμε από τις Γραμματείες των Πανεπιστημίων. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:36 Η Onomauser: #1.709 18-12-25 11:36 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι, σας έχει έρθει απάντηση για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφές; Αναρωτιέμαι απλά μήπως έχουμε κάνει κάτι λάθος γιατί πέρασε πάνω από μήνα. Ευχαριστώ Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:03 Ο Peratsis έγραψε: #1.710 18-12-25 12:03 Καλησπέρα. Εγώ με αριθμό πρωτοκόλλου 31ο έχω λάβει απάντηση. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tery07: Καλησπέρα! αισίως έγινε δεκτή η μετεγγραφή από ΟΠΑ και ζήτησαν τη διαγραφή. Είχατε πει ότι χρειάζεται Υ.Δ. ή αρκεί ένα email στη σχολή για την αίτηση διαγραφής; Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε περίπτωση που έχει σημασία... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Κλασσικα η διαγραφη απο σxολη θελει αποστολη ΥΔ. Παλιοτερα την ηθελαν αυτουσια με κουριερ ,τωρα απο το 2020 και μετα την θελουν σκαναρισμενη με email. Υπαρχουν τωρα προσφατα και καποια πανεπιστημια οπως το ΔΠΘ και το ΕΛΜΕΠΑ που την δινουν με ενα κλικ στο φοιτητολογιο ( πολυ κακως για μενα). Εσεις τωρα για να διερεύνησετε το τι θελει το θεσσαλιας θα μπειτε στο φοιτητολογιο του και θα δειτε αυτη την εικονα στα πιστοποιητικα. Εικονα απο το φοιτητολογιο εκπα Εικονα απο το φοιτητολογιο Διπαε Δειχνουν οτι δεν εχετετε επιλογη για βεβαιωση διαγραφης οποτε πρεπει να κανετει ΥΔ και να την στειλετε με εμαιλ. Εδω σας βαζω ενα λεκτικο που μπορειτε να γραψετε στην ΥΔ (δικης μου επινόησης) που καλυπτει μαλλον ολες τις απαιτησεις τους και εχει δουλεψει καλα αλλου ( πχ Παδα, Π.Κρητης,Αιγαιου). Οτι: Είμαι η Αθανασία Διαμάντη φοιτήτρια της σχολής σας με αριθμό μητρώου chem1920333. 1) Παρακαλώ να με διαγράψετε από το τμήμα σας διότι θέλω να γράφω στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ όπου μου έχει παραχωρηθεί θέση μετεγγραφής. 2) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει ακαδημαϊκή ταυτότητα. 3) Δεν έχω αιτηθεί και δεν έχω λάβει βιβλία από το σύστημα Εύδοξος. 4) Δεν έχω δανειστεί βιβλία από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. 5) Παρακαλώ την βεβαίωση διαγραφής να μου την αποστείλετε στο email a.dimanti@gmail.com καθότι το πανεπιστημιακό email που μου παραχωρήσατε θα σταματήσει πιθανών να λειτουργεί. Αυτα με bold θελουν προσαρμογη Την ΥΔ αυτη ( o φοιτητης την κανει) μπορειτε να την υπογραψετε σε κεπ και να την σκαναρετε ( οχι φωτο απο κινητο) ή να την κανετε απο το gov.gr και μετα με ενα συνοδευτικο μαιλ την στέλνετε στην γραμματεια της παλιας σχολης, (προτιμήστε το πανεπιστημιακο email) Την εποχη αυτη τις διαγραφες τις βγαζουν γρηγορα ,σε 1-2 μερες
Tery07 Νεοφερμένο μέλος Η Tery07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:33 Η Tery07 έγραψε: #1.707 05-12-25 16:33 Σας ευχαριστώ! Οι οδηγίες όπως πάντα λεπτομερείς και σαφείς!!! Βρήκα μια αίτηση στη σελίδα του πανεπιστημίου, γενικού περιοχομένου, θα τη συμπληρώσουμε και θα κάνουμε γνήσιο υπογραφής μέσω GOV. PANSOFOS Νεοφερμένο μέλος Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:58 Ο PANSOFOS έγραψε: #1.708 05-12-25 21:58 Διαγραφή από ηλεκτρολόγους πατρών πλήρης αίτηση διαγραφής 27/11. Το πιστοποιητικό διαγραφής εκδόθηκε 01/12. Αίτηση εγγραφής στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ πλήρης 01/12.. και τώρα πάμε σίγουρα τουλάχιστον για 08/12 για να πάρει ιδρυματικούς κωδικούς. Τελικά μου φαίνεται ότι την Υπουργό η οποία προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας την ναρκοθέτησαν οι μετέπειτα διαδικασίες. Γιατί αν είναι τον χρόνο που κερδίσαμε από το Υπουργείο να τον τον χάνουμε από τις Γραμματείες των Πανεπιστημίων. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:36 Η Onomauser: #1.709 18-12-25 11:36 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι, σας έχει έρθει απάντηση για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφές; Αναρωτιέμαι απλά μήπως έχουμε κάνει κάτι λάθος γιατί πέρασε πάνω από μήνα. Ευχαριστώ Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:03 Ο Peratsis έγραψε: #1.710 18-12-25 12:03 Καλησπέρα. Εγώ με αριθμό πρωτοκόλλου 31ο έχω λάβει απάντηση. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ! Οι οδηγίες όπως πάντα λεπτομερείς και σαφείς!!! Βρήκα μια αίτηση στη σελίδα του πανεπιστημίου, γενικού περιοχομένου, θα τη συμπληρώσουμε και θα κάνουμε γνήσιο υπογραφής μέσω GOV.
PANSOFOS Νεοφερμένο μέλος Ο PANSOFOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:58 Ο PANSOFOS έγραψε: #1.708 05-12-25 21:58 Διαγραφή από ηλεκτρολόγους πατρών πλήρης αίτηση διαγραφής 27/11. Το πιστοποιητικό διαγραφής εκδόθηκε 01/12. Αίτηση εγγραφής στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ πλήρης 01/12.. και τώρα πάμε σίγουρα τουλάχιστον για 08/12 για να πάρει ιδρυματικούς κωδικούς. Τελικά μου φαίνεται ότι την Υπουργό η οποία προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας την ναρκοθέτησαν οι μετέπειτα διαδικασίες. Γιατί αν είναι τον χρόνο που κερδίσαμε από το Υπουργείο να τον τον χάνουμε από τις Γραμματείες των Πανεπιστημίων. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:36 Η Onomauser: #1.709 18-12-25 11:36 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι, σας έχει έρθει απάντηση για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφές; Αναρωτιέμαι απλά μήπως έχουμε κάνει κάτι λάθος γιατί πέρασε πάνω από μήνα. Ευχαριστώ Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:03 Ο Peratsis έγραψε: #1.710 18-12-25 12:03 Καλησπέρα. Εγώ με αριθμό πρωτοκόλλου 31ο έχω λάβει απάντηση. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαγραφή από ηλεκτρολόγους πατρών πλήρης αίτηση διαγραφής 27/11. Το πιστοποιητικό διαγραφής εκδόθηκε 01/12. Αίτηση εγγραφής στους Ηλεκτρολόγους του ΕΜΠ πλήρης 01/12.. και τώρα πάμε σίγουρα τουλάχιστον για 08/12 για να πάρει ιδρυματικούς κωδικούς. Τελικά μου φαίνεται ότι την Υπουργό η οποία προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας την ναρκοθέτησαν οι μετέπειτα διαδικασίες. Γιατί αν είναι τον χρόνο που κερδίσαμε από το Υπουργείο να τον τον χάνουμε από τις Γραμματείες των Πανεπιστημίων.
Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:36 Η Onomauser: #1.709 18-12-25 11:36 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι, σας έχει έρθει απάντηση για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφές; Αναρωτιέμαι απλά μήπως έχουμε κάνει κάτι λάθος γιατί πέρασε πάνω από μήνα. Ευχαριστώ Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:03 Ο Peratsis έγραψε: #1.710 18-12-25 12:03 Καλησπέρα. Εγώ με αριθμό πρωτοκόλλου 31ο έχω λάβει απάντηση. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα να ρωτήσω κάτι, σας έχει έρθει απάντηση για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφές; Αναρωτιέμαι απλά μήπως έχουμε κάνει κάτι λάθος γιατί πέρασε πάνω από μήνα. Ευχαριστώ
Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:03 Ο Peratsis έγραψε: #1.710 18-12-25 12:03 Καλησπέρα. Εγώ με αριθμό πρωτοκόλλου 31ο έχω λάβει απάντηση. Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Η Onomauser: #1.711 18-12-25 19:46 Ευχαριστώ, νόμιζα ότι ξέχασαν Εμείς έχουμε πάνω από 100 αριθμό πρωτοκόλλου. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:50 Ο Peratsis έγραψε: #1.712 19-12-25 17:50 Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2025 στις 18:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.713 19-12-25 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Να ρωτήσω εγώ που μόλις πήρα τη μεταγραφή του συζητούσα με τη μητέρα μου κι Μ έλεγε να κάτσω όλο το άλλο χρόνο να πάρω αναβολή από το Πανεπιστήμιο (Μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής) και να αρχίσω από του χρόνου.Απο τοτε π αρχίσω θα αρχίσει το ν+2.Η σχολή είναι 5 ετης. Τι είναι η γνώμη σας. Να κάτσω να δουλέψω (έχω είδη αρκετά λεφτά στη άκρη επειδή δουλειά μέχρι τώρα) η να πάω στο 2ο εξάμηνο κι να χρωστάω αρκετά του 1ου αν όχι όλα. Ευχαριστώ πολύ Click για ανάπτυξη... Νομιζω εισαι μικρος ακομα ( υποθετω του 2007). Αν αφησεις να εξελιχθουν οι ημερομημιες χωρις αναβολη θα σε καλεσουν τον δεκεμβριο του 2026.. ισως και αργοτερα. Νομιζω οτι μπορεις να πας στην στρατολογια του ΡΟΥΦ και να πεις παρτε με εθελοντικα τωρα και ισως το κανουν...το τωρα σημαινει τον απριλιο. Αν το κανεις αυτο, τοτε θα πρεπει να τρεξεις κανονικα το 1ο εξαμηνο στην νεα σχολη ( να αφησεις οτι απεραστο μαθημα για μετα) και για το δευτερο να ζητησεις αναστολη σπουδων λογω στρατευσης. Τοτε θα παγωσει η φοιτηση και απο τα 16 εξαμηνα που εχεις θα μεινουν 15 για να τα συνεχισεις οταν απολυθεις. Εχοντας το πτυχιο σου μπορεις να πας κατευθειαν για εφεδρος αξιωματικος..εαν το θελεις. Αυτα Α..αν δεν εχεις ορεξη για πανεπιστημιο τωρα μπορεις κατα την εγραφη σου στην νεα σχολη να ζητησεις αναστολη 4 εξαμηνων( ειναι το μαξιμουμ) λογω στρατευσης ...θα στην δωσουν και κανεις τον τουριστα μεχρι να στρατευτεις. Τοτε τα εξαμηνα σου παραμενουν 16.
Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2025 στις 23:52 Ο Peratsis έγραψε: #1.714 20-12-25 23:52 Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.715 21-12-25 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα. Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 427 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito osnsjsn icarly37 kostis76 Simela24 Peratsis evge2345 Nala67 abyssiniancat Onomauser son Sotiris 12 sakplat omitsop katerina1980 Indecisive2 many of Filip geneticist carreragt gianikit Kafkinos Corfu kitty GIANCHRIS Xryssa Lennie Mixalis! FNC_Sophia Giannis_19 sophieee Nar20 ang12_012 Anna1974. mpimpika Tery07 greg08 Stekas2025 Ilikntas fortheloveofshizaya Marie19759 gaidouri Drscientist Panatha mono Topogeo12 elefther1ou_ soudos Hmmytheos aneiko Cocobolo PANSOFOS Meri_k Dina psychoticwaltz bobbos188 Jauahahwiwisjs MariaApo trifasikodiavasma Vera acc/fin04 Scandal delkad Searching E.Z charmander user110908 newguy zaxarhh .7082729-0. tan07 Angie70 ksr7765 panunniotis marianna77 Dkate elcteng Geo20 Efi10 andreouk andyklad Jesse_ nefeli10 ch2006 str07 Msp1 Μήτσος10 elinamav Athanasios panosT436 patoma mel123soc mikasa plantbee georgek23 JohnOppie Pan10 ChrisG152 Galleon giannis06 ladop Eirinoula Penny1903 Nek21 tsiobieman zoed aferfelis ck_chrysiis vasilis_har Mapz emilyfan85 Entropy24 Gvisbinis natasa1# ThodorisPon maritina07 UnderGroundGr Lora2211 Nala Marina_Garida Loustep marpa Lia 2006 VasilisK00 Theodor geornirv Jfijdnsuns Elvi cap10gd mark07 fgk aris65 Papisok liztruss fotia13 anna_6 kyriako termiii engineer? Martheos mflam Μαρία 1975 ligfing AnnaV Kate1914 Fikos N2007 chrissie20 tomftw Specon deloulou SKG Leo21 puppy PhysicsEnjoyer Ersa Dr.Katalyst euclid_01 Anonymous07 john_55 Libertus Eleanna89 Alex2025 redpointer AnAn mvas GiorgosK waakaq Alin22 Spidy07 phoni rafraf7 christosk_ ioanna2007 MARI1 mumofstudents Pakaros_1 LINOULA2608 mathithsgr Morningstar evaaah GNick06 krys PanosApo alexiuuu NIKHNIKH nucomer SlimShady Debugging_Daemon Ramon AggelikiGr mikrosamiamidi confused??? panaman user13 MODE jellojina lalalalalalala sophiaa eirp itsari Alexnik Damaki Leo komm violetta123 kriskriss vas2017 thewitcher bigguy Atrlef thepigod762 EFAKIT b3om1zq eftria Stephanos allall1 Panpits sp.srms Alex81 Danos marrr anakalaitzi P.Dam. Nasos165 vtsou1 Xristinaa Arvacon Unboxholics Κλημεντίνη gravou strof korydallos efthyyxoxo Asterias54 Giannismsn Maraki3 peris68 st.krf Ilias__ najsisyuu12 marilyn09 dimitrios_mark Lebrou etzoni Skrts000 Polymnia Katerinakikii afraim Lydiaaaaaaa stamp naum 4476 lilabou mariarina Ryuzaki sachinidou GV221 zisisMcrs aggelosst9 jYanniss MPmp loukskiad constansn woasibe dodisper dboun CELTICS FAN katia.m hello1234 annapdk Giorgosth IrisAthens Giorgakis17 eleanna4 Kzaro Albert 123 doctoradrian Dimitris_nts MariaDed kflen alfresco nick34 Nick_Athens Costpap Leilas ydroxoos sevi1 tzoulio Fwteini69 Tzam MaryGr Manou Litsa Wonderkid Virgin rseven sky1 EpsilonE AMPA MANUELMANUEL bak07 Isa restinbass amfil thanasarasz Conne kate45 Atom8 jkhkh burakpak8 nikfis lain shuuu andrianna elef TheNorth late boomer 4444 adtor Pars3c fotini15 LexTr Kendrick Fefi nicole95 marina.marina afroditi16 giorgos2000 nikosm72 Linsanity bibliofagos Panfl Panagiotis_gr i5gonrejwgtu Emmeleia78 Giota_pel Vok vint75 Nasa0000 IRONWOMAN ilion crankshaft345 mariel79 m.b. psarounik gpio konan TonyGeo Arigas agg41 Maria_Xagorari petl ειδήμων tripolitsa3 jim2222 Giorgakys Vasilis13kia Helen06 Samleeuff Kanastasia_5883 Marios25250 sp0t4 LeGoat Obi-Wan Kenobi Startx0 21eleni AGGELIKI AA yiannisperg woke bigbubble18 neuronova mikke fyllidas Dr. Gl. Luminous phleidhs pem Joji Praxis ismember Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peratsis: Δεν μπορώ απλα να κάνω αυτό το εξάμηνο μόνο κι να αρχίσω από του χρόνου με το 2008 τα παιδιά; Click για ανάπτυξη... Ναι νομιζω οτι μπορεις...πρεπει να ισχυει η 9μηνη θητεια στη μεθωριο. Κανεις το πρωτο εξαμηνο τωρα μεχρι τον φεβρουαριο .Αρχιζεις στρατο τον Απριλιο και απολυεσαι τον Ιανουαριο του 2027 και συνεχιζεις τον Μαρτιο 2027 στο δευτερο εξαμηνο με τα παιδια του 2008. Για ακριβεια ομως πρεπει να πας στην στρατολογια του ρουφ...εκει τα κοριτσια ειναι πολυ ευγενικα και θα στα πουν ολα.
Peratsis Νεοφερμένο μέλος Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:27 Ο Peratsis έγραψε: #1.716 21-12-25 00:27 Έχω 6μηνη θητεία εγώ ποτέ βολεύει αρκετά είναι η αλήθεια Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 First Προηγούμενη 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 86 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Nar20 Νεοφερμένο μέλος Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 17:55 Η Nar20 έγραψε: #1.717 02-01-26 17:55 Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!!
Καλησπέρα, Καλή χρονιά!! Ήθελα να ευχηθώ σε εσένα Γιάννη ιδιαίτερα, μετά από τόση βοήθεια κ ενθάρρυνση που μας έδωσες,αλλά και σε όλους όσους ασχολήθηκαν τότε. Τέλη Νοεμβρίου είχε τελειώσει η κόρη με τη μετεγγραφή, μέσα Δεκεμβρίου ήρθε κ η φοιτητική ταυτότητα, όλα καλά. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ και πάλι!!